Burun aspiratörüne benziyor evet.Yav bu bebelerin burnundan sumuk ceken zimbirti degilmi
Ben de onu diyorum işte bu kişiden kişiye göre değişir, birini ağrı eşiği yüksektir x pozisyonunda hiç acı hissetmez. Böyle acımıyor der karşıda ki dener ağrı eşiği alçaktır hayır çok acıdı der.Her isin bir puf nokatsi oluyor ama, nasil daha acisiz olur, neye dikkat etmek lazim gibj
Bende onu anlamak istiyorum, az aci ile nasil olur diyeBen de onu diyorum işte bu kişiden kişiye göre değişir, birini ağrı eşiği yüksektir x pozisyonunda hiç acı hissetmez. Böyle acımıyor der karşıda ki dener ağrı eşiği alçaktır hayır çok acıdı der.
Hahahahahha seni bu hayatta çok uzerler tatlı kısssYav bu bebelerin burnundan sumuk ceken zimbirti degilmi
Benim ilk oldu acemiligime geldiBen de onu diyorum işte bu kişiden kişiye göre değişir, birini ağrı eşiği yüksektir x pozisyonunda hiç acı hissetmez. Böyle acımıyor der karşıda ki dener ağrı eşiği alçaktır hayır çok acıdı der.
Sekis cahilligi cok zormus, anlayamazsınızHahahahahha seni bu hayatta çok uzerler tatlı kısss
Aşkom sen de çok masumsun ama dötünü kıtlayacam artıkYav bu bebelerin burnundan sumuk ceken zimbirti degilmi
Kelepce ve kirbacta kalmisim ya ühühü ben elendim siz devam edinAşkom sen de çok masumsun ama dötünü kıtlayacam artık
Ya bu bişey değil. Buraya attıkları görsel şeydi. Bildiğiniz çüke benziyordu. Altında topları bile vardı
Benim bulduğumuYa bu bişey değil. Buraya attıkları görsel şeydi. Bildiğiniz çüke benziyordu. Altında topları bile vardı
merhaba ☺ ben anal ilişkide lavman kullanmıyorum bu banyoda kullandığımız duş başlığını yerinden çıkarıyorum içeriye su veriyorum kaka gelmeyene kadar yapıyorum. daha sonrasında kremle masaj yapıp o bölgeyi yumuşatıyorum.eşim kayganlaştırıcı kullanıyor üstteki pozisyonu ben alıyorum ve bütün hakimiyet bende oluyor yoksa partnerim sert olup canımı yakıyor. alışınca zevkli oluyor zaten sizde bu şekilde deneyebilirsiniz ☺☺
ben şahsen yanlış olduğunu düşğnmüyorum yatalak bir hastamız var doktorumuz kabızlık durumunda su verebileceğimizi söyledi devamlı uygulanmadığı süteçte suyun bir zararı olmuyor
bu endişe benden kaynaklı olmamalı bence zaten içinizde olmalı o havlular sıcak sıcak temiz temiz konmuyor. hatta kuaförlerde bile olmalı kaç zaman kuaförde çıraklık yaptım o saçınızda kullandığınız havlu kuruduktan sonra tekrar kullanılıyor. kafelerdeki bardaklar suya batırılıp tekrar servise açılıyor ☺ marketlerden aldığımı en basit ekmeğe bile bir sürü insan mıncıklıyor belkide tuvaletten çıkıp ellerini yıkamadılarUmarım evinizde herkesin kendine ait, ayrı birer duş başlığı vardır.
Mesajınız, çoğumuzda hijyen kaygısı yarattı. Misafirlik, pansiyon ve otel konaklamalarına dair endişe yarattınız. Umarım bu yöntemi ,sizden başka uygulayan yoktur.
bu endişe benden kaynaklı olmamalı bence zaten içinizde olmalı o havlular sıcak sıcak temiz temiz konmuyor. hatta kuaförlerde bile olmalı kaç zaman kuaförde çıraklık yaptım o saçınızda kullandığınız havlu kuruduktan sonra tekrar kullanılıyor. ☺
Duş başlığının hortumunu farklı amaçla kullandığınızı siz yazdınız ve insanlara da aynı yöntemi kullanabileceklerine dair öneride bulundunuz.Hijyenik bir tavsiye mi sizce ?
Duş başlığını çıkarıp, hortumunu farklı bir amaçla kullananların olmasıyla; verdiğiniz örnek arasında nasıl bir bağ kurdunuz ? Bir yere konaklamaya gidince,ya birisi bu hortumu makatına su vermeye kullanmışsa diye; insanlar yanlarında duş başlığı mı taşımalı artık ?
Otel, pansiyon ve misafirliğe gidilen yerlerde insanlara kirli havlu mu veriyorlar yani ?
Kirli havluyu bir başkasının saçına kullanan kuaförün mesleğine, kendisine ve kazancına saygısı yok demektir. Kuaförden bitlenen, hastalık kapan insanlar haberlere konu olmuştu. Mesleğini layıkıyla yapmayanlar yüzünden, çoğu insan kişisel bakımını evinde yapmayı tercih ediyor artık.
Ama totolarına sürmüyorlar sonuçtabu endişe benden kaynaklı olmamalı bence zaten içinizde olmalı o havlular sıcak sıcak temiz temiz konmuyor. hatta kuaförlerde bile olmalı kaç zaman kuaförde çıraklık yaptım o saçınızda kullandığınız havlu kuruduktan sonra tekrar kullanılıyor. kafelerdeki bardaklar suya batırılıp tekrar servise açılıyor ☺ marketlerden aldığımı en basit ekmeğe bile bir sürü insan mıncıklıyor belkide tuvaletten çıkıp ellerini yıkamadılar
benim evim benim musluğum benim banyom? görende sanır evinize geliyorum. siz kıçınıza sürmezsiniz olur biter.Ama totolarına sürmüyorlar sonuçta
bu videoyu izleyebilirsiniz bu benim kafamdan uydurduğum bir yöntem değil. evet yanınızda duş başlığı taşıyın yapın yapmayın. beni ilgilendirmez. cidden sıktınız artık. otellerde yapıyorum demedim kendi evimde kendi duş başlığımıda bir zahmet kullanayım. duş başlığını bile kullanmıyorum onu çıkartıyorumhortumu kullanıyorum siz hortum taşıyın bence
merhaba ☺ ben anal ilişkide lavman kullanmıyorum bu banyoda kullandığımız duş başlığını yerinden çıkarıyorum içeriye su veriyorum kaka gelmeyene kadar yapıyorum. daha sonrasında kremle masaj yapıp o bölgeyi yumuşatıyorum.eşim kayganlaştırıcı kullanıyor üstteki pozisyonu ben alıyorum ve bütün hakimiyet bende oluyor yoksa partnerim sert olup canımı yakıyor. alışınca zevkli oluyor zaten sizde bu şekilde deneyebilirsiniz ☺☺
şaka mısınız? ben yapıyorum ama size zararı olabilir siz sağlıklı olanı yapın diye 3 kez yazdım bak yoruma. anlamıyorsanız siz anlayana kadar yazayım zor anlıyora benziyorsunuz. bırakırım bırakmam sizi ilgilendirmez orası çünkü benim banyom hatırlatırımYüzlerce insanın okuduğu ve burada okuduklarının bazılarını da uyguladıklarını paylaştıkları bir forumda; bu kadar hijyen dışı bir öneride bulunmanız yanlış. O hortumu kullandıktan sonra üzerine duş başlığını takıp; sizinle aynı banyoyu kullanan insanların kullanımı için bırakmıyor musunuz ?