• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok çıldıricam polyanna koca sendromu bana akıl verin lutfen

Görümcenin cevaba cok ayar oldum. Gerizekali tam. Eşininki de tamamen eziklik psikolojisi maddi imkan saçınca sevilecegini zannediyor. Sorumsuz ana babasinin yarattigi hasar iste. Cocugumuz var mali konulari ben yoneticem bana sormadan kimseye bes kurus vermeyeceksin dediginde ne oluyor?
Haklisin diyor zaten tepkimden çekindiği icin soruyor sadece o bile çıldırtıyor beni

Kızlar merhaba benim kocam aşırı polyanna sendromlu sürekli elinde avucunda ne varsa çevresine veren sonunu düşünmeyen biri elimizde olan biraz birikimi önce kardeşim araba alsin verelim aylik taksit taksit bize ödesin dedi hayır dedim şimdi de annenlere verelim arabaları bozuluyor sürekli araba yükseltsinler diyor bizim durumumuz da pek ic açıcı değil zaten borçlar harclar vs zaten borcsuz birsey olmuyor hepinizin bildiği üzere o parayla ya evi ya arabayi değiştirelim diye düşündük ama benim esim her zaman ki gibi millete para yedirip onları memnun etme derdinde.. Aşırı sinir oluyorum hamile iken iki ay issiz güçsüz borç içinde köye babasının işlerini yapmaya gitti çok agir seyler yasadim babasi bende para yok karini babasinin evine götür orada doğursun bunu niye getirdin vs diye çok şey söylemiş hala içimden atamıyorum, eşime karsi ailesine karşı soğudum çok öfkeliyim o dönemde aramızın cok iyi olduğunu düşündüğüm görümceme msj atmıştım evime döndükten sonra çocuk doğacak abin işsiz falan borc içindeyiz bana abimi strese sokma o bu evin babasi gibi mecbur burayi bekleyecek uğraşacak dedi. Eşim geçmişte babasinin altına sıfır araba çekmiş o icraya gidince baska bir araba daha almis evin ihtiyaçları kardeslerinin harçlıkları vs ilgilenmis babasi çok ilgisiz mis evine karşı vs esim dertlenir oralar çok uzun meseleler beni dr ilgilendirmez bu dönemde biz evimizi sattik ev araba aldık hiç olmayacak bir fırsatla batarken bi anda işlerimiz çocuğumun şansına döndü evimi taşıdık iki üç hafta sonrada doğum yaptım. Meseleyi çok karışık yazdım ama eşim sürekli para yedirmeyi seviyor ama aynı değeri göremiyor biz evimizi kendimiz dizip düğünümüzü kendimiz yaptık kimse bes kurus çıkarmadı zaten çıkartmalarını da istemedim buna rağmen tepemizden inmiyolar eşim indirmiyor tüm suç esimde anlatıyorum haklısın diyor ama huyundan hiç vazgeçmiyor dün annenlere para verelim diyince yine sinirlendim gecmisi açtım yanlış mi yapıyorum bilmiyorum sert çıkarak ben bu adama nasıl anlaticam birseyleri nolur yardım edin
Büyük bir cinnet çözer

Benim eşimde hep böyleydi , kardeşlerinden öyle bir kazik yedi ki akıllandı umarım gani akıllanmıştır . Anne kardeş aile tabiki güzel ama parayı yedirmek tam bir enayilik , böyle adamlarla hayat çok zor çöm kavgamız oldu .

Benim kocam kız kardeşni üç sene dershaneye gönderdi , üniversite de tüm masraflarını karşıladı , iki yıl çalışmadı yine para verdi , onu ise soktu sonuç bir bayramda kız kardeşi ve eşi tüm yeğenlerine bayram harçlığı verip benimkilere vermediler . O günden sonra koca tarafı benim için bitti ama eşim için hiç üzülmüyorum böyle bir derse ihtiyacı vardı .

Çözüm cebinde beş kuruş bırakmamak . Araba yükseltin evi beğenmeyin daha pahalosini alıp sürekli borca sokun başını borçtan kaldırmayın . Çocuğa kendinize kıyafet robot süpürge , kurutma makinesi , o ailesine üç kurus yedirse benim zoruma gider . Birde babasının evinde dogursun demişler .

Çözüm cebinde beş kuruş bırakmamak . Araba yükseltin evi beğenmeyin daha pahalosini alıp sürekli borca sokun başını borçtan kaldırmayın . Çocuğa kendinize kıyafet robot süpürge , kurutma makinesi , o ailesine üç kurus yedirse benim zoruma gider . Birde babasının evinde dogursun demişler .
Cok haklisiniz hepsini düşünüyorum

peki ailesine babalik yaptigi, babasinin hayirsiz oldugi, babasina araba aldigi falan
bu bilgilerden haberin yok muydu?
sevgiliyken böyle aile hikayeleri anlatilir genelde - insanlar icini acmak isterler evlenecegi kisiye.
eger soylediyse cok büyük bir isaret olmus bugunlere dair.
benim arkadasimin evlenme niyetiyle tanistigi sevgilisi de küçük yasta babasiz kalmis. evin babasi olmus. annesi de calismamaya devam edince bu cocuk okulu birakip ise girmiş, ne kazandiysa ailesine vermis, kiz kardesine harclik verirmis falan. arkadasim duyunca "cok merhametli - ailesine bakan bana da bakar" diyordu. Ama evlendi esi tüm parasını ailesine - kardeslerine verme hevesine devam etti, cok büyük kavgalar ettiler. hazira alisan ailesi para kesilince onlari ayirmaya çalıştı falan:) sonra mal mulk aldilar, borç harc icine girdiler ailelerden yardim isteyecek hale geldiler😅 haliyle bu verme isi biraz normale dönsün. ama yarin bile eline para gecsin adam ilk kardeslerinin telefonunu yeniler
Böyle insanların kesinlikle psikolojik yardım alması lazım . Benhurrem Benhurrem senin esininde kesinlikle yardım alması lazım . Verince değer göreceğini dusunuyor . Sen parayla saygı ve sevgi satın almaya çalışıyorsun tedavi göreceksin deyin. . gitsin o parayla terapi alsın da düzelsin . Kendi çocuğunu kabul etmeyen babasına böyle yapmasi normal değil

Böyle insanların kesinlikle psikolojik yardım alması lazım . Benhurrem Benhurrem senin esininde kesinlikle yardım alması lazım . Verince değer göreceğini dusunuyor . Sen parayla saygı ve sevgi satın almaya çalışıyorsun tedavi göreceksin deyin. . gitsin o parayla terapi alsın da düzelsin . Kendi çocuğunu kabul etmeyen babasına böyle yapmasi normal değil
Evet haklısınız ama ailesini kotuledikce onlara daha fazla yaklaşır bana karsi cephe alir diye korkuyorum o yüzden ailesine mesafe koydum sürekli bahaneler uyduruyorum zaten bize iki saat uzaklikta oturuyorlar

Evet haklısınız ama ailesini kotuledikce onlara daha fazla yaklaşır bana karsi cephe alir diye korkuyorum o yüzden ailesine mesafe koydum sürekli bahaneler uyduruyorum zaten bize iki saat uzaklikta oturuyorlar
Kötülemek değil ama bazı şeyler açıkça konuşulmalı.Ailesi seni hamileyken kabul etmemiş onun kötü görmesi gerekiyordu

Back
X