Eşimle Aramızdaki Ev ve Para Konusu Uzun Konu

Hic bisey yapamadim. Ailemlede aram bozuldu. Esimde benden ayrilmak istedigini soyledi
Adam haklı rızkını ihtiyacı olmayan ev bark sahibi insanlar için verecek.
Aklınızı başınıza alın ve eşinizden özür dileyin, menfaat peşinde olan akrabalarınız için eşinizle aranızı bozmayın.

Bu dediğiniz durumlarda da erkeğe saydırıyoruz yanlışınız var.

Ayrıca adam herkes yolunu bulana kadar demiş ömür boyu para gönder dememiş.

Kızın ailesi sömürücü modunda burada.
Yardıma ihtiyacı olan evine 1 ekmek alamayan insan değiller.

Ev alınmak ıstenıyorsa ıkı kısı bırlıkte sıkıntısını cekmelı , erkek kadının bekarlık zamanında bırıktırdıgı paraya guvenmemelı ,
Bekarken biriktirdiğim para bankada dururken neden ev alırken sıkıntı çekeyim? Sırf eşim de sıkıntısını çeksin diye o paraya ellemeyeyim, hiç birikimi olmayan insanlar gibi sıfırdan borca girip yememden içmemden gezmem mi kısmam lazım? Peki bankadaki para ne şekilde harcanmalı? Eşime zırnık koklatmadan onun faydalanamayacağı ne tür bir faaliyet veya alışveriş yapabilirim mesela?

Adam haklı. Katılım bankasından bizde ev aldık. Ordaki sistem ticaret üstünden yürüdüğü için faiz değil. Kârı olduğu için dinen haram bulunmuyor. O konuda içiniz rahat etsin. Ama kardeş bakmayı artık üstünüzden atın yarın çoluk çocuğunuz olacak. Herşeyi düşünüyorsunuz dinen ama onların rıskını yedirmemeyi, kocanızın hakkına girmenizi filan göz ardı ediyorsunuz. Bence siz bir oturup tekrar gözden geçirin derim. Babanız yaşarken , erkek kardeşleriniz varken kız kardeşlerinize bakmak size düşmez.

Okurken çok sinirlendim. umarım bir daha kardeşlerinize para göndermek gibi bir hata yapmazsınız.

Onlar da görsünler kendileri yüzünden kardeşlerinin yuvası yıkılıyor.

Okurken çok sinirlendim. umarım bir daha kardeşlerinize para göndermek gibi bir hata yapmazsınız.

Onlar da görsünler kendileri yüzünden kardeşlerinin yuvası yıkılıyor.
Mutlu olurlar yuvası dağılırsa çünkü tekrar konu sahibini kullanma imkanları olacsk, hatta naz bile yaparlar konu sahibi kendini suçlu hissetsin diye.
Bulmuşlar böyle saftirik bir kardeşi acımadan kullanıyorlar.

eşiniz haklı. para yolladığınız insanlar muhtaç durumda değil aile içinde harcanacak parayı durduk yere 35 yaşında kadına yollamanız çok saçma.

Arkadaslar sanirim bu konuya son gullemeyi yapiyorum. Merak edenler icin; esimle oturup uzun boylu konustuk. Esim benden bir takim sozler istedi ve bende tutamayacagim sozler vermek istemedim. Sonucta esim durum.boyle gidecekse ayrilma kararimdan donmeyecegim dedi. Ailem ise onu bosver uc kurus para icin yuvasini yikiyor ne olur yani gonderseniz vs.. seyler soyledi. Bende sankinonlara hak verdim.gibi.
Ancak artik esimin uzerindeki kontrolumu tamamen kaybettigimi hissedebiliyorum.
Sonucta esim bosanmak istiyor yillarca beni.elde elmek benimle evlenmek icin ailesini.bile karsina alan alan simdi degisiyor ve ayrilmak istiyor. Sozun bittigi yerdeyiz.

ailen çok bencil. eşin haklı. sende ailenin ağzıyla hareket ediyorsun kimse kendini kullandırtacak kadar bağımlı insanla evli kalmak istemez.
boşanmanız en iyisi.

Ve siz hala ailenizi haklı görüyorsunuz öyle mi?
Sizin maddi sorumluluğunuz artık yeni kurduğunuz ailenizdir. 34-35 yaşındaki kazık kadar, evinizin huzurunu düşünmeyen insanlar değil.

Sizi kullanacaklar ve yıllar sonra yıktığınız yuva için pişman olacaksınız. Onlar kendi evlerini kuracak, aile olacak siz hala onlara gebe gibi bakacaksınız. Allah akıl fikir versin. Eşiniz çok şanssızmış. İnşallah bundan sonra aklı başında birine denk gelir..

kadının evliliğini bozacak kadar da yüzsüzler üstelik.
valla şaka gibi.

Valla son güncellemeyi okudum da ağzım açık kaldı. Ailesi gönder ver bize ne olacak üç kuruş para için yuvasını yıkıyor diye adama çemkirmişler
Adamın verilmiş sadakası varmış ya. İnşallah bundan sonra bahtı güzel olur

Bunca sayfa yorum yapılmış. Çoğu kişi haksız olduğunuzu yanlış yaptığınızı söylemiş. Ama siz hala tabiri caizse nato kafa nato mermer. Bir insan nasıl bu kadar kör olabilir anlayamıyorum. Yaşadıklarınızı hakediyorsunuz konu sahibi. Umarım eşiniz kararını uygular sizden boşanıp kendini kurtarır. Sizde sorumsuz asalak gibi yaşayan paragöz ailenizle bir ömür mutlu mesut yaşarsınız

Böyle davranırsanız evliliğiniz boşanma ile sonlanır.
Ve eşiniz son derece haklı.
Faizi düşünene kadar bence eşinizi düşünün.
Ve ben şu mantığını anlamıyorum yok kar payı veriyoruz, yok katılım bankasıyız kusura bakmayın de hepsi faiz. Biri aynı olayın pembesi biri de mavisi.
Bu arada biriktirdiği iz parada amma kıymetli.
Ben evlendigimde a dan ze ye her şeyi ben yaptım.
Şimdi de eşim bana yapıyor.
Yok benim paramla ev alındı yok senin paranla ev alındı olayımı var.
Keşke hiç evlenmeseymişsiniz.
Kardeşler maaşallah bı enayi bulalım da yolalım diyorlar resmen.

Cok samimi söylüyorum eşinizin yerinde olsam sizi boşarım.
Lütfen bir daha da evlenmeyin evlilik sizin görüşüne göre uygun bir kurum değil.

Kusura bakmayın ama size koskoca bir yazıklar olsun demek istiyorum .çok büyük bir hata yapıyorsunuz psikolojiniz mi yerinde değil anlamadım ama şaşkınım açıkçası . Yıllar sonra kardeşleriniz sizin sırtınızdan geçinip hayatlarını yaşarken siz yıktığıniz yuvayı hatırlayıp umarım ağlamazsınız. Lütfen bu soruma cvp verin ? Esinizin hakli oldugunu bildiginiz halde 35 yasinda kazık kadar adamlara bakma ısrarı neden ve niye yuvanızdan böyle kolayca vazgeciyorsunuz. Lütfen cvp verin mantığınızı çok merak ediyorum en azından ya bu kadında çok haklı demek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…