Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben burayı okuduktan sonra toplumu anlayamıyorum.
Ailesi kabul eden, boşanmak istemez.. etmeyen boşanmak istiyorum ama ailem arkamda durmuyor der.
Daha ne yaşamanız lazım boşanmak için?
Kayınpederin el kaldırması ne demek?
Eşiniz pasif adamın teki.. ailesinin zerre saygısı yok ona.
Siz de bu halde hala başkasını böyle severmiyim dusuncesindesiniz.
Önce kendinizi bir sevmeyi öğrenin ondan sonra başkasını düşünün
Ya benim anlamadığım şey, sizin babalarınız ne bileyim erkek kardeşleriniz falan böyle şeyler olunca nasıl ağız burun dağıtmıyorlar bizim ailede bi kıza kp el kaldıracak da o eli alıp adamın bi tarafına sokmayacağız
Ben burayı okuduktan sonra toplumu anlayamıyorum.
Ailesi kabul eden, boşanmak istemez.. etmeyen boşanmak istiyorum ama ailem arkamda durmuyor der.
Daha ne yaşamanız lazım boşanmak için?
Kayınpederin el kaldırması ne demek?
Eşiniz pasif adamın teki.. ailesinin zerre saygısı yok ona.
Siz de bu halde hala başkasını böyle severmiyim dusuncesindesiniz.
Önce kendinizi bir sevmeyi öğrenin ondan sonra başkasını düşünün
Emin olun bu sözleriniz tokat gibi bana ama kötü anlamda değil gerçekten anlıyorum kendimi nasıl boşvermişim ailem bana bu kadar değer verirken kendimi unutmuşum
Ya benim anlamadığım şey, sizin babalarınız ne bileyim erkek kardeşleriniz falan böyle şeyler olunca nasıl ağız burun dağıtmıyorlar bizim ailede bi kıza kp el kaldıracak da o eli alıp adamın bi tarafına sokmayacağız
Birinin ailesinden birine söz söylerken dikkatli olun neler yaşadığımızı tam olarak bilemezsiniz ben zaten abimi tuttum. Nişanlım babasının üstüne yürüdüğünde abim tuttu.