Sizi o zaman anneler kulübüne alalım.Hayır konu belli +18.Bu yorumun ne manası var.Bu anal ilişkiyi niye isterlerki ya .yorumda bir arkadaşın dedigi gibi hem günah hemde saglikli degil .benim eşimde sever cok ama ben istemem yapmam
Ben elestiricilere aćigim, sizde takmayin istemeyen yorum yapmaz değilmiSizi o zaman anneler kulübüne alalım.Hayır konu belli +18.Bu yorumun ne manası var.
Konu sahibi istemediğiniz kişilerin yorumunu engelleseniz keşke.
Senelerdir anlatamadım bunuBencede güzel cevap susmak
Siz de konudan engelleme seçeneğini kullanın, şu yukarıda üç nokta olan yerden yapabiliyorsunuz. İstediğiniz herhangi bir üyeyi seçebiliyorsunuz.Hadi analcilar yine iyiyizkonum kapanmayacak polimik ve dini yorum yapmazsak
Peki öyle yapacam, tesekkur ederimSiz de konudan engelleme seçeneğini kullanın, şu yukarıda üç nokta olan yerden yapabiliyorsunuz. İstediğiniz herhangi bir üyeyi seçebiliyorsunuz.
Oysa ki birbirimize yardimci olsak bilmeyenlerde faydalansa daha güzel olurSenelerdir anlatamadım bunuher lafa cevap vermek yerine susmayı tercih etmek lazım, genel bir örnek vereceğim, konunuzdaki yorumlara istinaden değil, bu sebeple kimse üstüne alınmasın, yazıyorlar yazıyorlar sonra seni muhatap almıyorum diyorlar, muhatap almadığın insana cevap da yazmazsın, dikkate almadığın insana niye cevap veresin ki konuşsun konuşsun dursun, karşındaki pısıp kaldın o yüzden susuyorsun sanıyorsa o onun sorunu.
Mevlana’yı çok severim, sözlerini de paylaşırım felsefesine de elimden geldiğince uymaya çalışırım.
Demiş ki:
Suskunluğum asaletimdendir... Her lafa verecek bir cevabım var... Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye.
Evet son kez gelip bu seçeneği yazıp gidecektim:)Siz de konudan engelleme seçeneğini kullanın, şu yukarıda üç nokta olan yerden yapabiliyorsunuz. İstediğiniz herhangi bir üyeyi seçebiliyorsunuz.
Ne alaka şimdi bak yeni cezam bitti daha. Siz haşa ilah mısınız dinimizi imanımızı sorgulamak size mi kalmış? Burnunuzu sadece nefes almak için kullansanıza sizBu konuda okuyup araştırmak eğitime aç olmak yeterli
Bu basit şeyleri bilmek için dinden imandan çıkmış biri olmam gerekmiyor bazılarınız gibi
Teşekkur ederim sayenizde engel nasil yapilir onuda ögrendimEvet son kez gelip bu seçeneği yazıp gidecektim:)
Bir kullanıcının konunuza mesaj yazmasını nasıl engellersiniz ?
Merhaba, Yorumlarından rahatsız olduğunuz bir kullanıcının sizin konunuza mesaj yazmasını engellemek istiyorsanız ; Konuyu siz açmış olmalısınız ! A Açmış olduğunuz konuda sağ üstte yer alan Üç Nokta (...) işaretine basın. B Açılan menüde "Yasaklamaları Yönet" sekmesini seçin. C Üye Adı...www.kadinlarkulubu.com
Burası Cinsellik Bölümü, Cinsellik kategorisinde ne tür konular olacağını tahmin etmek güç değil, kurallara ve kanunlara uygun içerikler paylaşıldığı sürece içerikleri yargılamak bizlere düşmez.
Cinsellik tabum, özelim diyen zaten paylaşım yapmamalı.
Ne kadar lüzumsuz insan var ya, nasıl bir soru o, nasıl bir cvp bekliyorsunuz yani, ne olsa tatmin olursunuz.Öncelikle iyi akşamlar, eşimin arada anal iliski istegi vardi, bende kirmamak ve merakdan kabul ettim, zevki az vardi acisi biraz fazlaydi, aciyi aza indirip zevki fazla almak için ne yapabilirim lütfen linçlemeyin
Sakin olun bidaha ceza almayin, yoksa kim gaza getirecek biziNe alaka şimdi bak yeni cezam bitti daha. Siz haşa ilah mısınız dinimizi imanımızı sorgulamak size mi kalmış? Burnunuzu sadece nefes almak için kullansanıza siz
Bilgi almak suçmu, +18 bölümundesiniz hatirlatayimNe kadar lüzumsuz insan var ya, nasıl bir soru o, nasıl bir cvp bekliyorsunuz yani, ne olsa tatmin olursunuz.
Ne alaka şimdi bak yeni cezam bitti daha. Siz haşa ilah mısınız dinimizi imanımızı sorgulamak size mi kalmış? Burnunuzu sadece nefes almak için kullansanıza siz
Sakin olun bidaha ceza almayin, yoksa kim gaza getirecek bizi
Bu bilgi almaya girmiyor ki. Herkesin algısı, hissiyatı farklı.Bilgi almak suçmu, +18 bölümundesiniz hatirlatayim
Konuda başliginda ben anal yapiyorum sizde yapin diye bisey yazmadimBu bilgi almaya girmiyor ki. Herkesin algısı, hissiyatı farklı.
Daha fazla nasıl zevk alabilirim diyordunuz ya herkesin algısı farklı diyorum, sizin zevkimizi artıracak, şeyi nerden bulsun insanlar.Konuda başliginda ben anal yapiyorum sizde yapin diye bisey yazmadim
Bak şimdi sana da çıkışacağım istemeden kalbini kırmış olacağım.Sakin olun bidaha ceza almayin, yoksa kim gaza getirecek bizi
İlk kez yaptigimi belirtmis dim aslindaDaha fazla nasıl zevk alabilirim diyordunuz ya herkesin algısı farklı diyorum, sizin zevkimizi artıracak, şeyi nerden bulsun insanlar.