Bitti bitti, saygı maygı kalmadı. Yediremiyorum işte, dedim ya öylece kalıyorum salak gibi, sonradan aklıma cevaplar geliyor yerli yerinde, ama iş bitmiş oluyor. Bir de okadar laf yapıyor ki ağızları, cevap yetiştiremiyorum.
eşimin durum düzeltmekten tek anladığı benim onun ailesiyle aramın iyi olması. ben böyle bir ailecilik görmedim. annen ne dedi biliyor musun dedim, cevap vermiyor. Babası da "her erkek düşünür böyle" diyor. Benim babam düşünmüyor, gönüllü boynuzlu mu oluyor o zaman ????Suç eşinizde.Gelme sakın,sakın gelme niye söylenirki.Eşiniz gerçekten iyi kaşınmış.Ayrıca o kv denizin dili gerçekten çok uzun.Bunların tek sebebi eşiniz ve durumu kendi düzeltsin bi zahmet.
bu saatten sonra kötü olsanız ne olur..daha ne olabilr ki...çocuk işin içine girince dünya durur valla...kimseyi görmez benim gözüm..sizin de görmesin...nasıl bırakırsınız kızınızı böyle bir kadına..eşimin durum düzeltmekten tek anladığı benim onun ailesiyle aramın iyi olması. ben böyle bir ailecilik görmedim. annen ne dedi biliyor musun dedim, cevap vermiyor. Babası da "her erkek düşünür böyle" diyor. Benim babam düşünmüyor, gönüllü boynuzlu mu oluyor o zaman ????
ve en kötüsü herşeye rağmen çocuğumu hala o kadına bırakıyorum haftada iki gün. annem bakar bakmasına canına minnet, ama sırf kötü ben olmayayım diye katlanıyorum.