Eşim korunmuyor 😒 kandırılıyor muyum çocuk istemiyorum

Kesinlikle istemiyorsanız siz korunacaksiniz.Bu adam çocuk istiyor ama onada kızamadim çünkü zor hamile kalabiliyormussunuz.Oda sizi kırmak istemiyor olabilir.
6 ayda hamile kaldım cokda zor değil tedavi falanla değil yani isteyebilir ama benimde istemem gerekiyor

bu adamla severek mi evlendiniz
çok afedersin ne kadar cahil bir adam
çalışıyor musunuz normalde şuanda çalışmıyorsunuzdur da

şuna bak şuna 2. akıllı olurmuş.. ya olmazsa demediniz mi
bide ne biçim laf o

ben kendim korunurum diyen adamla prezervatif olmadan hiiiç de birlikte olmayacaktınız
geri çekilme korunma yöntemi değil!
Severek evlendim çoğu şeyde destek olur ama son zamanlarda çok yanlız bıraktı beni bırakmasa cok guzel de ilgilense ben yakın zamanda tekrar çocuk sahibi olmak istemiyorum

Ya bu adamlar şöyle dedi böyle yaptı diyene kadar bi sittir çekemiyo musunuz ben anlamıyorum ki. Geçen de biri zorla çocuk yaptı yazdı. Nasıl oluyor o zorla çocuk anlamış değilim.
Bacım spiral kadın kondomu tüp bağlatma doğum kontrol hapı bas tüm tuşlara bu deyyus korunmuyosa. Hem çocuğa akılsız arsız desin hemde ikinciyi istesin. Daha birinciyi hakedememiş. Baktığı yok ettiği yok. Bari ev işi yapsa oda yok. Ben isteyerek ikinciyi yaptım kısa aralıklarla ona rağmen çok zorlanıyorum. İstemediğin çocuğa bakmak ne kadar kendi canın olsada zul gelir bi yerde.
Onada söyle ya korunur ya üçün birini alır kafaya bak ya sinirim bozuldu.

Ya bu adamlar şöyle dedi böyle yaptı diyene kadar bi sittir çekemiyo musunuz ben anlamıyorum ki. Geçen de biri zorla çocuk yaptı yazdı. Nasıl oluyor o zorla çocuk anlamış değilim.
Bacım spiral kadın kondomu tüp bağlatma doğum kontrol hapı bas tüm tuşlara bu deyyus korunmuyosa. Hem çocuğa akılsız arsız desin hemde ikinciyi istesin. Daha birinciyi hakedememiş. Baktığı yok ettiği yok. Bari ev işi yapsa oda yok. Ben isteyerek ikinciyi yaptım kısa aralıklarla ona rağmen çok zorlanıyorum. İstemediğin çocuğa bakmak ne kadar kendi canın olsada zul gelir bi yerde.
Onada söyle ya korunur ya üçün birini alır kafaya bak ya sinirim bozuldu.
Spiral taktiricam bu ay insallah

6 aylik bebegim var cok utanıyorum afedersiniz ama dogumdan sonra spiral taktiricaktim eşim hayatim ne gerek var ben korunurum bostan yere vucuduna zarar verme yabanci cisimlerle dedi tamam dedim kondom aldik bir iki kullandi sonra onu sevmiyorum ben dikkat ederim dedi bir kac defa kendini kontrol edemedi içime bosaldi artik son ki cinsel iliskide cok sert çıktım bana saygın yokmu bebekle ilgili tüm sorumluluk bende zaten ikinci çocuğu istemiyorum uzun süre demiştim dedim kızlar zaten bebegim cok zor bi bebekti kolik bi bebek ve suan da da zor cok hareketli herseyden çabuk sıkılıp sürekli ilgi isteyen bir bebek gecem gündüzüm yok ev isi yemek vs aynaya bakacak zamanım kalmıyor genelde ve hafta sonlari esime kizimiza bak diyince ilk fırsatta getirip yine bana veriyor ev isi dahi yapamiyorum bana sunduğu gerekce belki ikinci çocuk akıllı olur nereden biliyosun diyo ya yine de cok buyuk sorumluluk ve benim bebeğim çok küçük gerçekten istemiyorum hakikaten delirmek üzereyim emzirdigim icin ertesi gün hapi da alamadım çok kolay hamile kalan biri değilim ama ya olursa diye aklim çıkıyor yemin ederim deliricem mental olarak iki bebege bakacak psikolojiye sahip değilim fiziksel olarak da spiral taktirmak istiyorum hemen sinirlerim cok bozuk ☹️ bana neden saygı duymuyor niye önemsemiyor kolay birsey mi bebek büyütmek ya onu geçtim vücudum bile toparlanmadi ki daha 6 ay oldu doğum yapali defalarca konuştum kizimiz 3 yasina gelsin duruma göre bakariz en az bi üç yil gecsin diye tamam diyor ama lafta
Bence de kandırıliyorsun.hayatımda bir çok erkekle birlikte oldum dışarıya boşalmayı beceremeyen bir erkek bile denk gelmedi.o kadar zor birşey değil belli ki.

6 aylik bebegim var cok utanıyorum afedersiniz ama dogumdan sonra spiral taktiricaktim eşim hayatim ne gerek var ben korunurum bostan yere vucuduna zarar verme yabanci cisimlerle dedi tamam dedim kondom aldik bir iki kullandi sonra onu sevmiyorum ben dikkat ederim dedi bir kac defa kendini kontrol edemedi içime bosaldi artik son ki cinsel iliskide cok sert çıktım bana saygın yokmu bebekle ilgili tüm sorumluluk bende zaten ikinci çocuğu istemiyorum uzun süre demiştim dedim kızlar zaten bebegim cok zor bi bebekti kolik bi bebek ve suan da da zor cok hareketli herseyden çabuk sıkılıp sürekli ilgi isteyen bir bebek gecem gündüzüm yok ev isi yemek vs aynaya bakacak zamanım kalmıyor genelde ve hafta sonlari esime kizimiza bak diyince ilk fırsatta getirip yine bana veriyor ev isi dahi yapamiyorum bana sunduğu gerekce belki ikinci çocuk akıllı olur nereden biliyosun diyo ya yine de cok buyuk sorumluluk ve benim bebeğim çok küçük gerçekten istemiyorum hakikaten delirmek üzereyim emzirdigim icin ertesi gün hapi da alamadım çok kolay hamile kalan biri değilim ama ya olursa diye aklim çıkıyor yemin ederim deliricem mental olarak iki bebege bakacak psikolojiye sahip değilim fiziksel olarak da spiral taktirmak istiyorum hemen sinirlerim cok bozuk ☹️ bana neden saygı duymuyor niye önemsemiyor kolay birsey mi bebek büyütmek ya onu geçtim vücudum bile toparlanmadi ki daha 6 ay oldu doğum yapali defalarca konuştum kizimiz 3 yasina gelsin duruma göre bakariz en az bi üç yil gecsin diye tamam diyor ama lafta
Bence de kandırıliyorsun.hayatımda bir çok erkekle birlikte oldum dışarıya boşalmayı beceremeyen bir erkek bile denk gelmedi.o kadar zor birşey değil belli ki.10, 12 yıllık cinsel hayat sen düşün.

Son düzenleme:
Kaç ayda hamile kaldınız?

Hiçbir şeyde destek olmuyor defalarca agladim psikolojik olarak iyi değilim diye hamilelikte de zaten zor seyler yasadim istemediğimi söyledim ama emrivaki kolay hamilr kalmıyorsun zaten ya ikinci cocuk arsiz olmazsa diyor ya bunlar bahane olamaz ben iyi değilim 😔 kendimi iyi hissetmiyorum dedim
6 ay gayet normal bir süre.eşinizin cinsel bilgileri yanlış.ne bu böyle ayrıca deney mi yapıyor sizin üzerinizde sizden habersiz?

Doğum kontrol hapi kullanamiyorsaniz spiral taktirin onerim. Esinizi ikna edemiyorsaniz gidin kendiniz taktirin. Esinizin anlamsi mumkun degil. Benim uc yil oldu. Kritik gunlerde yine de dikkat ediyoruz sadece onun disinda yasagimiz yok. Kolay hamile kalan bi kadinim. Strese grmeden korunuyorum 3 yildir.

emrivaki kolay hamilr kalmıyorsun zaten
İlk bebeginde tüp bebek yaptirip, nasilsa kendi kendine olmuyor diye korunmayip hamile kalanlar var, sakın kolay hamile kalmiyoruma guvenmeyin.
Bebeginiz cok küçük, hem fiziksel hem mental zorlanirsiniz.
Esinizin bencilligine birakmayin bu işi, insiyatifinizi kullanip, Jinekologunuzla görüşüp, sizin icin en uygun yontemle onleminizi alın.

Bismillah daha 6 ay olmuş ne ikinci çocuğu. Çok bencil bir kocan var. Ağlamana ve psikolojinin iyi olmamasına rağmen hâlâ diretmesi seni hiç düşünmediğinin kanıtı. Doğurmak öyle kolay mı? Ne zannediyor seni robot musun? Geçirdiğin hormonal süreçlerden bihaber bu adam.
Ben olsam açarım ağzımı yumarim gözümü. Ağlama haddini bildir bacım.

dogumdan sonra spiral taktiricaktim eşim hayatim ne gerek var ben korunurum bostan yere vucuduna zarar verme yabanci cisimlerle dedi
Kendi keyfi, bencilliği için seni düşünüyormuş gibi bahane uydurmuş.
ben dikkat ederim dedi bir kac defa kendini kontrol edemedi içime bosaldi
Eşine güvenme sen gerekli korunma yöntemini uygula. Spiral taktır. Eşin bile olsa senin düşüncene saygısı yoksa cinsellik yaşama, kendisi gerçekten korunmayı öğrenene kadar uzak dur bence.
hafta sonlari esime kizimiza bak diyince ilk fırsatta getirip yine bana veriyor ev isi dahi yapamiyorum
Hem bebek bakımında destek olmuyor hem ev işlerinde elini atmıyor hiçbir b.k yapmıyor sonra da çocuk istiyorum diyor oldu canım! Evi hiç temizleme, onun çamaşırlarını yıkama, bırak dağınık kalsın, bebeği de ona ver 1 gün baksın görsün nelerle uğraştığını ne zorluk çektiğini.
belki ikinci çocuk akıllı olur
Bu sözüne çok sinirlendim. Ne demek 2. Çocuk belki akıllı olur ya? Saçmalığa bak.

Benim yeğenim 10 aylık. Yengemin yaşadığı psikolojik ve fiziksel sürecine bizzat şahit oluyorum. Bebeği yanımıza da getiriyor. Onunla 1 saat oynuyorum ilgileniyorum ki, kardeşim işteyken yengem rahatça banyo yapabilsin, yemeğini yiyebilsin diye. Temel ihtiyaçlarını gidermek bile çok zor oluyorken erkeklerin bu kadar bencil olması beni uyuz ediyor. Bekar birisi olarak 1 saatten fazla bebekle ilgilensem ben de bunalıyorum, sıkılıyorum. Diş çıkarma, uykusuzluk sorunu var, sürekli ağlıyor bağırıyor, ilgi istiyor. Bebek bu sonuçta, büyük emek ve sabır istiyor. Oyuncak değilki bu.

Yerinizde olsam böyle bir adama bir çocuk daha vermezdim. Şuan ki bebek bile fazla böyle birisi için.

Valla kondoma bile delik açabilir hiç güven vermedi ya spiral taktır ya deri altı implant taktır o zamana kadarda mümkünse ilişkiye girme yazık günah değil mi 6 aylık bebeğe benim kocam daha doğmadan daha 3-4 sene yok diyor eski gezme tozma tempomuzdan düştük diye 😀 onuda yapar mıyız mechul anlayışsız sorumsuz adamdan nefret 😒

Benim de sinirim bozuldu, yani en kötü cinsel ilişkiye girmezsin olur biter , ağlıyorum falanlar ne yani tecavüz mü ediyor bu adam bozuntusu , yani kadınlarda bir tuhaf ...

Karşısında çocuk istemediğini söyleyen biri varken "belki bu kez akıllı olur ehehe" diyen adamla sevişecek motivasyonu bulabilmek de ayrı ilginç.

Benim tanıdığım iki kadının ilk hamile kalması aylar sürünce ikinciye erken başladılar ve anında hamile kaldılar bilginize

Back
X