Eşimle Aramızdaki Ev ve Para Konusu Uzun Konu

Eşiniz kesinlikle haklı neyi vicdan yapıyorsunuz eşiniz aynısını size yapsa siz aynı tepkiyi veririmiydiniz kardesleriniz küçük ve size muhtaç dgllrr ve babaları hayatta babanız baksın onlara eşinize hak verdikk

Bence para yollamaya devam etmelisin. Kardeş sonuçta. Eş dost bulunur ama kardeş bulunmaz. Tebrik ediyorum seni. Eşin de baştan kabul etmiş neden şimdi problem ediyor ki?

Eşiniz sonuna kadar haklı,herkes hayatını yaşarken siz neden sıkıntıya giriyorsunuz.Hepsi çalışabilecek olgun insanlar.Eşinizi bunun için kırmayın haksızsınız

35 yaşındaki kadına da para göndermekBaşının çaresine baksın bi zahmet kaç yaşına gelmiş.Eşinde haklı yani elden ayaktan düşerler anlarım ama resmen sömürülüyorsun ve adamda haklı olarak sizin için birşeyler yapmaya çalışırken paranın Fuzuli yere gitmesine kızıyor.Biz kadınlar eş ailesine yardım edince bas bas bağırıp ortalığı yıkarız ama iş kendimize gelince sus pus .

Aynısını eşiniz yapsa, eşim görümcelerime para yolluyor, 35 yaşında kadın paraya ihtiyacı yok, memurlar, çalışıyorlar yine de para yolluyor, artık bıktım napıcam diye konu açacaktınız buraya muhtemelen.

boşanmış mı noomuş ,pazartesi sabah bir sürü bekleyen işin içinde bunu merak ettim; evet..

Kardeşlerinizin memurluk ve maddi durumlarını okumadan önce siz haklısınız derdim netice de evlenmeden önce yardım etme isteğinizi söylemişsiniz ve eşiniz kabul etmiş, başta etmeyecekti diyecektim fakat devamını okuyunca eşiniz gayet haklı.
Herkes düzenini kurmuş ikinci evlerini almış, araba falan almış. Sizin daha böyle bir birikiminiz bile yokken neden yardım etme hissiyatı duyuyorsunuz?
Birde kardeşlerinizin işi gücü de var açta açıkta değiller. Biraz da kendinizi düşünün derim.

2020 ye ait , 2 yıllık eski konu hortlatılmış. Konu sahibi banlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…