Eşimin annesine düşkünlüğü

İki gelini daha var dememişsiniz üstelik ev hanımları demişsiniz. Ev hanımları yapsın işinin adı neye geliyor bu.
Ha ev hanımı olmasalarda hakkınızı böyle savunmayın, onları katmanız doğru değil.
Eşiniz kendi yapabilir annesinin işini ya da yardımcı tutar. Kv niz hasta değilse 55 yaş çok genç bir yaş,işini gayet kendi yapabilir. Eşinize bunları söyleyebilirdiniz.

Ev hanımlarının asli görevleri arasında kayınvalide evi temizleyip , çalışan eltilerini ekstra yormamak gelir zaten.

Konunun çalışıp çalışmamakla alakası yok.
Siz çalışmasanızda kayinvalide evini temizleme gibi bir göreviniz yok. Annesine düşkün olan gitsin kendi temizlesin yapamıyorsa öncesinde temizlik için yardım alır. Ben de anneme düşkünüm bayram için bu dediklerimi yaptım, öyle eş üzerinden anneye düşkünlük olmuyor.

Benim de aklıma bu geldi bir ihtimal...

Zaten boyle bir öküzlükten sonra kv ye gidilmese bilekadinin dogum gunu burnundan gelecek Yazik
Doğumgünümde bi şekilde gönlümü almazsa kutlama falan olmazsa kesinlikle daha büyük sorun çıkartırım o zaman annesine kesinlikle benden daha fazla değer verdiğini gösterir bunu da sessizce kabul edemem

Sürpriz doğum günü için gündüzden gidilmez, annesine yardımınıza karşışık belki bir pasta alırdı. Ama kesinlikle plan size doğum günü yapmak değildi

Gitme kuzum digerlride gitsinler neden tek sen anneye düşkünlük hiç iyi birşey değil bu yüzden kafan çok agriri ana kuzusu olanlarla

derdine yorum arayan birine daha evrensel dersler vermek konuyu yorumlamanın önüne geçmiş ne meraklısınız her şeyi dosdoğru hale getirmeye

Sürpriz doğum günü için gündüzden gidilmez, annesine yardımınıza karşışık belki bir pasta alırdı. Ama kesinlikle plan size doğum günü yapmak değildi
Yani eğer öyle bir plan yoksa konu sahibinin doğumgünü olmasına karşın eşin amacı annesine yardım etmesini istemekse söylenenecek çok şey var o eşe okadar da olmaz dedim ama yine de yaniliyorumdur umarım. Hiç bir kadın, insan böyle bir muameleyi haketmiyor.

haklı olabilirsiniz şuan bilemedim belkide öyledir bu ilk defa oldu sürekli söylemeye devam ederse bende her defasında tartışmam başka kararlar alınabilir umarım bi daha yaşanmaz
Umarım yaşanmaz bence biraz eşinize net olun sınırını aşmasın kötü olun ayrılın demiyorum dikkat ederseniz bir daha aklına gelmesin böyle birşey

Kv biz evlenmeden 7 8 ay önce vefat etmişti, çok derleyip toplayan, herkesin ihtiyacına yetişen bir kadındı, eşim evin en büyük oğlu olarak onun bütün misyonunu yüklenmeye kaşkıştı. Tabi buna beni de dahil etmek vardı aklında ama buradaki amaç kullanmak falan değil, daha doğrusu yaptıklarının kullanmak olduğuna kafaları basmıyor. "kızların bütün konservesini annem yapardı bakalım biz nasıl yetiştireceğiz" demişti bana. Tek cevap verdim "kendin diyorsun annem yapardı diye böyle fedakarlıkları sadece anneler yapar, ben yetişemem" dedim. Sonra acıbiber salçası yapmaya kalkıştı, tek başına yaparsan yap ben acı bibere hayatta elimi sürmem dedim, kendi yaptı. İlk ve son yapışı oldu onlar şansını deneyecek hanımlar, hadlerini bildirip sınır çizmek sizin işiniz. Eşek olana semer vuran çok olur, eşek olmadığınızı her konuda tekrar tekrar göstereceksiniz ki zihinlerine iyice kazınsın

Siz bu yorumunuzla tüm derdinden kurtardınız konu sahibini tabi. Biz bilemedik.
Hay allah, nasıl bilemediniz ki sizin kadar benim de yorum yapma hakkım var, ayrıca alıntı da ima da yapmadım, alınmasaydınız, bana ne

Siz bu yorumunuzla tüm derdinden kurtardınız konu sahibini tabi. Biz bilemedik.
Tebeşir tozu içsin hasta olsun bari , doğum günü de mahvolacak ama sıkıntı değil. Ev hanımı eltilerle saç saça da girebilir, ben çalışıyom siz evde oturuyonuz siz temizleyin diye , kabul ettirme payı var malesef.
Düzeltmeye kendinden başlamazsan böyle geçici çözümlere kalırsın eninde sonunda.

hic polemige girme, illa yardim edeceksem anneme yardim etmek isterim, sen de kendi annene yardim edebilirsin de

Düşkünse düşkün alla alla tek başına düşkün olsun. Biz mecbur muyuz kayınvalideye düşkün olmaya =))
Yengem 40 sene anneanneme hizmette kusur etmedi. Altın günleri olurdu eskiden, yengecağzımın canı çıkardı.
Dayım azgın teke sendromuna girip 60 yaşındayken yengemi boşadı, ne oldu, yengeme sahip çıkan bir allahın kulu çıkmadı.
Yaranamazsınız, yapmayın.

Aynen elti ne alaka. Durum saçma iken gidersem eltiler de gelsin demek sacma olmuş. Ya birini tutsun esiniz o temizlesin ya da kendingitsin

Kocan gitsin temizlesin ay bu me ayol gerildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…