- 19 Mayıs 2020
- 46.355
- 207.385
İçimden benzer şeyler geçiyordu bunu görmeden evvel. Herif hakiki bela ama bu da melek değil yani diyordum. İnsan o gül yüzlü çocuğunun yüzü suyu hürmetine biraz içi durulur. Ne bitmez kini nefreti varmış, fokur fokur kaynaya kaynaya eksilmemiş. İnsan bi ürperiyor. Korkunç.Boyle insanlara çocuk emanet edilmez kocasi hakli bencede yapmasin. Bazi insanlarin agzi torba olsada buzsek ya laflara bak
Daha bir kaç gün önce kaybımın acısının altında nasıl ezildiğimi, yaşadığıma pişman olduğumu uzun uzun yazmıştım. Beni ordan vurdu.Kocası bile bu kadın öğretmenlik yapmamalı diye hakaret davası açmış. Daha önce de evli herifle ilişki konularını yönetim bile yüzüne vurmuş. Muhatap alınıp sinirlenilecek biri değil. Gülün geçin neden ağlıyorsunuzTurunc chemist
Keşke şikayet etseydiniz.Purpplee bu arkadaş.
Keşke şikayet etseydiniz.
Söyledin demedim zaten erkeklerin geneli seviyor bende ne anlarlar bu analdan diyerek söyledim sen niye seviyorsun yapamazsin veya yapma demedimİstemeyen yapmasin, ben anal yapiyorum sizde yapin diye bişey söylemedim
Pardon o zaman bi yanlis anlasilma olmuş, evet erkekler istiyo malesefSöyledin demedim zaten erkeklerin geneli seviyor bende ne anlarlar bu analdan diyerek söyledim sen niye seviyorsun yapamazsin veya yapma demedim
Alin .aşagida benser konulara baktim böyle birsey görünce yorum yapmak istedim bir de k k daha cok yeniyim ilk defa üye oldum kimseyi engellemedim bir konu acmiş bakmak istedim yorumumda da kötü birsey yazmiyor kendi fikrimi söyledim başka kişiler gibi suclamadim dalgada gecmedimSizi o zaman anneler kulübüne alalım.Hayır konu belli +18.Bu yorumun ne manası var.
Konu sahibi istemediğiniz kişilerin yorumunu engelleseniz keşke.
Sorun degil canim aynisi benim başimda var .zaten sen istesen bile benim sana birsey demeye hakkim yok o senin istedigin ben ne karişirim sadece benimkisi benim fikrim seni kirdiysam kusura bakmaPardon o zaman bi yanlis anlasilma olmuş, evet erkekler istiyo malesef
Hayir kirmadiniz kendi fikirlerimizi söyledik, kirikacak bi durum yok, anal yapiyosunuz sanirim benim başimda da var dedinize göreSorun degil canim aynisi benim başimda var .zaten sen istesen bile benim sana birsey demeye hakkim yok o senin istedigin ben ne karişirim sadece benimkisi benim fikrim seni kirdiysam kusura bakma
Yazmışsınız ya günah diye belirtmişsiniz.Böyle bir şey yazarsanız ben de cevabımı veririm.Alin .aşagida benser konulara baktim böyle birsey görünce yorum yapmak istedim bir de k k daha cok yeniyim ilk defa üye oldum kimseyi engellemedim bir konu acmiş bakmak istedim yorumumda da kötü birsey yazmiyor kendi fikrimi söyledim başka kişiler gibi suclamadim dalgada gecmedim
Yok ben yapmiyorum da eşim istiyor her zamanda yok olmaz diyorumHayir kirmadiniz kendi fikirlerimizi söyledik, kirikacak bi durum yok, anal yapiyosunuz sanirim benim başimda da var dedinize göre
Bende sizin gibi diyordum, en son dayanamadim ne olcaksa olsun dedimYok ben yapmiyorum da eşim istiyor her zamanda yok olmaz diyorum
Yazmışsınız ya günah diye belirtmişsiniz.Böyle bşr şey yazarsanız ben de cevabımı veririm.
Ben fikrimi söyledim birde konuyu sizmi actinizYazmışsınız ya günah diye belirtmişsiniz.Böyle bşr şey yazarsanız ben de cevabımı veririm.
Herseyden önce duyduklarimi söyleyim cok aciyor falan diyorlar :))Bende sizin gibi diyordum, en son dayanamadim ne olcaksa olsun dedim
Evet dogru duymuş sunuzHerseyden önce duyduklarimi söyleyim cok aciyor falan diyorlar :))
Yazdığınızı tekrar okuyun.Günah yazmışsınız.Ben de size derim ki günahı sevabı sizden mi öğreneceğiz?Bu arada dini yorum da yapmak yasak.Ben fikrimi söyledim birde konuyu sizmi actiniz
Taşındığınız evlerden duş başlığını, hortumunu değiştirip çıkıyorsunuzdur umarım.bu videoyu izleyebilirsiniz bu benim kafamdan uydurduğum bir yöntem değil. evet yanınızda duş başlığı taşıyın yapın yapmayın. beni ilgilendirmez. cidden sıktınız artık. otellerde yapıyorum demedim kendi evimde kendi duş başlığımıda bir zahmet kullanayım. duş başlığını bile kullanmıyorum onu çıkartıyorumhortumu kullanıyorum siz hortum taşıyın bence
İçimden benzer şeyler geçiyordu bunu görmeden evvel. Herif hakiki bela ama bu da melek değil yani diyordum. İnsan o gül yüzlü çocuğunun yüzü suyu hürmetine biraz içi durulur. Ne bitmez kini nefreti varmış, fokur fokur kaynaya kaynaya eksilmemiş. İnsan bi ürperiyor. Korkunç.