Eşimi ve ailesini affedemiyorum

insanın biryerinde morluk olunca hemen aldatma sebebi mi olurmuş. saçmalık ! valla sizin eşinizde var problem, o annesine neler anlatıyor ki, oda bu kadar yüz bulup konuşabiliyor. Hem sonra kv.deniz oranızın buranızın morardığını nerden biliyor, ona bunları paranoyakça kim anlatıyor ! Bence burada kulağı çekilmesi gereken ilk kişi eşiniz.

Benim namusuma dil uzatan kadına değil çocuğumu bırakmak, 1 saat ziyarete gitmesine bile izin vermezdim.

Kötü olmayayım diye katlanıyorum yazmışsınız. Siz kötüsünüz onların gözünde zaten, hem de ne kötü! Namussuz kötü!

Mantıksız düşünüyorsunuz bu konuda.

çok alıntı yaptım ama cevaplamayı beceremedim.
neden özür dilediğimi soranlar olmuş. eşim işyerime geldi, bunu düzeltelim vs konuştu. ben de nasıl yapıcaz, çok zor, ortada söylenen laflar var dedim. biz bu evliliği düzeltiriz, ama insanları yatıştıralım dedi. evlilik kurtarma niyeti görmesem kabul etmezdim.
ailem yanımda, hala da yanımdalar, maddi anlamda da kızımla kendime yetebilirim. ama nedense yapamıyorum.

Bu kısmı çıkaramamıştım. Yuh diyorum, bir de bu lafın üzerine özür mü dilediniz arkadaşım?

Ana -oğul herkesi kendiniz gibi biliyorsunuz deseydin

Konu morarmadan aldatmaya nasıl geldi, onu ailesi sizinle neden geldi de konuştu onu da anlamadım. Eve gelmişsiniz işte arkanızdan neden geliyorlar ki. Hem konuşma sırasında nişanlıyken de bana böyle demişlerdi filan diye o ortamda bunları açmanın ne gereği var. Onlarda yanlış siz de. Alenen katil demişsiniz eşinize. Ne demek öldürdün mü de benden mi saklıyorsun demek. Bulaşmasın çocuğa sana diye gelmeyin demiş. Birini öldüren adamın annesinin evinde ne işi var Allah aşkına. O konular nasıl açıldı etti. Terbiyesizlik tabii ki onlarınki de.

Niye ısrarla gelme diyor.. Sanki sen mi hasta ettın adamı.. bu tafrası neydi acaba
İllaa gelme sakın gelme.. bu ne ısrar kıyamet

Size yapılan iftira gerçekten yenilir yutulur değil.Eşinize karşı soğuk davranmanız da haklısınız.Ne diyebilirim ki.

Kv namusuna onca laf ediyor ve sen onlardan Özür diliyorsun kim senin yerinde olsa iftira atan dilini koparırdı o kocanin da bir daha yüzüne bakmaz di sen hic bisey soylemeyerek ve ozur dileyerek kabullenmissin bu saatten sonra ne diyebiliriz ki

sizin namusunuza laf eden sözde kocanız ve kaynananıza gidip birde özür dilediğiniz için dedikleri her şeyi haklı çıkardınız hemcinsim olarak sizi tebrik ediyorum daha onurlu bir duruş beklerdim,ama nerdeyse kadınlarımızın hepsi maalesef sizin gibi.inşaallah kocanız beyefendiye hanımlık yapmaya devam etmiyorsunuzdur diyeceğim ama devam ettiğinizden adım gibi eminimşu an ben iğrendim,kendimi koydum daha bir sinirlendim

çok üzüldüm gerçekten..inşallah zamanla düzelir herşey..ama mesafeni koru kesinlikle....

Kv den nasıl saygısız terbiyesiz öyle,
böyle bir anneden de ancak eşin gibi saplantılı bir adam meydana gelirdi .
Hem kv nin hem de eşinin sana herkesin önünde bu yaklaşımı cidden çok ağır ..
Böyle bir olayı sindirebilecek misin ?

Kotu olmamak için mi çocuğunuzu götürüyorsunuz ve ozur diliyorsunuz iyi misiniz yani simdi kayinvalidenizin gözünde??

Ayrica bacaginiz morardiginda dahi sizi aldattgnizi söyleyen bir adamin gönlünü yapmak için çabalamak ???

Bence zamanla affeder unutursunuz siz.....bunlari yapabiliyorsaniz hala...affetmeyi de unutmayi da yaparsiniz

onur gurur gibi kelimeleri literatürden silerek sindirmiş bile sormamız kabahat bence.

Lütfen çocuğum için demeyin masum meleginizi boyle kirli düşünceli bi ailede büyütmeyi nasıl istersiniz annesine alalen ör***pu diyen bi babaanne ve bunu onaylayan bi baba ile buyuse ne olacak ?
Ve daha kötüsü uzgun bi annem olacağına varsın babasız buyuyeyim ki bunada baba denirse

iyi de ne demek biz nasılsa evliliği düzeltiriz ortalığı yatıştıralım??? adam bariz diyor ki ben sana o....da desem evli kalırız nasılsa....nasıl kabul edersinzi bu mantığı anlamıyorum...

hatayi ailesinden ozur dileyerek yapmissin.

haksiz olan zaten esin ve ailsiymis.

simdi uzerine soguk su icmen gerekiyor malesef.

mesafe koy bundan sonra, ve gecmisi dusunmeyi birak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…