- 9 Temmuz 2021
- 5.351
- 5.185
Ayy benim kvninde kızı yok. Eşi ayagı tutuyorsa kendi yapar. Yoksa az yer, hizmetçi tutar. Herkes kendi evine anca yetiyor.Ayrıca benimkinin bekar oglu var, o yapsın derim. Sende eltileri karıştırma. Onlar ister gitsin ister gitmesin. Sen gitme.Eşim annemin kızı yok gelin olarak gitmelisin diyince bende doğal olarak iki gelini daha var onlarda gelebilir dedim ve gerçekten iki yılda kv bi problemim olmadı ama diğerleriyle aralarında tartışma çıktı sonra bakıyorum onlara daha önem veriyor sadece bu nedenden dolayı gitmek istemedim biz müsaitmişiz bizim gitmemiz lazımmış sürekli dediği bu
Temizlikten çok bayram öncesi yapılan yemekler vs sürekli eltilerle kıyaslanınca mecburen diyorsunuz onlarda gelsin diyeBöyle konuları okuyunca gözüm seğiriyoryanlış mı anladım yoksa eşiniz zorla annesinin evini size mi temizletiyor? Yani burda eltiler de gelsin demek yerine neden ben milletin evini temizliyorum deyin.
Çünkü çalışsın çalışmasın şu yapılan zorlama aşırı saçma. Böyle bir şey için kavga etmek bile saçma. Gitmiycem dersin gitmezsin. Bunun için eşe laf bile anlatılmaz o kadar saçma. Annesi yapamayacak durumdaysa az yesin de temizlikçi tutsun eşiniz
Kv yüzüme karşı iyi ama eşime arkadan doldurduğunu düşünüyorum tabiki kimse mecbur değil tartışma anında niye biz dedim o zaman diğer gelinlerine söylesin falan dedim pişman değilimAyy benim kvninde kızı yok. Eşi ayagı tutuyorsa kendi yapar. Yoksa az yer, hizmetçi tutar. Herkes kendi evine anca yetiyor.Ayrıca benimkinin bekar oglu var, o yapsın derim. Sende eltileri karıştırma. Onlar ister gitsin ister gitmesin. Sen gitme.
Yahu kocan karisini baskalariyla mukayese etmeye biraksin o halde..Eşim annemin kızı yok gelin olarak gitmelisin diyince bende doğal olarak iki gelini daha var onlarda gelebilir dedim ve gerçekten iki yılda kv bi problemim olmadı ama diğerleriyle aralarında tartışma çıktı sonra bakıyorum onlara daha önem veriyor sadece bu nedenden dolayı gitmek istemedim biz müsaitmişiz bizim gitmemiz lazımmış sürekli dediği bu
Gitmeyin kim naparsa yapsın herksn işi gücü vardır kendi evinde herkes kendi yapsnHizmetçi işiyle uğraşamam ama asla gitmiycm içimde birazcık acaba mı sorusu vardı ama gelen msjlardan sonra şimdi çok eminim
Kesinlikle artık görev gibi olur gitmiycmGitme, ne işin var arefeden gideceksin. Birde aynı şehirdesin. Ben 1.ci günü akşam giderim 2 3saat o kadar. Herkesin işi çok. Gitme, gidersen her sene görevin olur.
55 sanırımKaç yaşında bu k.valide..
Bakın ben 58 yaşındayım bu durumda ben olsam kimseyi çağırmam ev işimi yapsın diye,ayıp denen birşey var ..55 sanırım
Evet gayet sağlıklı zaten ben eşime çok kızıyorumBakın ben 58 yaşındayım bu durumda ben olsam kimseyi çağırmam ev işimi yapsın diye,ayıp denen birşey var ..
Eli ayağı tutuyordur herhalde.
E benim annem nolcak şu durumda diye sormadın mı?Eşim annemin kızı yok gelin olarak gitmelisin diyince bende doğal olarak iki gelini daha var onlarda gelebilir dedim ve gerçekten iki yılda kv bi problemim olmadı ama diğerleriyle aralarında tartışma çıktı sonra bakıyorum onlara daha önem veriyor sadece bu nedenden dolayı gitmek istemedim biz müsaitmişiz bizim gitmemiz lazımmış sürekli dediği bu
55 yaşında çalışan kadınlar var bu neyin nazı daha bunun yaşlılığı var elbet evinde temizlediğiniz olur zaruriytten ama böyle keyfi çok komik55 sanırım
Ay konuyu sabote etmiş gibi olmayayım ama uyudu mu çocuk.. şimdi benimki uyumuyor da çıkdırtıyor beni.. uyumuyor durmuyor devamlı I ııı sesiBenim anamın da işi çok, sen de oraya git diyin.
Siz eşinizden önce kendinize kızın,bağırın çağırın o zaman eş kişisi sesini bile çıkaramaz.Evet gayet sağlıklı zaten ben eşime çok kızıyorum
Ben öyle düşünmüyorum ama size saygı duyuyorum bende önceden çok beylik laflar kullanırdım ama kimsenin beyninin içine girmek mümkün olmuyor maalesef eşimin annesine olan düşkünlüğü ona bu lafları söyletti ve bu ilk söyleyişi ben tepkimi koydum umarım tekrarlanmazKızıma umarım sadece ekonomik özgürlük değil psikolojik özgürlük de verebilirim elalemin adamı şu cümleleri kurmaya cesaret edemez . Tek suçlu sizsiniz benim gözümde kimseye kızmayın .