öyle zaten ana kuzusunun önde gideni her şeyi geçtim utanmamış annesiyle cinsel hayatını konuşmaya
bunlar nasıl anne oğul böyle
tabi adam bu kadar ana kuzusu annesi de bu kadar kötü niyetli ve kendini bilmez olunca ortaya bu manzara çıkıyor
uğraşır bence de hiç çekinmez bir de yarım ağız bile olsa özür özürdür kabullendi anlamına gelir malesef
maalesef öyle sen sessiz oldukça insanlar daha çok üstüne gelirAğzının payını veremiyorum arkadaşlar. Onlar o kadar baskın ki, sonunda ben cevap verip terbiyesizlik yapmakla suçlanıyorum hep. Saygısızlık eden, surat asan ben oluyorum. Müthiş bir laf kalabalığı var, yetişemiyorum. Sessizim ve çok fena kullanıyorlar maalesef.
Ağzının payını veremiyorum arkadaşlar. Onlar o kadar baskın ki, sonunda ben cevap verip terbiyesizlik yapmakla suçlanıyorum hep. Saygısızlık eden, surat asan ben oluyorum. Müthiş bir laf kalabalığı var, yetişemiyorum. Sessizim ve çok fena kullanıyorlar maalesef.
yav bu yurdum erkeği hep mi böyle paranoyak manyak? var mı erkek gibi erkek bir adamla evli? ben etrafımda görmedim. bi huyu iyiyse bi huyu manyak, çekilebilir tarafını bulmaya çalışmakla geçiyor ömrümüz. keşke tümü helak olsa. tövbe yarebbim. kayınvalideler de birlikte tabi.eşimin durum düzeltmekten tek anladığı benim onun ailesiyle aramın iyi olması. ben böyle bir ailecilik görmedim. annen ne dedi biliyor musun dedim, cevap vermiyor. Babası da "her erkek düşünür böyle" diyor. Benim babam düşünmüyor, gönüllü boynuzlu mu oluyor o zaman ????
ve en kötüsü herşeye rağmen çocuğumu hala o kadına bırakıyorum haftada iki gün. annem bakar bakmasına canına minnet, ama sırf kötü ben olmayayım diye katlanıyorum.
Ya buraya açılan konuları yazılanları aklım almıyor bazen konu fake mi düşünüyorum
Ağza alınmayacak laflar etmişler nelerle itham etmişler sizi
Laf yetiştiremiyorum demişsiniz ama bu hakaretlere zaten kimse laf yetiştiremez, aklanmak zorundaymışsınız gibi hissetmenizi de anlamadım kişi kendinden sorumludur siz kendinizi biliyorsunuz sonuçta
Birde üstüne saygıda kusur etmemek için özür dilenmiş pes doğrusu saygı beklemek için önce o saygıyı haketmek lazım
Bu insanlar kv yada eşiniz olmasaydı sokakta görsen yüzünü çevirip dahi bakmayacağınız insanlar buna neden katlanıyosunuz?
Evlilik zor ,olgunda değilse bir erkek dahada zor ondan boşanmalar yükseliyor