Benim anamın da işi çok, sen de oraya git diyin.Eşim annesine çok düşkün . Ben öğretmenim haftanın beş günü çalışıyorum iki eltim ev hanımı buna rağmen eşim arefe gününden annemlere gidelim işi çok dedi . Bende niye sadece biz gidiyoruz eltilerde gelsin dedim ve tabiki tartıştık . Ev hanımı da olsa kimse kimsenin işini yapmak zorunda değil ama ben çalışıyorken eşimin bunu yapması hiç hoşuma gitmedi . Üstelik arefe günü doğumgünüm
Kayınvalidenz ayrımcılk yapmıyosa onlrıda cagırması lazım ya da eltilernde gelmesi lazım yardıma siz çagırın onların Beraber yapalm diye ya da başka bahane bulun hastayım filan gitmeyinEşim annesine çok düşkün . Ben öğretmenim haftanın beş günü çalışıyorum iki eltim ev hanımı buna rağmen eşim arefe gününden annemlere gidelim işi çok dedi . Bende niye sadece biz gidiyoruz eltilerde gelsin dedim ve tabiki tartıştık . Ev hanımı da olsa kimse kimsenin işini yapmak zorunda değil ama ben çalışıyorken eşimin bunu yapması hiç hoşuma gitmedi . Üstelik arefe günü doğumgünüm
İki yıllık evliyiz üstelik aynı şehirdeyiz ve şuana kadar aramadığı gün yokAnnesine düşkünse kendisi yapsin annesinin işini. Oyle başkasini annemin hizmetine vererek ben de düşkün olurum.
Diğer eltim kv beddua etti kavgalar edildi benim o tarz olaylarım hiç olmadı ama değer vermeye gelince ona daha fazla değer veriyor o zaman ben niye gideyimKayınvalidenz ayrımcılk yapmıyosa onlrıda cagırması lazım ya da eltilernde gelmesi lazım yardıma siz çagırın onların Beraber yapalm diye ya da başka bahane bulun hastayım filan gitmeyin
Eltileri gelsin demeye gerek yok bence.Yani fazladan eltiye laf atmak iyice tirmandirmis sinirleri.Bende niye sadece biz gidiyoruz eltilerde gelsin dedim ve tabiki tartıştık
İki yıllık evliyiz üstelik aynı şehirdeyiz ve şuana kadar aramadığı gün yok
Hep öyle oluyo zaten valla kavgacılar daha çok seviliyo . Onlarında değeri fazlaysa gitmeyin. Para versn hizmetçi tutsun eşinz daha iyi olueDiğer eltim kv beddua etti kavgalar edildi benim o tarz olaylarım hiç olmadı ama değer vermeye gelince ona daha fazla değer veriyor o zaman ben niye gideyim
Bahaneye gerek yok, herkes kendi işini yapsın. Kv yapamıyorsa yardımcı bulsun eşiniz
Eltileri gelsin demeye gerek yok bence.Yani fazladan eltiye laf atmak iyice tirmandirmis sinirleri.
Dogum gunum ve gitmek istemiyorum deseniz yeterliydi..Ben oyle yapardim.O gitsin,bu gelsini dusunmezdim.
Yani mecbur degilsiniz,gitmek durumunda da degilsiniz..Gittiginizde is yapmak mecburiyetinde de degilsiniz.
Eşim annemin kızı yok gelin olarak gitmelisin diyince bende doğal olarak iki gelini daha var onlarda gelebilir dedim ve gerçekten iki yılda kv bi problemim olmadı ama diğerleriyle aralarında tartışma çıktı sonra bakıyorum onlara daha önem veriyor sadece bu nedenden dolayı gitmek istemedim biz müsaitmişiz bizim gitmemiz lazımmış sürekli dediği buEltileri gelsin demeye gerek yok bence.Yani fazladan eltiye laf atmak iyice tirmandirmis sinirleri.
Dogum gunum ve gitmek istemiyorum deseniz yeterliydi..Ben oyle yapardim.O gitsin,bu gelsini dusunmezdim.
Yani mecbur degilsiniz,gitmek durumunda da degilsiniz..Gittiginizde is yapmak mecburiyetinde de degilsiniz.
Hizmetçi işiyle uğraşamam ama asla gitmiycm içimde birazcık acaba mı sorusu vardı ama gelen msjlardan sonra şimdi çok eminimHep öyle oluyo zaten valla kavgacılar daha çok seviliyo . Onlarında değeri fazlaysa gitmeyin. Para versn hizmetçi tutsun eşinz daha iyi olue