Eşimin anal iliski istegi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak şimdi sana da çıkışacağım istemeden kalbini kırmış olacağım.
Kimseyi gaza getirmek niyetim yok, orda bunu deneyenler olarak bilgi verdik. En ufak birşeyde sizde 24agustos aklıma girdi, gaza getirdi oluyor. Birşey yaparken sorumluluğunu bana yüklemeyin.
Benim günahım bana yetiyo zaten
Espiri olsun diye yazdim, özür dilerim.

Bak şimdi sana da çıkışacağım istemeden kalbini kırmış olacağım.
Kimseyi gaza getirmek niyetim yok, orda bunu deneyenler olarak bilgi verdik. En ufak birşeyde sizde 24agustos aklıma girdi, gaza getirdi oluyor. Birşey yaparken sorumluluğunu bana yüklemeyin.
Benim günahım bana yetiyo zaten
Bu konuda değil ama başka konuda da tavsiye vermiştim. Her yerde beni etiketleri.en son sizin gibi kızdım öyle bıraktı etiketlemeyi

Senelerdir anlatamadım bunu 😂 her lafa cevap vermek yerine susmayı tercih etmek lazım, genel bir örnek vereceğim, konunuzdaki yorumlara istinaden değil, bu sebeple kimse üstüne alınmasın, yazıyorlar yazıyorlar sonra seni muhatap almıyorum diyorlar, muhatap almadığın insana cevap da yazmazsın, dikkate almadığın insana niye cevap veresin ki konuşsun konuşsun dursun, karşındaki pısıp kaldın o yüzden susuyorsun sanıyorsa o onun sorunu.

Mevlana’yı çok severim, sözlerini de paylaşırım felsefesine de elimden geldiğince uymaya çalışırım.
Demiş ki:
Suskunluğum asaletimdendir... Her lafa verecek bir cevabım var... Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye. 😉
Evet niye cevap verdiysem her defasında cevap vereceğin üyelere karşı seçici ol purpplee diyorum unutuyorum,ah elim of 🤪

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X