Eşim korunmuyor 😒 kandırılıyor muyum çocuk istemiyorum

Bende zor hamile kaldım ama ikinci bebek hemen oldu vücut alıştığı için. Sakın bişey olmaz diye düşünme önlemini al. Bende kocama güvendim 2. Bebek yolda 😅
Bence vücut alışığı için değil.birinci kolay olup sonrakiler çok zor olan kişiler de var.bununla bağlantısı yok bence

Hiçbir şeyde destek olmuyor defalarca agladim psikolojik olarak iyi değilim diye hamilelikte de zaten zor seyler yasadim istemediğimi söyledim ama emrivaki kolay hamilr kalmıyorsun zaten ya ikinci cocuk arsiz olmazsa diyor ya bunlar bahane olamaz ben iyi değilim 😔 kendimi iyi hissetmiyorum dedim
6 aylık değil mi cocugun nasıl arsız oldu anlamadım??? Bebek ya bu napacak oyuncak mı oynıycak oturup TV mı ızlıcek?? Tabi etrafanılgısı artcak sıkılıp baska seye yonelcek normali bu bizim çocuklarımız da boyleydı hıc anormal hastalıklı arsız gibi dusunmemıstım... Kocan da sen de bi değişik geldiniz. Neye ıstınaden bu sefer akkılı olur belki bu sefer arsız olmaz belki diyor.. sinir oldum yok yere .

Burda bir eski konuda birisi hem spiral, hem hapları kullanmasına rağmen hamile kaldığını söylemişti. Yani nasipte olunca her şey oluyor ama hayırlısı olsun hakkınızda.

Back
X