- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.846
- 60
K.validem 84 yaşında o bile teklif eder gibi olduda geçmiş yıllarda hiç duymadım bile.55 yaşında çalışan kadınlar var bu neyin nazı daha bunun yaşlılığı var elbet evinde temizlediğiniz olur zaruriytten ama böyle keyfi çok komik
Öyle oldu zaten bağırıp çağırdım sustu ben ileride yine aynı şeyler olacak diye düşünüp buraya da yazdım bazı insanları değiştiremiyoruz.Siz eşinizden önce kendinize kızın,bağırın çağırın o zaman eş kişisi sesini bile çıkaramaz.
Tutsun bir kadın yaptırsın işlerini bir zahmet.
Tabi ya ben zaten dogumgunumde senin ananin evinde camasir suyu ya da yemek kokmak icin evlendim.
Akıl sağlığınız için yapmak zorundasınız yoksa bunun devamı her zaman gelir.Öyle oldu zaten bağırıp çağırdım sustu ben ileride yine aynı şeyler olacak diye düşünüp buraya da yazdım bazı insanları değiştiremiyoruz.
Kızı yoksa Aslan gibi oğlu var deseydin. Gitsin temizlesin annesinin evini. Siz de kafanızı dinleyin.Eşim annemin kızı yok gelin olarak gitmelisin diyince bende doğal olarak iki gelini daha var onlarda gelebilir dedim ve gerçekten iki yılda kv bi problemim olmadı ama diğerleriyle aralarında tartışma çıktı sonra bakıyorum onlara daha önem veriyor sadece bu nedenden dolayı gitmek istemedim biz müsaitmişiz bizim gitmemiz lazımmış sürekli dediği bu
55 yaşında kadına yardımcı da tutulmaz ki kv denin bunu beklemesi çok komikSiz eşinizden önce kendinize kızın,bağırın çağırın o zaman eş kişisi sesini bile çıkaramaz.
Tutsun bir kadın yaptırsın işlerini bir zahmet.
Bir de bunun " ben çok titiz bir insanım, bir gram toz bile istemem evimde" deyip, gelinine kızına iş kitleyen versiyonları var. Öyle ben de titiz olurum yani.Annesine düşkünse kendisi yapsin annesinin işini. Oyle başkasini annemin hizmetine vererek ben de düşkün olurum.
Genel temizlik anlamında dedim ayda 1 alsın o çok muhteşem değerli oğluşu.55 yaşında kadına yardımcı da tutulmaz ki kv denin bunu beklemesi çok komik
Çok işi varmış tutan mı vardı çalışan gelinden yardım bekliyor
Ben evlendiğimde kv deme cam silecek oldum 40 tane leke buldu bende bi daha hiç ellemedim ikimizde çalışıyorduk kendim istemiştim şimdi cama hortum tutsam ses çıkarmaz ama iş işten geçti hem yapçak konu sahibi hem laf duyacak sen gelinsin oldu
Benim kızım var ve çıngar çıkarır şimdiki nesilArkadaş yapmayin milletin evinin işini ya siz yazdikca bana fenalik geldi. Az once de benzer konuya yazdim.Niye ya niye...
Ayy kizim oldugunu ve elin kadinin evini temizledigini dusununce bana fenalik geliyor. Neyse kizim yok zaten.
Annem 54 yaşında ve çok ağır ameliyatlar geçirdi saatlerce temizlik yapamaz, yapsa 1 hafta yatmak zorunda kalır. Ben annemden çok uzaktayım malesef her ihtiyacı olduğunda gidemeyecek kadar uzakta ama bir gün olsun kardeşimin karısına gel de evi temizle dememiştir kimse, diyemeyiz de zaten utanırız bunu söylerken.55 sanırım
Ya evet işte bazı insanlar bu dilden anlıyor bağırıp çağırıcan kıyameti koparacaksın ki bi daha söylenmesinler yoksa laf duyuyoruz çok haklısın55 yaşında kadına yardımcı da tutulmaz ki kv denin bunu beklemesi çok komik
Çok işi varmış tutan mı vardı çalışan gelinden yardım bekliyor
Ben evlendiğimde kv deme cam silecek oldum 40 tane leke buldu bende bi daha hiç ellemedim ikimizde çalışıyorduk kendim istemiştim şimdi cama hortum tutsam ses çıkarmaz ama iş işten geçti hem yapçak konu sahibi hem laf duyacak sen gelinsin oldu
En doğrusunu yapıyor biz diyoruz ki kötülük olmasın herşey güzel olsun ama olmuyor işte zorla zıvanadan çıkartıyorlarBenim kızım var ve çıngar çıkarır şimdiki nesil
Evet hep kutlar doğumgünümü kvalidemYine iyimser olup acaba annesi falan o güne doğumgünü sürprizi falan mı yapmak istiyor olarak geldi aklıma.
Doğumgünü kutlamak gibi inceliklere sahip mi?
Daha önce de bu tip dayatmaları oldu mu annede temizlik falan gibi..
İlk soruya hayır diğerine evet diyorsanız kusura bakmayın ama eşiniz tam bir .....
Evet hep kutlar doğumgünümü kvalidembak şimdi içime kurt düştü ama sanıyorum
Kusura bakmayın ben kendime ev temizligi yapacak gözüyle bakan adama ki doğum günümde bilemiyorum. Ben beylik laflar etmiyorum evliyim . Şu an çalışmıyorum şu an da söyleyemez . Anneye düşkünlük böyle birşey değil kendinizi kandiriyorsunuz eşiniz size değer vermiyor öncelik annesinin ve çekinmiyor da sizden . Bence siz bu durumu annesi falan diye gecistirmeyin eşinize acil sınırları öğretmeniz lazım anneniz babanız sizi doğum gününde milletin pisliğini temizleyin diye mi okuttu ? Kendi içinizde bahane bulmayın benceBen öyle düşünmüyorum ama size saygı duyuyorum bende önceden çok beylik laflar kullanırdım ama kimsenin beyninin içine girmek mümkün olmuyor maalesef eşimin annesine olan düşkünlüğü ona bu lafları söyletti ve bu ilk söyleyişi ben tepkimi koydum umarım tekrarlanmaz