Eşimin anal iliski istegi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu anal ilişkiyi niye isterlerki ya .yorumda bir arkadaşın dedigi gibi hem günah hemde saglikli degil .benim eşimde sever cok ama ben istemem yapmam
Sizi o zaman anneler kulübüne alalım.Hayır konu belli +18.Bu yorumun ne manası var.
Konu sahibi istemediğiniz kişilerin yorumunu engelleseniz keşke.

Sizi o zaman anneler kulübüne alalım.Hayır konu belli +18.Bu yorumun ne manası var.
Konu sahibi istemediğiniz kişilerin yorumunu engelleseniz keşke.
Ben elestiricilere aćigim, sizde takmayin istemeyen yorum yapmaz değilmi

Bencede güzel cevap susmak
Senelerdir anlatamadım bunu her lafa cevap vermek yerine susmayı tercih etmek lazım, genel bir örnek vereceğim, konunuzdaki yorumlara istinaden değil, bu sebeple kimse üstüne alınmasın, yazıyorlar yazıyorlar sonra seni muhatap almıyorum diyorlar, muhatap almadığın insana cevap da yazmazsın, dikkate almadığın insana niye cevap veresin ki konuşsun konuşsun dursun, karşındaki pısıp kaldın o yüzden susuyorsun sanıyorsa o onun sorunu.

Mevlana’yı çok severim, sözlerini de paylaşırım felsefesine de elimden geldiğince uymaya çalışırım.
Demiş ki:
Suskunluğum asaletimdendir... Her lafa verecek bir cevabım var... Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye.

Oysa ki birbirimize yardimci olsak bilmeyenlerde faydalansa daha güzel olur

Siz de konudan engelleme seçeneğini kullanın, şu yukarıda üç nokta olan yerden yapabiliyorsunuz. İstediğiniz herhangi bir üyeyi seçebiliyorsunuz.
Evet son kez gelip bu seçeneği yazıp gidecektim:)

Burası Cinsellik Bölümü, Cinsellik kategorisinde ne tür konular olacağını tahmin etmek güç değil, kurallara ve kanunlara uygun içerikler paylaşıldığı sürece içerikleri yargılamak bizlere düşmez.
Cinsellik tabum, özelim diyen zaten paylaşım yapmamalı.

Bu konuda okuyup araştırmak eğitime aç olmak yeterli
Bu basit şeyleri bilmek için dinden imandan çıkmış biri olmam gerekmiyor bazılarınız gibi
Ne alaka şimdi bak yeni cezam bitti daha. Siz haşa ilah mısınız dinimizi imanımızı sorgulamak size mi kalmış? Burnunuzu sadece nefes almak için kullansanıza siz

Teşekkur ederim sayenizde engel nasil yapilir onuda ögrendim

Öncelikle iyi akşamlar, eşimin arada anal iliski istegi vardi, bende kirmamak ve merakdan kabul ettim, zevki az vardi acisi biraz fazlaydi, aciyi aza indirip zevki fazla almak için ne yapabilirim lütfen linçlemeyin
Ne kadar lüzumsuz insan var ya, nasıl bir soru o, nasıl bir cvp bekliyorsunuz yani, ne olsa tatmin olursunuz.

Ne alaka şimdi bak yeni cezam bitti daha. Siz haşa ilah mısınız dinimizi imanımızı sorgulamak size mi kalmış? Burnunuzu sadece nefes almak için kullansanıza siz
Sakin olun bidaha ceza almayin, yoksa kim gaza getirecek bizi

Sakin olun bidaha ceza almayin, yoksa kim gaza getirecek bizi
Bak şimdi sana da çıkışacağım istemeden kalbini kırmış olacağım.
Kimseyi gaza getirmek niyetim yok, orda bunu deneyenler olarak bilgi verdik. En ufak birşeyde sizde 24agustos aklıma girdi, gaza getirdi oluyor. Birşey yaparken sorumluluğunu bana yüklemeyin.
Benim günahım bana yetiyo zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…