Eşimle Araba Yüzünden Tartıştık.. Sizce Ne Yapmalı ?

Aranızdaki olay cidden çok çirkin olmuş.
Açıkçası, ben araba alacak olsam, eşim arabayı üstüme yap dese, bende tamam ama sigortası fazla tutar desem bunun üzerine eşim araştırıp bana 350 TL fark varmış dese, alınırım, kızarım. Bana inanmayıp araştırma yapmış olmasına kızarım. Bu kadar ince detaya kızarım.
Zaten edindiğiniz mallar ortak. Hadi diyelim ki sizden mal kaçırmak için başkasına devretti, sizde hileli satış yapıldı diyerek hakkınızı tekrar alırsınız.
Tamam kendinizi düşünün buna bir şey dediğim yok ama gidişatınız yanlış gibime geldi.

ama öyle olmuyor işte..
örnekleri var çevremde.. başkasına satıyor arabayı eşi hak talep edemiyor rehin koydurmadğı için çok var örneği dediğim gibi..
ben eşimden ilk defa birşey istedim 300 tl için bunu yapmasına bizi bu noktaya getirmesine değermiydi ?
şimdide bana diyor ki almayacağım araba felan bende sana güvenmiyorum sen art niyetlisin diyor..
almassa almasın hayret birşey ya.

İki kere boşanma aşamasına gelmişsiniz ben haklı olarak eşinize güvenmediğinizi düşünüyorum biraz kendinizi kandırıyorsunuz güveniyorum diyerek sanırım.
Haklısınız ama tepkiniz anlamsız olmuş bu devirde kimsenin kimseye tamamen güvenmemesi lazım eş meş hikaye. Ama bu kadar açık oynamamanız lazımdı suçlu siz olmuşsunuz şimdi.

Durduk yere huzurunuzu bozmussunuz.
Ya bosanirsam diye korku sarmis ama ya bosanmazsaniz?

Bence araba sigortasi icin 350 ekstra odemek fazla bence ben olsam birakirdim dusmezdim pesine.

peki ne yapmalıyım ? bana bir yol gösterin lütfen nasıl bir duruş sergilemeeliyim olan oldu artık

Durduk yere huzurunuzu bozmussunuz.
Ya bosanirsam diye korku sarmis ama ya bosanmazsaniz?

Bence araba sigortasi icin 350 ekstra odemek fazla bence ben olsam birakirdim dusmezdim pesine.
ben eşimden ilk defa birşey istedim böyle mi yapması gerekirdi sizce ? şimdide arabayı almayacağım diyor..

peki şimdi ben ne yapayım nasıl bir yol izleyim kendini üste çıkartıp beni suçlu durumuna düşürdüü
araba felan almıyorum sen art niyetlisin diyor bende snaa güvenmiyorum madem diyor..
güzellikle halledebilirsin ama eşin de haklı aslında
sigorta için fazla ödemek mantıksız .

Otuz bin liralık bir araba için mi düştünüz birbirinize ? Otuz bin ne seni zengin eder ne onu fakir .. yalnız aradaki saygıyı ,güveni yok eder o net ..etmiş çünkü ..
evet öyle oldu ama görüyoruz duyuyoruz neler var neler.. üstelik eşimden ben ilk defa birşey istemiştim. artık hiç güven vermiyor eşim bana.

Sadece trafik sigortası değil kasko da yüksek çıkıyor, geçen yıl 2. el bir araba aldık benim üzerime yapıldı, trafik sigortası da kaskosu da yüksek çıktı. Özellikle kaskoda 700 TL gibi bir rakam fark etti bence eşiniz bunları kast etmiş ama diyaloglarınız çok çirkinleşmiş bu saatten sonra ne yapılır bilemedim

Biz geçen yıl ev aldık eşim kendi üstüne yaptırdı evi bişi demedim ama araba falan alınca ona söyledim benim üzerime olacak diye oda senin eşin gibi mırın kırın etti bende o zaman sana verdiğim tanesinin değeri 3 bin olan 7 tane bileziği geri verirsin bende bankaya atarım en azından bir güvencem olur dedim bakalım bekliyorum napacak.

Valla bizim ev eşimin adına arabada hiç aklıma benim adıma olsn die bşe gelmedi belkide şmdiye kdar hçbirşeyim olmadığı içindr
Ayrıca bende ev için bileziğimi paramı falan vrdim ama asla lafını etmem sevmem öle para davalarını

şimdide diyor ki araba felan almıyorum.. bende sana güvenmiyorum sen art niyetlisin diyor bana

Araba alip almamak yalnizca esinizin karari mi? Ben bu evde neyim, benim soz hakkimi nasil cignersin diye olay cikarirdim ben olsam 'araba falan almiyoruMMM' lafinin ustune. Ve evet 2 defa bosanma esigine gelmissiniz ben sizi hakli buldum. 350tl cok kucuk bir miktar, lafi edilmez.

Bu isteğini reddetmesi tabiki saçma fakat konunun ilerleyip buralara kadar gelmesi daha saçma .
peki şimdi ne yapmalıyım sizce ? bana en son kullandığı cümle araba felan almıyorum sen art niyetlisin asıl oldu
kaskodan haberim yok.. ama dediğinz gibi artık olan oldu bu saatten sonra bu kararımda durmalımıyım yoksa geri adım mı atmalıyım bilemiyorum

bende bunu anlatmaya çalışıyorum

ben arabami kendi üzerime yaptım.
çünkü altınlarimi sattim üstüne kredi çektim. ben ödüyorum.
o yüzden kendi üzerime olsun istedim. arabayi da eşim kullaniyo. her an bi sıkıntı yok. çok şükür yine araba alsam yine benim üzerime isterim emegim var arabada.

bizde şimdiye kadar hiç etmiyorduk aslında ama eşimin bu tutumu ve davranışlarından sonra artık art niyetli olduğunu düşünüyorum.

Benim anlamadığım evlilikten sonra satın alınana tüm maller ortak değil mi sizin ya da onun üzerine olunca ne değişecek. Sonuçta sizin de üzerinize olsa yarısı onun ben mi yanlış biliyorum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…