Eşimle Araba Yüzünden Tartıştık.. Sizce Ne Yapmalı ?

artık ona güvenmediğimi düşünüyor oda bnaa güvenemezmiş bu saatten sonra ama su an için geri adım atmayı düşünmüyorum birleri ile konuşmaya ihtiycm var çok kötü oldum

niye fazladan 350 lira verilsin ki? bence de gerek yok. siz güveniyorum diyosunuz ama güvenmiyormuş gibi hareket ediyorsunuz. adam da buna kızmış haklı olarak. empati yapın bi zahmet.

almayacakmış araba felan bende almassan alma dedim..

sizce ben mi haksızım ? su an mantıklı düşünemiyorum inanın.. 300 tl için beni kırmasına ve yok demesine değermiydi ?
Hep güvendim diyorsunuz ama fiyat araştırmanız sonra gidip eşinize anlatmanız durumun böyle olmadığını gösteriyor. Ki eşinizin söylediğinin aksi birşey de çıkmamış.
Mal mülk uğruna evliliğinizi zedelemeyin.

2 kez boşanmanın eşiğinden dönmüşsün bence diret konu sahibi. Eşler boşanmada çok değişiyor. Demem o ki düşünmen gereken bir çocuğun var sanırım. Fazla güvenme.
bu sözlerinden sonra hiç güvencim kalmadı şimdide bana böyle yaptğım için araba felan almayacakmış oda bana güvenemezmiş..

Evlilkte yapılan herseyın ortak olmasından yanayım . En kötü bayan üstüne olsun .
Ev aldık tapu ortak . Ama bz evi eşimle çabalayarak aldık . Eşimin ailesinden falan kalmadı. Öyle olsa tapuyu ortak istemezdim .
Eşime güvenım sonsuz ama insan oğlu çiğ süt emmiş diyerek susuyorum

bu sözlerinden sonra hiç güvencim kalmadı şimdide bana böyle yaptğım için araba felan almayacakmış oda bana güvenemezmiş..
Kılıfına uydurmuş, pes ettirme politikası. Seni suçluyor. Sen üste çık konu açılırsa. Önce beyimiz güvenmeyi öğrensin. Bir de erkek olacak.

ama diyorum ya şimdiye kadar hiç böyle seyler söz konusu dahi olmamıştı aramızda.. ama artık bu sözlerden sonra o arabanın onun üzerine olmsını istemiyorum ben ona hep güvendm oysa.

hep güvenmiş olman artık güvenmediğin gerçeğini değiştirmiyor.
işte bu sebeple kadınlar çalışmalı ve kendi edindiği malı mülkü kendi üzerine yapmalı.
olan olmuş altını akçeyi vermişsiniz zamanında. bu saatten sonra bu konuşmalar iyi niyetle yapılan konuşmalar olmuyor artık. ikiniz de haklısınız ama ikiniz de haksızsınız. biraz sıkıntılı durum.

bunun yerine bana diyemezmiydi 300 tl fark olacak ne gerek var ama yinede istiyorsan yaparız diye ?
yine de istiyorsan yaparız dediğinde siz yapalım diyecektiniz. yine fazladan 350 lira verecekti. nezaketen neden bu teklifi etsin ki sizin kabul edeceğinizi bile bile.

Ben bir kere evlenmiş boşanmış ve yeniden evlenmiş bir kadın olarak yorumlayacağım konunuzu ki, taraflı olmadığımı düşünün istedim bu açıklamayla.
İlk evliliğimde araç benim üzerimeydi ancak boşanma aşamasında eşimde ayrıca bir de şirket aracı olmasına rağmen arabayı kaçırdı. Sanırım o da araba benim üzerime olmasa satardı, iyi niyetli biri değildi.
Boşanma sırasında mahkeme kararı ile arabamı teslim etmek zorunda kaldı, tabi ki altınlarıma karşılık...
Yani evet, karşı taraf eğer kötü niyetliyse her şey olabiliyor.
Şimdiki evliliğimde evlendikten bir kaç ay sonra eşim arabamı değiştirdi ve bunun için kendisi ihtiyaç kredisi çekti, beğendiğim aracı aldı ve ben istemememe rağmen aracı benim üzerime yaptı, ki bu eşime güveniyorum, aklıma da takılmaz, boşanma konusunu çok şükür bir kez dile getirmeyiz zaten sürekli Allah korusun deriz.
Yani demem o ki, evet Sigorta için verilecek paraya yazık, ama eğer evliliğinizde sorun varsa arabayı kendi üzerinize almaya çalışın. Zaten evliliğinizde sorun yokken eşler arasında senin benİm lafı olmaz.
Dilerim huzurkaçırmadan ağız tadıyla halledersiniz.
Sadece erkeklerin tatlı dili sevdiğini, tatlı dil göstererek istediğinizi elde edebileceğinize inandığımı belirtmek isterim.

pki şimdi ne yapmalı asıl orası önemli..

ben tatlı dille konuşmayı denedim ama olmadı malesef..

art niyetli değilsin
eşim dünya iyisidir ama 2 sene evvel ev alırken tapuyu ortak istedim
dünya hali bu neyin ne olacagı belli olmaz

art niyetli değilsin
eşim dünya iyisidir ama 2 sene evvel ev alırken tapuyu prtak istedim
dünya hali bu neyin ne olacagı belli olmaz
peki şimdi ben ne yapayım nasıl bir yol izleyim kendini üste çıkartıp beni suçlu durumuna düşürdüü
araba felan almıyorum sen art niyetlisin diyor bende snaa güvenmiyorum madem diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…