- 23 Ekim 2020
- 673
- 788
Aman hep öyleleri kıymete biner zaten,deveye diken insana ... Demişler boşuna degilDiğer eltim kv beddua etti kavgalar edildi benim o tarz olaylarım hiç olmadı ama değer vermeye gelince ona daha fazla değer veriyor o zaman ben niye gideyim
Yaranmak umrumda değil boşu boşuna huzur bozuluyor işteDüşkünse düşkün alla alla tek başına düşkün olsun. Biz mecbur muyuz kayınvalideye düşkün olmaya =))
Yengem 40 sene anneanneme hizmette kusur etmedi. Altın günleri olurdu eskiden, yengecağzımın canı çıkardı.
Dayım azgın teke sendromuna girip 60 yaşındayken yengemi boşadı, ne oldu, yengeme sahip çıkan bir allahın kulu çıkmadı.
Yaranamazsınız, yapmayın
Ha ha ha çok beğendim bu sözüAman hep öyleleri kıymete biner zaten,deveye diken insana ... Demişler boşuna degil
Evet kötü olunacaksa şimdiden olunsun öyle düşünüyorum zaten gitmiyorum kesin öyle söyledim daha da ısrar etmez umarımAnasina duskun erkekler ama isi yapan hep gelinler nedensebence inat edip gitme boylece ilerki bayramlardada sorun olmaz
Bazi seylere ses etmezsen ustune gelirler.. simdi iyi niyet gostersen hep daha fazlasini isteyecek esin ve beklentide oyle olacak hep.. en iyisi yapmamakEvet kötü olunacaksa şimdiden olunsun öyle düşünüyorum zaten gitmiyorum kesin öyle söyledim daha da ısrar etmez umarım
Eltilerde konu sahibini bekliyordu, had bildirsin diye.Tebeşir tozu içsin hasta olsun bari , doğum günü de mahvolacak ama sıkıntı değil.Ev hanımı eltilerle saç saça da girebilir, ben çalışıyom siz evde oturuyonuz siz temizleyin diye , kabul ettirme payı var malesef.
Düzeltmeye kendinden başlamazsan böyle geçici çözümlere kalırsın eninde sonunda.
Bu ara günlerin uzaması ve güneşin geç batmasıyla gece uykusunu 9.30-10 a çekti maalesef.Ay konuyu sabote etmiş gibi olmayayım ama uyudu mu çocuk.. şimdi benimki uyumuyor da çıkdırtıyor beni.. uyumuyor durmuyor devamlı I ııı sesi
Aslında bir bahanesi de var “ o gün doğumgünü” Yani ben doğumgünümde kaynanamın evini temizlemeye gitmek istemiyorum diceksiniz.Başka zaman da gitmem ama doğumgünümde hiç gitmem.Sen git madem canım diyin kıyamet de kopsun madem.Kayınvalidenz ayrımcılk yapmıyosa onlrıda cagırması lazım ya da eltilernde gelmesi lazım yardıma siz çagırın onların Beraber yapalm diye ya da başka bahane bulun hastayım filan gitmeyin
Arefe günü yapılan hazırlıklar sadece benim için değil sonuçtaKonunuzu okudum tabikide gidip kimsenin işini yapmak zorunda değilsiniz , ama bayramı orda geçireceksiniz elbette arefe günü gidip hazırlığa yardım etmek lazım sonuçta hazırlık sizler için bı yardımınız dokunsa kıyamet kopmaz,o gün doğum gününüzmus eşiniz bir gün öncesinden de kutlayabilir isterse tabi, bunların hepsi bir tarafada kızmayın ama eltilerinizden sizene siz yapmak istemiyorsanız bitti gitti onları neden konuya dahil ettiniz,her koyun kendi bacağından asılır lütfen bir konuda karar alırken başkalarını topun ağzında
İşte elitleri söyleyerek kavgayı önlemeye çalıştım tabi olmadıSizin de eşinizden pek farkınız yok eltilere niye hemen atladınız. Eşiniz size bu baskıyı yapıyor diye başkaları da aynı şeyi yapmak zorunda değil
Anlamaz bu erkekler anlamazİşte elitleri söyleyerek kavgayı önlemeye çalıştım tabi olmadı
Evet bende tecrübe etmiş oldumAnlamaz bu erkekler anlamazben iki yıldır kavga ediyorum daha sonuca varamadık
Neden eşinize 3 erkek kardeş anasının evini temizleyebileceklerini ya da gündelikçı tutabileceklerini söylemediniz? Neden akla ilk gelen ailenin diger gelinleri?Gelin muhabbetinden dolayı elti meselesini açtım tek gelini ben değilim sonuçta ilk bahane olarak aklıma o geldio gün doğumgünüm var demeyi kendime yedirmedim anlık gelişti olaylar konuşmalar şimdi olsa tabi daha farklı konuşurdum elitlerden hiç bahsetmeyebiliridm belki