Eşimin annesine düşkünlüğü

Aynende açık oldum ben haftaiçi çalışıyorum ve çok yoruluyorum hafta sonuda annene gelerek kendimi yoramam dedim zaten

Yani açık olayım yalan söylemeye gerek yok evet eltilermde gitseydi bende giderdim hep beraber arefe günü orda olurdum çünkü eşim ilk defa böyle bişey istedi

Ama burda şunu anladım içimden geliyorsa yapmalıyım yoksa kimseyi kendime rehber edinip onlar yapıyorsa yaparım düşüncesine girmemeliyim .bütün yorumlarınız işin teşekkür ederim

bende asla anlamıyorum bunu
Ama cok belli aslında nedeni
Gelin eşittir kaynana evine Bedava hizmetci mantık bu!
Kaynana evine temizlikci tutsa yada oglu tutsa annesine
500 tl ye patlar degil mi?
Belkide daha fazla
Bilen varsa yazsın kaca yapar temizlikci?

Gitme birini bulsun yada kendi gitsin

Şu erkekler ne acayip yaratıklar!! Evlendiğim kadın evde her işi yapsın, yemek,çamaşır, bulaşık.. halletsin. Üstüne bana çocuk doğursun, onlara baksın.. e yetmedi üstüne dışarda da çalışsın para getirsin hatta parayı elime saysın.. ee yetmedi bir de anamın evine temizliğe gitsin… pardon ama çüş yani.. yapmayın hanımlar bu kadar ezdirmeyin kendinizi

Erkekleri gec de asıl sorun erkek aileleri . Kaynana kesin ogluna demistir yardım lazım guucm yetmiyo o da oyle soylemistir. Yoksa erkekler aslında duz mantık oturup da annemin evi temizlencek ah vah arefede demezki

Erkekleri gec de asıl sorun erkek aileleri . Kaynana kesin ogluna demistir yardım lazım guucm yetmiyo o da oyle soylemistir. Yoksa erkekler aslında duz mantık oturup da annemin evi temizlencek ah vah arefede demezki
Bence esas sorun koca.. anne istediği kadar desin kocada iş olsa bunu eşine söylemeye gerek bile duymaz anne bir yardımcı tutalım halledelim der. Hanımına duyurmaz bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…