Eşimin annesine düşkünlüğü

Eşim annemin kızı yok gelin olarak gitmelisin diyince bende doğal olarak iki gelini daha var onlarda gelebilir dedim ve gerçekten iki yılda kv bi problemim olmadı ama diğerleriyle aralarında tartışma çıktı sonra bakıyorum onlara daha önem veriyor sadece bu nedenden dolayı gitmek istemedim biz müsaitmişiz bizim gitmemiz lazımmış sürekli dediği bu
Ayy benim kvninde kızı yok. Eşi ayagı tutuyorsa kendi yapar. Yoksa az yer, hizmetçi tutar. Herkes kendi evine anca yetiyor.Ayrıca benimkinin bekar oglu var, o yapsın derim. Sende eltileri karıştırma. Onlar ister gitsin ister gitmesin. Sen gitme.

Böyle konuları okuyunca gözüm seğiriyor :KK57: yanlış mı anladım yoksa eşiniz zorla annesinin evini size mi temizletiyor? Yani burda eltiler de gelsin demek yerine neden ben milletin evini temizliyorum deyin.

Çünkü çalışsın çalışmasın şu yapılan zorlama aşırı saçma. Böyle bir şey için kavga etmek bile saçma. Gitmiycem dersin gitmezsin. Bunun için eşe laf bile anlatılmaz o kadar saçma. Annesi yapamayacak durumdaysa az yesin de temizlikçi tutsun eşiniz
Temizlikten çok bayram öncesi yapılan yemekler vs sürekli eltilerle kıyaslanınca mecburen diyorsunuz onlarda gelsin diye
Zorlama değil ama ben hayır deyince tartıştık.

Ayy benim kvninde kızı yok. Eşi ayagı tutuyorsa kendi yapar. Yoksa az yer, hizmetçi tutar. Herkes kendi evine anca yetiyor.Ayrıca benimkinin bekar oglu var, o yapsın derim. Sende eltileri karıştırma. Onlar ister gitsin ister gitmesin. Sen gitme.
Kv yüzüme karşı iyi ama eşime arkadan doldurduğunu düşünüyorum tabiki kimse mecbur değil tartışma anında niye biz dedim o zaman diğer gelinlerine söylesin falan dedim pişman değilim 😂

Eşim annemin kızı yok gelin olarak gitmelisin diyince bende doğal olarak iki gelini daha var onlarda gelebilir dedim ve gerçekten iki yılda kv bi problemim olmadı ama diğerleriyle aralarında tartışma çıktı sonra bakıyorum onlara daha önem veriyor sadece bu nedenden dolayı gitmek istemedim biz müsaitmişiz bizim gitmemiz lazımmış sürekli dediği bu
Yahu kocan karisini baskalariyla mukayese etmeye biraksin o halde..
Luzumluk bir durum yok..Zaruret de yok.
Gelin olmanin sarti arefe gunu Kv'ye gidip ev isi yapmak mi ?
Kocan,gelin kavramini cok yanlis anlamis.
Yineliyorum..
Dogum gunum ve gitmek istemiyorum.. Bitti..

Son düzenleme:
Hizmetçi işiyle uğraşamam ama asla gitmiycm içimde birazcık acaba mı sorusu vardı ama gelen msjlardan sonra şimdi çok eminim 😂
Gitmeyin kim naparsa yapsın herksn işi gücü vardır kendi evinde herkes kendi yapsn 😂 ben gittiğimde aynı sehrdeyz ama devamlı gidemiyoruz içimden gelrse yorgun değilsm bişyler yapıveryrm içimdn gelerk ama her zmn aynı olmuyor

E benim annem nolcak şu durumda diye sormadın mı?

Kızıma umarım sadece ekonomik özgürlük değil psikolojik özgürlük de verebilirim elalemin adamı şu cümleleri kurmaya cesaret edemez . Tek suçlu sizsiniz benim gözümde kimseye kızmayın .
Ben öyle düşünmüyorum ama size saygı duyuyorum bende önceden çok beylik laflar kullanırdım ama kimsenin beyninin içine girmek mümkün olmuyor maalesef eşimin annesine olan düşkünlüğü ona bu lafları söyletti ve bu ilk söyleyişi ben tepkimi koydum umarım tekrarlanmaz

X