- 22 Eylül 2022
- 5.642
- 15.943
Ramak kaldı tekrar aynısı olmasına. Herşeyde günah keçisi olmaya başladım ayolNerden nereye.
İlk diye bir ibare göremedim.İlk kez yaptigimi belirtmis dim aslinda
kız yaptığına yapacağına pişman olduİlk kez yaptigimi belirtmis dim aslinda
Yok ben arkadaşlığınıza istinaden yaptım.Hep bir beğenmedim tartişması vardı ya.:)Ramak kaldı tekrar aynısı olmasına. Herşeyde günah keçisi olmaya başladım ayol
Ilk mesajda yazmis ya işte, kadin deneyenlere soruyor zaten niye sinirlendiniz sakin olunİlk diye bir ibare göremedim.
Espiri olsun diye yazdim, özür dilerim.Bak şimdi sana da çıkışacağım istemeden kalbini kırmış olacağım.
Kimseyi gaza getirmek niyetim yok, orda bunu deneyenler olarak bilgi verdik. En ufak birşeyde sizde 24agustos aklıma girdi, gaza getirdi oluyor. Birşey yaparken sorumluluğunu bana yüklemeyin.
Benim günahım bana yetiyo zaten
Evet ya döğüşüyorlardı barıştılar mı?Yok ben arkadaşlığınıza istinaden yaptım.Hep bir beğenmedim tartişması vardı ya.:)
İşte onu diyorum, tekrar gideceğiz oraya doğru. Şimdide herşeyin, herkesin gazcısı olmuşum haberim yokmuş. Herkesi gaza getiriyorum maşallah banaYok ben arkadaşlığınıza istinaden yaptım.Hep bir beğenmedim tartişması vardı ya.:)
Beni bilirler, ölsem anala izin vermem, ama rektal duşu googlede aratan benim.İşte onu diyorum, tekrar gideceğiz oraya doğru. Şimdide herşeyin, herkesin gazcısı olmuşum haberim yokmuş. Herkesi gaza getiriyorum maşallah bana
Bu konuda değil ama başka konuda da tavsiye vermiştim. Her yerde beni etiketleri.en son sizin gibi kızdım öyle bıraktı etiketlemeyiBak şimdi sana da çıkışacağım istemeden kalbini kırmış olacağım.
Kimseyi gaza getirmek niyetim yok, orda bunu deneyenler olarak bilgi verdik. En ufak birşeyde sizde 24agustos aklıma girdi, gaza getirdi oluyor. Birşey yaparken sorumluluğunu bana yüklemeyin.
Benim günahım bana yetiyo zaten
Sinirlenmedim ki anlamsız buldum, çünkü herkesin zevk alması, algısı farklıdır. Bunun bir reçetesi yok yani.Ilk mesajda yazmis ya işte, kadin deneyenlere soruyor zaten niye sinirlendiniz sakin olun
İyi etmiş siniz tebriklerBu konuda değil ama başka konuda da tavsiye vermiştim. Her yerde beni etiketleri.en son sizin gibi kızdım öyle bıraktı etiketlemeyi
Evet niye cevap verdiysem her defasında cevap vereceğin üyelere karşı seçici ol purpplee diyorum unutuyorum,ah elim ofSenelerdir anlatamadım bunuher lafa cevap vermek yerine susmayı tercih etmek lazım, genel bir örnek vereceğim, konunuzdaki yorumlara istinaden değil, bu sebeple kimse üstüne alınmasın, yazıyorlar yazıyorlar sonra seni muhatap almıyorum diyorlar, muhatap almadığın insana cevap da yazmazsın, dikkate almadığın insana niye cevap veresin ki konuşsun konuşsun dursun, karşındaki pısıp kaldın o yüzden susuyorsun sanıyorsa o onun sorunu.
Mevlana’yı çok severim, sözlerini de paylaşırım felsefesine de elimden geldiğince uymaya çalışırım.
Demiş ki:
Suskunluğum asaletimdendir... Her lafa verecek bir cevabım var... Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye.
İşte bir anda herkesi baştan çıkaran ilan edildimBu konuda değil ama başka konuda da tavsiye vermiştim. Her yerde beni etiketleri.en son sizin gibi kızdım öyle bıraktı etiketlemeyi
Ben onu aliexpresste görmüştüm.Bir 5 dakika baka kaldım.Bu ne diye?Balona benzeyen huni gibiydi.Beni bilirler, ölsem anala izin vermem, ama rektal duşu googlede aratan benim.
Sayende bende baktım ona. Eşim dedi o ne. Egzantrik duş başlığı aşkım boşver dedim. Teşekkür ediyorumBeni bilirler, ölsem anala izin vermem, ama rektal duşu googlede aratan benim.
Size kötü ve art niyetli bisey demedim, tekrar özür dilerimİşte bir anda herkesi baştan çıkaran ilan edildim
Her isin bir puf nokatsi oluyor ama, nasil daha acisiz olur, neye dikkat etmek lazim gibjSinirlenmedim ki anlamsız buldum, çünkü herkesin zevk alması, algısı farklıdır. Bunun bir reçetesi yok yani.
https://m.tr.aliexpress.com/item/1005001385831720.html?gatewayAdapt=Pc2MsiteSayende bende baktım ona. Eşim dedi o ne. Egzantrik duş başlığı aşkım boşver dedim. Teşekkür ediyorum
Yav bu bebelerin burnundan sumuk ceken zimbirti degilmi