Eşimin annesine düşkünlüğü

Tamam tek size yapılan bir hazırlık yok ee oraya gidip hazırlık yapacak yalnız siz olacak ve kendinizi enayi( yanlış anlamayın bu tabiri başkasının yapmasını istediğiniz eltilerin olmayisini ifade için kullandım) yerine koymak istemediniz cnm bnde calisiyorum biliyorsun evde ufak tefek bnm de hazırlıklarım var annene sabah kahvaltısı için evden börek yapar götürürüz yukunu hafifletiriz derdiniz politik olmak isteseydiniz ama ben açık olmaktan yanayım çalışıyorum bu hafta bnm için tatil niteliğinde kendimi yormak istemiyorum annende uğraşmasin bir yardimcidan destek alalım bayram hazırlığı için hiç kimse tatili yorgun argın başlamaz bitti bu yani
Aynende açık oldum ben haftaiçi çalışıyorum ve çok yoruluyorum hafta sonuda annene gelerek kendimi yoramam dedim zaten

Bu muameleyi kendinize siz layık görüyorsunuz.
Insan eşini tanır ve neyi yapıp neyi yapmayacağını bilir. Adam da sizi tanıyor ve buna dayanarak anasının evini temizlemenizi istemiş. Tanıdığı kısımda da yanılmamış aslında. Çünkü siz "ne münasebet ya? Annene çok düşkünsen git kendin temizle" demek yerine "eltiler de gelsin" demişiniz. Eltiler gelirse siz tamamsınız yani ev temizlemeye.

Normalde sizden böyle bir şey istemek eşinizin aklından bile geçmemeli, geçse de dile getirmeye cesaret edememeli.
Eşim bir anlık bir şuursuzlukla benden böyle bir şey istese asla yapmayacağımı ve bu talebi yüzünden kendisinin akıl sağlığından şüphelenmeye başlayacağımı bilir mesela. İsterse 10 eltim olsun, 10u da o gün oraya temizliğe gitsin, benim yine de gitmeceğimi bilir.

Sorunun büyüğü sizde yani aslında. Eşiniz yapacağınızı bildiği bir şeyi istemiş sizden. Isteği saçma ama sizin bunu kabul edebilme ihtimaliniz olması daha saçma.
Yani açık olayım yalan söylemeye gerek yok evet eltilermde gitseydi bende giderdim hep beraber arefe günü orda olurdum çünkü eşim ilk defa böyle bişey istedi

Ama burda şunu anladım içimden geliyorsa yapmalıyım yoksa kimseyi kendime rehber edinip onlar yapıyorsa yaparım düşüncesine girmemeliyim .bütün yorumlarınız işin teşekkür ederim 🤗

Çok düşünüyorsa kendisi yapsın ,şaka gibi gerçekten. Ev işinin sadece kadınlara yüklenmesini anlamadığım gibi, eş ailesinin işlerinin gelinlere yüklenmesini de anlamıyorum. İçinden gelir yaparsın ama eşin ısrarcı olması maalesef çok itici
bende asla anlamıyorum bunu
Ama cok belli aslında nedeni
Gelin eşittir kaynana evine Bedava hizmetci mantık bu!
Kaynana evine temizlikci tutsa yada oglu tutsa annesine
500 tl ye patlar degil mi?
Belkide daha fazla
Bilen varsa yazsın kaca yapar temizlikci?

Gitme birini bulsun yada kendi gitsin 😂

Şu erkekler ne acayip yaratıklar!! Evlendiğim kadın evde her işi yapsın, yemek,çamaşır, bulaşık.. halletsin. Üstüne bana çocuk doğursun, onlara baksın.. e yetmedi üstüne dışarda da çalışsın para getirsin hatta parayı elime saysın.. ee yetmedi bir de anamın evine temizliğe gitsin… pardon ama çüş yani.. yapmayın hanımlar bu kadar ezdirmeyin kendinizi

Şu erkekler ne acayip yaratıklar!! Evlendiğim kadın evde her işi yapsın, yemek,çamaşır, bulaşık.. halletsin. Üstüne bana çocuk doğursun, onlara baksın.. e yetmedi üstüne dışarda da çalışsın para getirsin hatta parayı elime saysın.. ee yetmedi bir de anamın evine temizliğe gitsin… pardon ama çüş yani.. yapmayın hanımlar bu kadar ezdirmeyin kendinizi
Erkekleri gec de asıl sorun erkek aileleri . Kaynana kesin ogluna demistir yardım lazım guucm yetmiyo o da oyle soylemistir. Yoksa erkekler aslında duz mantık oturup da annemin evi temizlencek ah vah arefede demezki

Erkekleri gec de asıl sorun erkek aileleri . Kaynana kesin ogluna demistir yardım lazım guucm yetmiyo o da oyle soylemistir. Yoksa erkekler aslında duz mantık oturup da annemin evi temizlencek ah vah arefede demezki
Bence esas sorun koca.. anne istediği kadar desin kocada iş olsa bunu eşine söylemeye gerek bile duymaz anne bir yardımcı tutalım halledelim der. Hanımına duyurmaz bile

X