Eşimin annesine düşkünlüğü

55 yaşında çalışan kadınlar var bu neyin nazı daha bunun yaşlılığı var elbet evinde temizlediğiniz olur zaruriytten ama böyle keyfi çok komik
K.validem 84 yaşında o bile teklif eder gibi olduda geçmiş yıllarda hiç duymadım bile.
Kadın resmen hizmetçi arıyor gelin gelecek herşeyi yapacak modunda(valideden bahsetmiyom )

Siz eşinizden önce kendinize kızın,bağırın çağırın o zaman eş kişisi sesini bile çıkaramaz.
Tutsun bir kadın yaptırsın işlerini bir zahmet.
Öyle oldu zaten bağırıp çağırdım sustu ben ileride yine aynı şeyler olacak diye düşünüp buraya da yazdım bazı insanları değiştiremiyoruz.

Kızı yoksa Aslan gibi oğlu var deseydin. Gitsin temizlesin annesinin evini. Siz de kafanızı dinleyin.

Siz eşinizden önce kendinize kızın,bağırın çağırın o zaman eş kişisi sesini bile çıkaramaz.
Tutsun bir kadın yaptırsın işlerini bir zahmet.
55 yaşında kadına yardımcı da tutulmaz ki kv denin bunu beklemesi çok komik
Çok işi varmış tutan mı vardı çalışan gelinden yardım bekliyor

Ben evlendiğimde kv deme cam silecek oldum 40 tane leke buldu bende bi daha hiç ellemedim ikimizde çalışıyorduk kendim istemiştim şimdi cama hortum tutsam ses çıkarmaz ama iş işten geçti hem yapçak konu sahibi hem laf duyacak sen gelinsin oldu

Annesine düşkünse kendisi yapsin annesinin işini. Oyle başkasini annemin hizmetine vererek ben de düşkün olurum.
Bir de bunun " ben çok titiz bir insanım, bir gram toz bile istemem evimde" deyip, gelinine kızına iş kitleyen versiyonları var. Öyle ben de titiz olurum yani.

Yine iyimser olup acaba annesi falan o güne doğumgünü sürprizi falan mı yapmak istiyor olarak geldi aklıma.
Doğumgünü kutlamak gibi inceliklere sahip mi?
Daha önce de bu tip dayatmaları oldu mu annede temizlik falan gibi..
İlk soruya hayır diğerine evet diyorsanız kusura bakmayın ama eşiniz tam bir .....

Genel temizlik anlamında dedim ayda 1 alsın o çok muhteşem değerli oğluşu.
Bırak çalışanı çalışmayandan da beklenmez ki bu işler.
Kaç yıllık evliyim geçen bişi oldu zor tuttum kendimi ..

Annem 54 yaşında ve çok ağır ameliyatlar geçirdi saatlerce temizlik yapamaz, yapsa 1 hafta yatmak zorunda kalır. Ben annemden çok uzaktayım malesef her ihtiyacı olduğunda gidemeyecek kadar uzakta ama bir gün olsun kardeşimin karısına gel de evi temizle dememiştir kimse, diyemeyiz de zaten utanırız bunu söylerken.

Ya evet işte bazı insanlar bu dilden anlıyor bağırıp çağırıcan kıyameti koparacaksın ki bi daha söylenmesinler yoksa laf duyuyoruz çok haklısın

Evet hep kutlar doğumgünümü kvalidem bak şimdi içime kurt düştü

Madem tartıştın geri adım atma.çok merakliysa annesine temizlikçi tutsun.kimse kimsenin pisliğini temizlemek zorunda değil bu mantikla gidersek senin annenin işini kim yapacak peki?

Kusura bakmayın ben kendime ev temizligi yapacak gözüyle bakan adama ki doğum günümde bilemiyorum. Ben beylik laflar etmiyorum evliyim . Şu an çalışmıyorum şu an da söyleyemez . Anneye düşkünlük böyle birşey değil kendinizi kandiriyorsunuz eşiniz size değer vermiyor öncelik annesinin ve çekinmiyor da sizden . Bence siz bu durumu annesi falan diye gecistirmeyin eşinize acil sınırları öğretmeniz lazım anneniz babanız sizi doğum gününde milletin pisliğini temizleyin diye mi okuttu ? Kendi içinizde bahane bulmayın bence

Bu tiplerden çok var.
Meraklılar elin kızına iş yaptırmaya.
Yapsa herkes bayılır.
Hele geleneksel ataerkil ailede büyüyen adamlar aşırı hevesli.
Benim annem kaynanadan nerrdeyse 8 yaş buyuk.
Yardım edeceksem ki ediyorum anneme ederim.
Benim kaynana da çok meraklı iş yaptırmaya.
Evde iki gelinle kalıyor utanmadan bana yaptırmaya calismisti.
Yılda maximum 5 defa gideceğim yerde tüm işleri bana kitlemeye çalışmıştı.
Öğretmenim ya boş günler tatiller orada hizmetle geçecekti.
Hayaller hayatlar oldu.
Son durum yılda iki kere bayram ziyareti.
Pazartesi sabah gidecegim öğlene gelirim geri inşallah.
Fazla muhatab olmamaya çalışacağım yoksa o iki saatte bile insanı sinir etmeye merakli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…