Eşimle beni yakıştırmıyorlar..

Buna katılıyorum şaka adı altında her şeyi söylemeyi mübah görüyorlar. Bilerek canını sıkacak şeyleri söylüyorlar. Yakın zamanda böyle birini hayatımdan çıkardım nelere katlanmışım olgunluğunu hayatımda çıkarınca fark ettim.
Bende çıkartacağım bir daha cesaret ederse

Hiç sorma kendileri hakkında yorum yapmıyorum diye heralde dunya yakışıklısı ve güzeli zannediyorlar kendilerini.
Ben aynen bu cevabı vermiştim biliyor musunuz? Şoktan ağzı açık kalmıştı. Çok iyi anlıyorum çok sinir bozucu bir durum. Benim eşim de zayıf ama yiyor yani napsın bünyesi böyle. Kilo almıyor. Ben de zayıfım. Birisi eşimin zayıflığı hakkında bir yorum yapmıştı yukardaki cümleyi söyledim. Başka söyleyen olursa hiç acımam cevabı yapıştırırım. Siz de çekinmeyin bir daha yüzünüze konuşmazlar. Bu sebepten de küserlerse de küssünler. Çünkü zaten onlarla vakit geçirmek sinir stresten başka bir şey değil

Onlara neymis senin kocandan koca benim koca ben begeniyorum seviyorum siz begenseniz nolcak begenmeseniz nolcak demiyomusunuz hic benimde kocam benden uzun ve kilolu bn kucucuk kalıyorum yanında ama hic izin vermem boyle konusmalarina siz cok alttan almissiniz belliki insanlari

Ben aynen bu cevabı vermiştim biliyor musunuz? Şoktan ağzı açık kalmıştı. Çok iyi anlıyorum çok sinir bozucu bir durum. Benim eşim de zayıf ama yiyor yani napsın bünyesi böyle. Kilo almıyor. Ben de zayıfım. Birisi eşimin zayıflığı hakkında bir yorum yapmıştı yukardaki cümleyi söyledim. Başka söyleyen olursa hiç acımam cevabı yapıştırırım. Siz de çekinmeyin bir daha yüzünüze konuşmazlar. Bu sebepten de küserlerse de küssünler. Çünkü zaten onlarla vakit geçirmek sinir stresten başka bir şey değil
Ben de aynen bu cevabı vermeyi düşünüyorum.. ya da neden bu yorum yapma gereği duydun fikrini sordum hatırlamıyorum diyeceğim. İnşallah bir şey söyler de hemen ağzını payını veririm vereyim ki anlasın benim de bir sınırım olduğunu. İlkinde istediğim tepkiyi gösteremedim

Onlara neymis senin kocandan koca benim koca ben begeniyorum seviyorum siz begenseniz nolcak begenmeseniz nolcak demiyomusunuz hic benimde kocam benden uzun ve kilolu bn kucucuk kalıyorum yanında ama hic izin vermem boyle konusmalarina siz cok alttan almissiniz belliki insanlari
Hayır aslında alttan alacak bir durum gelişmedi ama havadan sudan konuşuyorduk bir anlayış mı sordun çünkü tanıyor çok saygılı kendi çocuk ne yapıyor iyi mi dedi sonra halkın mı dedi ben de bir anda şaşırdım kaldım açıkçası dediğim gibi beklemediğim bir anda oldu. Sürekli görüştüğüm biri değildi

Normal havadan sudan konuşuyorduk bir anda söyledi bu güne kadar hiç böyle Birsey söylemedi ben de şaşırdım

Kilolu olsaydı da "ay çok şişmaaağn" diyeceklerdi.
o yüzden boşverin ama öncesinde ağızlarının payını vermeyi ihmal etmeyin.

Siz de galiba biraz sessiz sakin birisiniz böyle çok üstünüze geldiklerine göre
Sakin biriyim evet çok tartışmayı sevmem. Bide sabırlıyım canıma tak edince yakıp yıkarım ağar konuşurum tamamen çıkartırım hayatımdan. Bide bu anlattığım olaylar farklı farklı zamanlarda oldu yanı üst üste olsaydı tabiki o an patlardım . Diyorum ya beklemediğim zaman ve kişiler olduğu için bazılarına cevabını verdim beklemedıklerime de istediğim cevabı veremedim . Açıkçası patavatsız ınsanı bilirsiniz ya hanı ona göre temkinli olursunuz ama bu kişileri o kadar tanımadığım ıcın şaşırdım açıkçası

Sakin biriyim evet çok tartışmayı sevmem. Bide sabırlıyım canıma tak edince yakıp yıkarım ağar konuşurum tamamen çıkartırım hayatımdan. Bide bu anlattığım olaylar farklı farklı zamanlarda oldu yanı üst üste olsaydı tabiki o an patlardım . Diyorum ya beklemediğim zaman ve kişiler olduğu için bazılarına cevabını verdim beklemedıklerime de istediğim cevabı veremedim . Açıkçası patavatsız ınsanı bilirsiniz ya hanı ona göre temkinli olursunuz ama bu kişileri o kadar tanımadığım ıcın şaşırdım açıkçası
Çevreyi değiştirin
Resmen saygısızlık yaptıkları

Back
X