• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin akrabalarının samimiyetsizligi kıskanclıgı

eşimin anne babası yurtdısında haliyle biz de aynı sehirde yasayan akrabalarıyla görüşüyoruz.
e esinin anasi degil babasi degil. ne guzel kayin aileniz gurbet ellerde.
niye "haliyle" diger akrabalarla görüşüyorsunuz ki?
gorusmeyin olsun bitsin. kim ki onlar?
ha bir de kiskanclik bu konunun neresinde?

Gene de 😐 yani benim kafamda oturmuyo hiç biri o kimliklerin, eniştem çay koymadı dedi😑 kadın dediğin yemek yapar dedi diye gelip şurda anlatacak
Valla neler var kimler var; elbette insan bir doktordan beklemiyor ama koskoca profesörlerden bile ne hikayeler çıkıyor. Yadırganması normal olduğu kadar hiç olmaz da değil. :) Ha ben de tıp doktoru olduğunu düşünmüyorum, diş hekimi ya da veteriner hekimdir muhtemelen. Yoksa doktor demeyi tercih ederdi diye düşünüyorum. Bi de yalan söylese mesleği hakkında, ne kazanacak yani?

Ben de doktor olduğunuza inanamadım, kusura bakmayın. Doktorlar başarılı ve kaymak IQ kesimden oluyor, fakülteye girmek içi zaten ünv sınavında süper yapmak gerekiyor sizin de yazım biçiminiz hem yanlışlarla dolu, hem de hiç doktor tarzı değil.

Diğer konularınız da gayet boş KV , düğün çeyiz... 2 doktor evlenirken çeyiz kavgası mı yaptı yani ?

Doktor olsaydınız en azından günlük kim kaç kalori yemeli, nasıl beslenmeli, kalori dağılım ne şekilde olmalı onu bilirdiniz. En kötü gider iş arkadaşınız jinekoloğa sorardınız. Burda yabancılardan mı akıl arıyorsunuz:

Sözün özü ben danışma görevlisi veya hasta bakıcı olduğunuzu düşünüyorum.
Bir de bir konusunda kayınpederim hapiste. Eşimin annesi de vefat etmiş dememiş miydi?

Ben mi karıştırdım ki acaba ? 😵‍💫

IMG_9535.webp

Bana da bir kere ev işleri ile ilgili laf sokulmuştu aile ortamında
Ben de şöyle cevap vermiştim: “yemek temizlik gibi zeka gerektirmeyen işleri sizlere bıraktım. Ben eğitimli ve iyi kazanan bir kadınım.”

Cevabınız hep hazır olsun

İyi günler hanımlar, eşimin anne babası yurtdısında haliyle biz de aynı sehirde yasayan akrabalarıyla görüşüyoruz.Eşimde ben de hekimiz haliyle ben ev işi falan yapamıyorum yogun calısıyorum kadın geliyor bana.Neyse eşimin bir kuzeni var erkek yaşı 45 boş konusan bir adam her misafirlige gittigimizde yanımda sürekli kadın kadınlıgınu bilecek ev isi yapacak okumayacak diyor.Kendi kızlarına söylüyor güya.Kızlarını evlendirme derdinde kızların psikolojisi bozulmus.Yok ev işi bilmeyen yemek yapmayan kadın mı olur.Eşimde kızların okusunda bir halt olsunlar dedi ben cevap vermedim artık çünkü rahatsız oluyorum.Beni aradı dün sen alındın mı o gün işte karısı demis güya merve alındı diye bende dedim bu konuları acmayalaım herkesin kendi fikri.Bide diyor eşinde o gün bilmeden cevap verdi herhalde bosluguna geldi.Ama rahatsız oluyorum kafayı takmıs gibi bana anneme bile demis kadın iş yapacak annem cevabını vermis o günden beri hep bu kınuyu açıyor .Benden bir ara cay koymamı falan bekliyordu inadına ben de kılımı kıpırdatmıyorum😂Ama rahatsız da ediyor sizce nasıl tavur almalıyım?
Böyle dağdan inmelerle bir bardak su bile içmeyin , uzak durun görüşmeyin...

Her ailede böyle akrabalar vardır. Ama biz yoğun çalıştığımız için mesela misafirliği gidecek gelecek çok bi vaktimiz olmuyor. Bayramdan bayrama böyle insanlarla karşılaşıyoruz. Bu adam sizin kaleminiz mi? Siz niye bunlarla takılıyorsunuz ki?
Yaş 26 yeni mezun sayılırsınız. Yeni de evlisiniz.
Zorunlu hizmetlerinizi yaptınız ve eşinizin akrabalarının olduğu şehre mi atandınız birlikte nasıl oldu merak ettim 😊
Onun dışında tıp eğitiminde yazım kurallarını öğretmiyorlardır ama liseyi ortalama üstü başarı ile bitirdiyseniz bilmeniz gereken bazı kurallar var 🌻

Ben de doktor olduğunuza inanamadım, kusura bakmayın. Doktorlar başarılı ve kaymak IQ kesimden oluyor, fakülteye girmek içi zaten ünv sınavında süper yapmak gerekiyor sizin de yazım biçiminiz hem yanlışlarla dolu, hem de hiç doktor tarzı değil.

Diğer konularınız da gayet boş KV , düğün çeyiz... 2 doktor evlenirken çeyiz kavgası mı yaptı yani ?

Doktor olsaydınız en azından günlük kim kaç kalori yemeli, nasıl beslenmeli, kalori dağılım ne şekilde olmalı onu bilirdiniz. En kötü gider iş arkadaşınız jinekoloğa sorardınız. Burda yabancılardan mı akıl arıyorsunuz:

Sözün özü ben danışma görevlisi veya hasta bakıcı olduğunuzu düşünüyorum.

Ben de şunu gördüm kocanız da hangi hastanede hekimse söyleyin yolumuz düşmesin diyecektim 🥲

Eklentiler

• IMG_9228.webp
    IMG_9228.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 31
Back
X