- 22 Eylül 2022
- 5.642
- 15.943
Ablacım hortum diyosun daha beter ediyorsun.benim evim benim musluğum benim banyom? görende sanır evinize geliyorum. siz kıçınıza sürmezsiniz olur biter.
siz yapmayınız hanımefendi :) ben inanıyorum evetAblacım hortum diyosun daha beter ediyorsun.
O hortuma başlığı takıp yıkandıktan sonra gusül alırken temiz olduğuna gerçekten inanıyor musun. Yahu g.tümüze sokmadığımız bi hortum kalmıştı.
Kiii söylediniz diye söylüyorum. Benim evimde öyle birşeye zaten cesaret edemezsiniz :) kimse edemez :)
Teşekkür ediyorum. Benim yapmaya midem almaz. Size kalan temiz hayatınızda başarılar diliyorum. Hamilesiniz, üstünüze gelip vebal almak istemiyorum. İyi günler dilerimsiz yapmayınız hanımefendi :) ben inanıyorum evet
iyi günlerTeşekkür ediyorum. Benim yapmaya midem almaz. Size kalan temiz hayatınızda başarılar diliyorum. Hamilesiniz, üstünüze gelip vebal almak istemiyorum. İyi günler dilerim
şaka mısınız? ben yapıyorum ama size zararı olabilir siz sağlıklı olanı yapın diye 3 kez yazdım bak yoruma. anlamıyorsanız siz anlayana kadar yazayım zor anlıyora benziyorsunuz. bırakırım bırakmam sizi ilgilendirmez orası çünkü benim banyom hatırlatırım
siz daha iyi bir öneri paylaşın benim yazdığımı görmezden gelin :) bu kadar benimle laf yarışına girmenize gerek yokSorun bu kadar hijyen dışı bir tavsiyeyi yüzlerce insanın okuduğu bir sitede paylaşmanız ve ısrarla bir de video paylaşmanız.
O duş hortum setiyle duş alan bir insana, mikrop ve hastalık bulaşabileceğini unutmayın.
Ooy nenem yarabbi, bu kadarina da pessBurası aktif buraya bırakıyorum bunu. Banlayacaklarsa beni banlasınlar.
Metresse metres. Bu kadın karaktersiz. Buyrun arkadaşlar. Ben buraya 2 3 gün önce ağlaya ağlaya acımı yazdım. Bir annenin bir anneye yazdığı laf buyrunuz.
İş yerinde beni şu şekilde hüngür hüngür ağlattı ya. Bir anne olarak benimde ahımı aldı ya. Allah onunda canından can alsın ki o can acısını yaşatsın rabbim ona.Ooy nenem yarabbi, bu kadarina da pess
Siz niye böyle bir kadınla muhatap oldunuz ki? Özel mesajlar yönetime bildirilebiliyor. Sizi acınızla çocuğunuzla vurmuş ama kendi çocuğunu düşürdüğü konuma baksın.Burası aktif buraya bırakıyorum bunu. Banlayacaklarsa beni banlasınlar.
Metresse metres. Bu kadın karaktersiz. Buyrun arkadaşlar. Ben buraya 2 3 gün önce ağlaya ağlaya acımı yazdım. Bir annenin bir anneye yazdığı laf buyrunuz.
Birak kendi pisliginde eselensin dursun ya niye cevap veriyorsunİş yerinde beni şu şekilde hüngür hüngür ağlattı ya. Bir anne olarak benimde ahımı aldı ya. Allah onunda canından can alsın ki o can acısını yaşatsın rabbim ona.
Çocugun olmasin insallah diye kim yazmiş,ne kadar kötü bi kelime kullanmişBurası aktif buraya bırakıyorum bunu. Banlayacaklarsa beni banlasınlar.
Kocası bile bu kadın öğretmenlik yapmamalı yazdığı dilekçeyle hakaret davası açmış. Daha önce de evli herifle ilişki konularını yönetim bile yüzüne vurmuş. Ciddiye alınıp sinirlenilecek biri değil. Gülün geçin neden ağlıyorsunuzBirak kendi pisliginde eselensin dursun ya niye cevap veriyorsun
Bu sizin atlatamıyorum diye yazdığınız konuya mı yazılmıştı?İş yerinde beni şu şekilde hüngür hüngür ağlattı ya. Bir anne olarak benimde ahımı aldı ya. Allah onunda canından can alsın ki o can acısını yaşatsın rabbim ona.
Boyle insanlara çocuk emanet edilmez kocasi hakli bencede yapmasin. Bazi insanlarin agzi torba olsada buzsek ya laflara bakKocası bile bu kadın öğretmenlik yapmamalı diye hakaret davası açmış.
Özel mesajdan yazdı. Ordan yazıp linç yemeye cesaret edemezBu sizin atlatamıyorum diye yazdığınız konuya mı yazılmıştı?