- 18 Ocak 2018
- 692
- 374
- 53
- 33
- Konu Sahibi Ponciginannesi
-
peki ben ne yapmalıyım sizce bu saatten sonra ? ne demeliyim eşime.. o araba benim üzerime olmaz ise zaten kredi felan cekmesin ya istemiyorum..Yüksek çıktığı halde kendi üstüme aldırdım. Ben eşime güveniyorsam onun da küçük hesap yapıp yapmadığı önemli. Hem kadınların hoşuna gider bu tarz şıklıklar. Kadında olması daha mantıklı gelir her zaman bana.
ama diyorum ya şimdiye kadar hiç böyle seyler söz konusu dahi olmamıştı aramızda.. ama artık bu sözlerden sonra o arabanın onun üzerine olmsını istemiyorum ben ona hep güvendm oysa.Evet çok çirkin şeyler...
Arada güven kalmadıysa ne yapayım malı mülkü...
Evlilik temelden sarsılmıştır bana göre güven yoksa...
bilmiyorum bu konuda eşimi tanıyamıyorum ve anlam vermeiyorumİyi de evlendikten sonra aldığınız için zaten boşanma durumunda falan mallar ortak olur. Boş yere uzatmışsınız ikiniz de. Ama ben eşime benim üstüme olsun desem hiç yok demez. Sizin eşiniz neden yok diyor? Dediğiniz gibi güvenmiyor olabilir ya da kendi otoritesi sarsılır diye düşünüyor da olabilir! (Çok saçma) eşinizi en iyi siz tanırsınız, biz ne desek boş.
sizce ben mi haksızım ? su an mantıklı düşünemiyorum inanın.. 300 tl için beni kırmasına ve yok demesine değermiydi ?Esinizin söylediği lafta ne var ki sizin içinize kurt düşürecek?
Ayrıca 350 lira az bı miktar degil sizin esinize tavrınız hoş olmamış bana göre.
ama diyorum ya şimdiye kadar hiç böyle seyler söz konusu dahi olmamıştı aramızda.. ama artık bu sözlerden sonra o arabanın onun üzerine olmsını istemiyorum ben ona hep güvendm oysa.
Kendi üstüne yaptır. Tamam erkekler üçün beşin hesabını yapar araba konusunda ama karısının üstüne bir şey yapmak istemiyor gibime geldi, günahını almayım. Masum gelmedi. Diret yani geri adım da atma. Derdim mal mülk değil bana güvendiğini benim de görmem lazım de, geri adım da atma.peki ben ne yapmalıyım sizce bu saatten sonra ? ne demeliyim eşime.. o araba benim üzerime olmaz ise zaten kredi felan cekmesin ya istemiyorum..
hiç zannetmiyorum ben ondan ilk defa birşey istedim bana bunu yaptıgı için asıl kendisi art niyetli değil mi ?Ufak hesapların içine girmeyin bence...
Bu saatten sonra güvenebilir misiniz birbirinize?
Tatlım bazıları var ki, boşanmaya yakın malı bir tanıdığının üstüne devrediyor, araba eşten izinsiz devredilebiliyor ya ev gibi değil. Boşanınca da el hak talep edemiyor. Eşinin gereksiz uzatması tuhaf.İyi de evlendikten sonra aldığınız için zaten boşanma durumunda falan mallar ortak olur. Boş yere uzatmışsınız ikiniz de. Ama ben eşime benim üstüme olsun desem hiç yok demez. Sizin eşiniz neden yok diyor? Dediğiniz gibi güvenmiyor olabilir ya da kendi otoritesi sarsılır diye düşünüyor da olabilir! (Çok saçma) eşinizi en iyi siz tanırsınız, biz ne desek boş.
Bence art niyet yok...hiç zannetmiyorum ben ondan ilk defa birşey istedim bana bunu yaptıgı için asıl kendisi art niyetli değil mi ?
Aylık değil . Sigorta yıllık yapılır.Aylik 350 lira az para mi. Ve esiniz hakli: siz aklinizin bir kösesine bosanmayi zaten yazmissiniz ki ve kendinizi "garantiye" almak istiyorsunuz. Ama harbi bir araba ne kadar garanti olabilir ki? Bence sizin evliliginizde arabadan büyük sorunlar var
aylık değil tek seferlik bir fark. sigorta yıllık yapılır.Aylik 350 lira az para mi. Ve esiniz hakli: siz aklinizin bir kösesine bosanmayi zaten yazmissiniz ki ve kendinizi "garantiye" almak istiyorsunuz. Ama harbi bir araba ne kadar garanti olabilir ki? Bence sizin evliliginizde arabadan büyük sorunlar var
Aylık 350 tl değil. Bir seferlik böyle oluyor.Aylik 350 lira az para mi. Ve esiniz hakli: siz aklinizin bir kösesine bosanmayi zaten yazmissiniz ki ve kendinizi "garantiye" almak istiyorsunuz. Ama harbi bir araba ne kadar garanti olabilir ki? Bence sizin evliliginizde arabadan büyük sorunlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?