İki gelini daha var dememişsiniz üstelik ev hanımları demişsiniz. Ev hanımları yapsın işinin adı neye geliyor bu.Değiller asla ben kocama karşı öyle
söylediklerinizde haklı olabilirsiniz şuan bilemedim belkide öyledir bu ilk defa oldu sürekli söylemeye devam ederse bende her defasında tartışmam başka kararlar alınabilir umarım bi daha
Gelin olarak gitsen ne olur gibilerinden konuşunca bende tek gelini ben değilim iki gelini daha var onların eşleri diyorlar mı sen söylüyorsun gibilerinden söyledim yoksa kimse mecbur değil ev hanımları kendi işleriyle uğraşıyorlar herkes yoğun
Zaten boyle bir öküzlükten sonra kv ye gidilmese bilekadinin dogum gunu burnundan gelecek YazikYani sonuçta çalışıyo onlar evde onlar giderse gitsin herksn işi gücü var evinde bi de doğum günü
Benim de aklıma bu geldi bir ihtimal...Yine iyimser olup acaba annesi falan o güne doğumgünü sürprizi falan mı yapmak istiyor olarak geldi aklıma.
Doğumgünü kutlamak gibi inceliklere sahip mi?
Daha önce de bu tip dayatmaları oldu mu annede temizlik falan gibi..
İlk soruya hayır diğerine evet diyorsanız kusura bakmayın ama eşiniz tam bir .....
Doğumgünümde bi şekilde gönlümü almazsa kutlama falan olmazsa kesinlikle daha büyük sorun çıkartırım o zaman annesine kesinlikle benden daha fazla değer verdiğini gösterir bunu da sessizce kabul edememZaten boyle bir öküzlükten sonra kv ye gidilmese bilekadinin dogum gunu burnundan gelecek Yazik
O kadar tepki gösterdim ki böyle olsa bunu ifade ederdiBenim de aklıma bu geldi bir ihtimal...
Gitme kuzum digerlride gitsinler neden tek sen anneye düşkünlük hiç iyi birşey değil bu yüzden kafan çok agriri ana kuzusu olanlarlaEşim annesine çok düşkün . Ben öğretmenim haftanın beş günü çalışıyorum iki eltim ev hanımı buna rağmen eşim arefe gününden annemlere gidelim işi çok dedi . Bende niye sadece biz gidiyoruz eltilerde gelsin dedim ve tabiki tartıştık . Ev hanımı da olsa kimse kimsenin işini yapmak zorunda değil ama ben çalışıyorken eşimin bunu yapması hiç hoşuma gitmedi . Üstelik arefe günü doğumgünüm
Yani eğer öyle bir plan yoksa konu sahibinin doğumgünü olmasına karşın eşin amacı annesine yardım etmesini istemekse söylenenecek çok şey var o eşeSürpriz doğum günü için gündüzden gidilmez, annesine yardımınıza karşışık belki bir pasta alırdı. Ama kesinlikle plan size doğum günü yapmak değildi
Siz bu yorumunuzla tüm derdinden kurtardınız konu sahibini tabi. Biz bilemedik.derdine yorum arayan birine daha evrensel dersler vermek konuyu yorumlamanın önüne geçmişne meraklısınız her şeyi dosdoğru hale getirmeye
Umarım yaşanmaz bence biraz eşinize net olun sınırını aşmasın kötü olun ayrılın demiyorum dikkat ederseniz bir daha aklına gelmesin böyle birşeyhaklı olabilirsiniz şuan bilemedim belkide öyledir bu ilk defa oldu sürekli söylemeye devam ederse bende her defasında tartışmam başka kararlar alınabilir umarım bi daha yaşanmaz
Kv biz evlenmeden 7 8 ay önce vefat etmişti, çok derleyip toplayan, herkesin ihtiyacına yetişen bir kadındı, eşim evin en büyük oğlu olarak onun bütün misyonunu yüklenmeye kaşkıştı. Tabi buna beni de dahil etmek vardı aklında ama buradaki amaç kullanmak falan değil, daha doğrusu yaptıklarının kullanmak olduğuna kafaları basmıyor. "kızların bütün konservesini annem yapardı bakalım biz nasıl yetiştireceğiz" demişti bana. Tek cevap verdim "kendin diyorsun annem yapardı diye böyle fedakarlıkları sadece anneler yapar, ben yetişemem" dedim. Sonra acıbiber salçası yapmaya kalkıştı, tek başına yaparsan yap ben acı bibere hayatta elimi sürmem dedim, kendi yaptı. İlk ve son yapışı olduYani eğer öyle bir plan yoksa konu sahibinin doğumgünü olmasına karşın amacı annesine yardım etmesini istemekse söylenenecek çok şey var o eşeokadar da olmaz dedim ama yine de yaniliyorumdur umarım. Hiç bir kadın, insan böyle bir muameleyi haketmiyor.
Hay allah, nasıl bilemediniz kiSiz bu yorumunuzla tüm derdinden kurtardınız konu sahibini tabi. Biz bilemedik.
Tribal enfeksiyonun bayram sonuna kadar sürsün.Şuan ben grip atıyorum o alttan alıyor
Tebeşir tozu içsin hasta olsun bari , doğum günü de mahvolacak ama sıkıntı değil.Siz bu yorumunuzla tüm derdinden kurtardınız konu sahibini tabi. Biz bilemedik.
hic polemige girme, illa yardim edeceksem anneme yardim etmek isterim, sen de kendi annene yardim edebilirsin deEşim annemin kızı yok gelin olarak gitmelisin diyince bende doğal olarak iki gelini daha var onlarda gelebilir dedim ve gerçekten iki yılda kv bi problemim olmadı ama diğerleriyle aralarında tartışma çıktı sonra bakıyorum onlara daha önem veriyor sadece bu nedenden dolayı gitmek istemedim biz müsaitmişiz bizim gitmemiz lazımmış sürekli dediği bu
Kocan gitsin temizlesin ay bu me ayol gerildimEşim annesine çok düşkün . Ben öğretmenim haftanın beş günü çalışıyorum iki eltim ev hanımı buna rağmen eşim arefe gününden annemlere gidelim işi çok dedi . Bende niye sadece biz gidiyoruz eltilerde gelsin dedim ve tabiki tartıştık . Ev hanımı da olsa kimse kimsenin işini yapmak zorunda değil ama ben çalışıyorken eşimin bunu yapması hiç hoşuma gitmedi . Üstelik arefe günü doğumgünüm