Eşimi ve ailesini affedemiyorum

Gerdeği girdiğinde kanlı çarşafı isteyen kaynanalar ,halen var oğluda anlatmıştır olay bu olayı

maalesef öyle sen sessiz oldukça insanlar daha çok üstüne gelir

Asıl anlamadığım bir kadın nasıl "yatmasaydın altına" cümlesini sansürleyecek kadar rahatsız olup kendisine o....u denmesini hiçe sayabilir?

Konu sahibi affedemiyorum diyorsun ama onların tarafından bakınca çok daha farklı görünüyorsun. Affedememekten daha büyük sorunların var senin.

Ben olsam o adamla aynı evde bir dakika durmam kusura bakmayın, annesi söyleyebileceği en ağır lafı söylemiş ve o susmuş daha ne yapması lazım? Ayrıca annesi nereden biliyor nişanlıyken onun yanına gittiğinizi? Sizi resmen küçük düşürmüş, namusunuza dil uzatmış, ben olsam o dilini keserdim onu elimde zor alınırdı.

Bu nedense kaynanalar tarafından laf edilir eğer nişan söz yoksa ,geldi geldi oğlumu kandırdı diye
o kaynanada kuşak farkı var değer yargıları farklı , kaynanalar bu fırsatı vermeyeceksiniz hoşlanmayınca anında ortayı çıkarır kirli çamaşırları , kadın düşman sana

kvnizin söylediği lafları yutup özür mü dilediniz söylediklerini kabul mu ettiniz yani
o lafları o kadına yedirir üstüne oğlunu da kapıya koyardım size güvenmeyen bir eş ve ailesi ile nasıl devam etmeyi düşünüyorsunuz işiniz gerçekten çok zor

çocuğum için diyorsunuz ama resmen sizden kaçmak ve ailesinin yanında rahat rahat yayılmak için neredeyse bir hafta boyunca gelmeyin sakın gelmeyin diyen, çocuğunu özlemeyen bir babayı aklım almıyor eşim sırf çocuğundan uzak kalmamak için ortalama üçer gün sürecek 21 tane mesleki eğitimi erteledi.
çocuğunu özlemeyen baba ona ne kadar yetebilir?

Bence affetme de zaten.. Nasıl bir çirkinliktir bu esin sana morluklarinin hesabını soruyor.. Mide bulandırıcı bir durum bu.. Sana bu kadar mı güvenmiyor.. Madem öyle söyleyebilecek kadar erkek niye hala sizinle... Bence hemen bosayın bu koca denen zavallıyi..

Acaba eşin annesiyle bir olup senin aleyhindede konuşuyor mu ? Ondan kaynana epey yüz bulmuş , bunu eşine sormalısın alacağın cevap önemli , eşinde hatanın büyüğü

Hepsine cevap vermenize, laf yetiştirmenize gerek yok uzak kalabilseniz kafi, eşiniz ailelerle arayı düzeltebiliyorsa kendi düzeltsin, siz de sadece evlilik için verdiğiniz son şans için çabalayın. Sessiz yapıya sahip olmak, bir daha o eve ayak basmamakla birleşirse yine de cevap vermiş olursunuz.

Ayrıca o kadar laf kalabalığı varsa dinlersiniz, dinlersiniz, sonra gülüp, "ahah kusura bakmayın umrumda olmadığı için anlamadım." dersiniz kalkar gidersiniz sonra, ağızlarının payını vermeye gerek yok her zaman.

Çok iğrenç bir tartışma olmuş aferdersiniz ama. Nası bir bayağılık? Bir kere siz sevgilinizle ister çıkarken beraber olun ister nişanlıyken beraber olun kendi kendinize mi beraber oldunuz? O pek namuslu mükemmel oğlu da yapmasaydı yani?! ( ki kadın atıyor anladığım kadarıyla). Bunun dışında eşiniz paranoyak herhalde ve ailesinin dolduruşuna geliyor. O hastayken sizle ilgili konuştularsa eşinizde ''zaten hep morluk oluyor beni aldatıyor mu'' diye söylemiştir belki. O deli sülale de bu konuyu abartıp iyice doldurdular eşinizi belki. İş raydan çıkmış. Böyle siz niye özür diliyorsunuz? Size ''o...u'' demekten beter etmiş. Kayınvalideniz kendi üstüne düşmeyen laflar söylemiş. Terbiyesiz kadın. Ben de açık tenliyim ve kolum bacağım bir yere değse morarır. Sizi anlıyorum yani aldatan insan aksine morluk mu bırakır üstünde?? Pis dimahlar!

yav bu yurdum erkeği hep mi böyle paranoyak manyak? var mı erkek gibi erkek bir adamla evli? ben etrafımda görmedim. bi huyu iyiyse bi huyu manyak, çekilebilir tarafını bulmaya çalışmakla geçiyor ömrümüz. keşke tümü helak olsa. tövbe yarebbim. kayınvalideler de birlikte tabi.

sen niye özür diledinki canım kv. senden özür dilesin resmen oğlumu aldatıyosun demiş ben öyle kv nin yüzüne bakmam eşin dileyecek tabi gerçi özürle bile affedilecek sözler değil bunlar

Hala nasıl yüz yüze bakabiliyorsunuz? Benim aklım almadı.
Benim namusuna laf uzatan ne çocuğumun yüzünü görür ne benim bu kadar net.
Özür dilemenizin hiç bir haklı gerekçesi yok resmen o kadını haklı çıkarmışsınız.

Erkeklerin anası hep haklı olur,kadınıda ezerler çoğunluk böyle

Ya buraya açılan konuları yazılanları aklım almıyor bazen konu fake mi düşünüyorum

Ağza alınmayacak laflar etmişler nelerle itham etmişler sizi
Laf yetiştiremiyorum demişsiniz ama bu hakaretlere zaten kimse laf yetiştiremez, aklanmak zorundaymışsınız gibi hissetmenizi de anlamadım kişi kendinden sorumludur siz kendinizi biliyorsunuz sonuçta

Birde üstüne saygıda kusur etmemek için özür dilenmiş pes doğrusu saygı beklemek için önce o saygıyı haketmek lazım

Bu insanlar kv yada eşiniz olmasaydı sokakta görsen yüzünü çevirip dahi bakmayacağınız insanlar buna neden katlanıyosunuz?

Evlilik zor ,olgunda değilse bir erkek dahada zor ondan boşanmalar yükseliyor

Evlilik zor ,olgunda değilse bir erkek dahada zor ondan boşanmalar yükseliyor

Etrafımda hiç bu kadar uç örnekler olmadığı için garipsiyorum sanırım birazda ama belkide çoğunluk böyledir bilemiyorum dışarıdan bakan biri olarak evin içinde aslında neler olduğunu bilemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…