Boşanmalımıyım ? Lütfen bir akıl verin . Bir türlü karar veremiyorum.

Normalde bunun için boşanılmaz derim ama çocuk yok açıkçası tam bir rest çekmelik. Yüzsüz insan böyle bir iftira atmasa da her ay her ay gelip kalınmaz ya, iş için geliyorsa otelde kalsın. Siz olmasanız nerede kalacaktı?

Her ay geleceğim , bana da anahtar verin diye mesaj attı . Ben sana anahtar fln vermem dediğimde , olsun kardeşimden alırım yazdı gülerek . Git uyu beni sinirlendirme diyor ya bir de . Bu kadar arsız. Ben de ağzının payını verdim . Kardeşinden yüz buluyor zaten. Ona haddini bildirmesi gereken kişi eşim . O da ablam da ablam modunda.
Bir ömür böyle kavga ile geçemez . Bir kaç sene önce de bu anahtar konusu vardı , şimdi yine başa sardık. Bu böyle kısır döngü gibi devam edecek , ben de buna katlanmak istemiyorum.
Normalde bunun için boşanılmaz derim ama çocuk yok açıkçası tam bir rest çekmelik. Yüzsüz insan böyle bir iftira atmasa da her ay her ay gelip kalınmaz ya, iş için geliyorsa otelde kalsın. Siz olmasanız nerede kalacaktı?

Her ay geleceğim , bana da anahtar verin diye mesaj attı . Ben sana anahtar fln vermem dediğimde , olsun kardeşimden alırım yazdı gülerek . Git uyu beni sinirlendirme diyor ya bir de . Bu kadar arsız. Ben de ağzının payını verdim . Kardeşinden yüz buluyor zaten. Ona haddini bildirmesi gereken kişi eşim . O da ablam da ablam modunda.
Bir ömür böyle kavga ile geçemez . Bir kaç sene önce de bu anahtar konusu vardı , şimdi yine başa sardık. Bu böyle kısır döngü gibi devam edecek , ben de buna katlanmak istemiyorum.
Bu nasıl arsızlık, benim aklım almıyor.Ben de görümceyim,iki gelinimiz var; aynı mahalledeyiz ,onlar davet etmedikçe gitmem inanın.Kardeşlerime kızar onları tutarım bir olay olsa.

Eşine iftira atan ablası değil feriştahı olsa bir erkek ömrü billah siler normalde. Böyle keskin yargıları sevmem ama bu bambaşka bir şey. Böyle şeyin özrü mü olurmuş eşşek kadar kadın yanlışlıkla ağzından sinirle çıkan şey için özür diler de hani sen ihanet ediyorsun diyip ay canım kusura bakma özür dilerim diyenin özrünü değil ablam valla diyorum ya feriştahı gelse ben bile kabul etmem. Ha ölümlük kalımlık konuşulur belki ama ablam da ablam diye her ay evine gelmesini sırf yalandan özür diledi diye kabul etmek de ne bileyim. Hani başka bir şey derler ona da demeyim şimdi.

Aranizda böyle kötü bi kavga yaşanmamış olsa bile niye her ay sizde kalsin oraya geldiğinde ki zaten. Ben anlamiyorum oteller niye var? Bizim millet baskasinin başına eksimeye ne merakli. 3-5 gün otelde kalcak parasi yoksa otursun oturduğu yerde. Cocuk yoksa bosanilabilir, adami ne kadar sevdiğine bağlı. Gerci sen kalmasin dediginde hala israr ediosa o zaman o bosanmis olacak senin bosanalim demeni gerektirecek bir sey yok. Yerinde olsam o raddeye gelmeden arar o ablasını agzima geleni sayarim senin gururun yok mu fukara gibi bize yikiliyorsun her ay asalak misin bilmem ne. Madem bu laflar yutulabiliyor, buyursun o yutsun.

Annesi yani kv olayları biliyor . Kv başka bir level. Kızını inadına gönderiyor , oğlunu dolduruyor , ablana sahip çık , senden başka kimsesi yok diye 😣
Boşanmış kızlarını ogullarinin basina bela eden ensest kaynanalar. Yerli halloween gibi bisey bunlar. İki kardeş kari koca olsa ancak rahatlayacaklar. Yumuşatarak yazdim. Bu kafadan kontaklardan o kadar çok var ki.

Ohoo bu laflardan sonra sizin semtten gecmemesi lazim. Sana acik acik sen kimsin diyor. En kötü at camasirlarini siyahlarla yıka falan ama biseyler yap pasif de olsa :)

İyi günler .
O kadar doluyum ki , sırf bu konu için üye oldum . Bir türlü karar veremiyorum. O yüzden sizlerden fikir almak istedim .

Konu eşimin ailesi. Eşimle 7 yıldır evliyiz ( çocuk yok ve asla da düşünmüyorum ) ve kavgalarımız hep 3cü kişiler yüzünden oluyor . Tahmin edersiniz ki , bu kişiler annesi ve ablası .Ailesine toz kondurmaz eşim. Söyledikleri iğneleyici laflari bile duymazdan gelir.

2 sene önce görümcemle aramda çok büyük bir kavga oldu. Namusuma kadar laf etti görümce kişisi. Eşim benim tarafımda durdu , beni korudu . Sonradan özür diledi görümce ama ben affedemiyorum . Herşey de affedilmez . Tartışmanın bile bir adabı vardır . Ağıza alınmayacak laflar etti.

Şimdi asıl sorunlardan biri ben bu kızın evime gelmesini kesinlikle istemiyorum. Eşime sen istersen görüş ama evime gelmesin diyorum ama eşim kabul etmiyor. Barışın artık diyor ama ben istemiyorum . Namusuma laf söyleyen insanın evime gelmesini istemiyorum. Görümcem abartısız her ay gelir , 3-5 gün kalır evimde . Kendisi başka bir ilde yaşıyor , buraya iş için gelir . Evimi otel gibi kullanıyor yani .

Sırf bu yüzden boşanmak istiyorum . Ama kesin karar da veremiyorum .
Böyle bir tartışma sonrası ben görümce olsam ben de sizin evinizde kalmazdim. O da ayrı bir yüzsuzmus. Ancak böyle bir konu için de eşten bosanilmaz.

X