Eşimin annesine düşkünlüğü

çok istiyosa gönder gitsin yapsın anasının işini tipe bak ya

İki eltinizin ev hanımı olması kaynanaya gundeliğe gitme zorunluluğu yüklemez onlara. Siz kendi işinize bakın, hakkınızı bu şekilde koruyamazsınız. Kocanıza deyin ki az yesin uşak tutsun anasına.

Şuan ben grip atıyorum o alttan alıyor

İki eltinizin ev hanımı olması kaynanaya gundeliğe gitme zorunluluğu yüklemez onlara. Siz kendi işinize bakın, hakkınızı bu şekilde koruyamazsınız. Kocanıza deyin ki az yesin uşak tutsun anasına.
Değiller asla ben kocama karşı öyle söyledim

En doğrusunu yapıyor biz diyoruz ki kötülük olmasın herşey güzel olsun ama olmuyor işte zorla zıvanadan çıkartıyorlar
Boşuna zıvanadan çıkmayın. İstemiyorum demeniz yeterli. Ancak çocuğunuz varsa bakıyorsa ona ya da başka faydaları varsa bir nebze yardımcı olunabilir. Doğumgünü harici emrivaki olmadan her iki anneye babaya elbette destek olmak gerekiyor. Bu sadece erkek annesi de olmamalı.

Değiller asla ben kocama karşı öyle söyledim
Hakkınızı yanlış savunuyorsunuz. Başkasına görev atayarak hak savunulmaz. Evlatları olarak anasına yardımcı tutmaları gerektiğini söyleyin yeter. Ya da kıllı ellerine sarı bez alıp kendileri yapsınlar 3 erkek kardeş.

Ne alaka demeniz yeterliydi aslında. Çalışan insan kendi evine zor yetişiyor bir de kayınvalideye gidip bayram temizliği ya da hazırlığı yapacak he? Eşiniz kendi kafasından size böyle bir teklifle gelmemiştir annesi ona bu mesajı vermiştir o da size iletmiş.
Kim ne derse desin iyi anlaşın anlaşmayın ilişkiler belirli seviyede tutulmadığında böyle şeyler yaşanıyor.

Benim eltimin çok sesi cikmiyordu ama son gordugumde iyice surat yapmişti artık yardım etmiyorum diye. Hiç demiyor ki ben niye yapiyorum. Acaba ne zaman aklina gelecek bunu sormak.

e kızı yoksa 3 oğlu varmış.
eşşek kadar adamlar bir kadının yaptığı işi yapamıyor mu?

Değiller asla ben kocama karşı öyle
söylediklerinizde haklı olabilirsiniz şuan bilemedim belkide öyledir bu ilk defa oldu sürekli söylemeye devam ederse bende her defasında tartışmam başka kararlar alınabilir umarım bi daha yaşanmaz

Hayır da siz eltileri niye katıyorsunuz, ev hanımı diye belirtiyorsunuz birde. Siz kocanız yüzünden mecbur kalıp gidiyorsunuz diye eltiler niye gelmek zorunda, kendi kendinize onlarda gelsin diye onkar adına karar veriyorsunuz. Kocanıza söz geçirip gitmeyin bir zahmet. Tutsun birini temizletsin.

Değiller asla ben kocama karşı öyle
söylediklerinizde haklı olabilirsiniz şuan bilemedim belkide öyledir bu ilk defa oldu sürekli söylemeye devam ederse bende her defasında tartışmam başka kararlar alınabilir umarım bi daha
Ben olsam eltiler gitse de gitmem. Banane ya gidenin kendi kerizligi
Gelin olarak gitsen ne olur gibilerinden konuşunca bende tek gelini ben değilim iki gelini daha var onların eşleri diyorlar mı sen söylüyorsun gibilerinden söyledim yoksa kimse mecbur değil ev hanımları kendi işleriyle uğraşıyorlar herkes yoğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…