Ailesine tapan eş

Acaba kadın sizi gerçekten istemediği için ve kabul etmemek için mi böyle yaptı yoksa huyu mu acaba? Hani bazı insanlar sonra ararım der aramaz, unutur vb. Hiç aklına bile gelmez karşı taraf bekliyor mudur alınıyor mudur? Yani siz daha iyi tanırsınız böyle midir kayınvalideniz? Siz mi alınganlık ediyorsunuz? Tabi böyle bir durumda insan elbet kendini önemsenmemiş hisseder ama karşı tarafın da huyudur, eşinin hatırı için göz ardı edilebilir. Yoksa gerçekten kasti yaptı diyorsanız haklısınız.

Kızlar merhaba ;
Olayı özetlemek gerekirse kaynana İle mesafeliyim neyse geleceğim die ikidir haber veriyorum ikisinde de kabul etmesi birinde temizlik yapıyormuş halılar yokmuş sonuncu da daha geçen Çarşamba hastayım dedi ben iyileşince seni ararım dedi tmm dedim geçtim bugün eşim diyor hadi hazırlan da annemlere gidelim bende dedim güzelce annen beni kabul etmedi arıcanı söyledi gidemem dedim o zaman çocuğu hazırla biz gideriz dedi ve sonuç gittiler !!!
Bense sinirden köpürüyorum eşimin saymadığını kimse saymaz die
Annen beni aramadı diyorum iyi sen otur annemin aramasını bekle dedi bide dalga geçer gibi
Allah aşkına siz olsanız kocanızın hatrı İçin bile gider miydiniz görüşmeyeli bugün zaten ailesiyle 1 ay oldu anasının kabul etmediği konuşulmuyor ama benim gitmek istememem söz konusu oluyor sinirden öleceğim ya
Çocuğu götürme dedim götürdü görev gibi ayaklarına paso çocuk götürüyoruz ..
Mesafeliyseniz niye geleyim deyip duruyorsunuz
.o ara geleyim demeyecektiniz bugün de eşinizle beraber gidip dönecektiniz.

Mesafeli olabilirsiniz de bence gidip kaynananıza ararım dedim aramadın deseydiniz. Bazı içinizden geçenleri düşünmeden söyleyeceksiniz evlilikte.
Artık ben içimden ne geçse söylüyorum, kaynanama önceden susardım ama onun konuşma stili değişmeyince her şeyine lafı vermeye başladım rahatım.

Kızlar merhaba ;
Olayı özetlemek gerekirse kaynana İle mesafeliyim neyse geleceğim die ikidir haber veriyorum ikisinde de kabul etmesi birinde temizlik yapıyormuş halılar yokmuş sonuncu da daha geçen Çarşamba hastayım dedi ben iyileşince seni ararım dedi tmm dedim geçtim bugün eşim diyor hadi hazırlan da annemlere gidelim bende dedim güzelce annen beni kabul etmedi arıcanı söyledi gidemem dedim o zaman çocuğu hazırla biz gideriz dedi ve sonuç gittiler !!!
Annen beni aramadı diyorum iyi sen otur annemin aramasını bekle dedi bide dalga geçer gibi
Allah aşkına siz olsanız kocanızın hatrı İçin bile gider miydiniz görüşmeyeli bugün zaten ailesiyle 1 ay oldu anasının kabul etmediği konuşulmuyor ama benim gitmek istememem söz konusu oluyor sinirden öleceğim ya
Ay amaaan birak ne güzel bahane aramış işte sen de eşin sana gidelim dediğinde karnım ağrıyor ishal olmuşum de

Çocuğu yaparken kimlerle kan bağı olacağını biliyordunuz sonuçta. Sizi gel diye kolunuzdan tutan da yok, keyfinize baksanıza, ne güzel alıyor çocuğu başınızdan bir günlüğüne, o arada bi işinizi gücünüzü görün, arkadaşınıza falan gidin, ya da devrilin yatın akşama kadar, iş mi lazım size?
Bu sitede en güzel yorumları bu kadın yapıyor

sacma sapan bir esin var
7 yildir senin anan benim anam senin bacin diye yemişsiniz birbirinizi
yetmemiş askinizi cocukla tazelemizsiniz
arasira evleri ayirip yine birlesmissiniz..
size bir sorum var;
sizin bu adamla gecinmeye gönlünüz var mi?
yoksa "imkanim olsa bugun boşarım da cocugum buyusun diye bekliyorum" mi diyorsunuz?
eger niyetini cocugu buyutup durumunu toparlayip bosamaksa sana ne geleceğin eski kocasi. cehennem olsun gitsin anasinin yanina, hatta kalsin donmesin. ne guzel iste. zaten artik biktigin bir adam. neyin kavgasindasin?
ha niyetin gecinmekse 7 yıldır ana ana diye didisiyorsun, bir faysa görememissin. artik umursamamaya calis. geberip gidene kadar o kaynana sizin basinizda olacak iste. hele kizi belki seni bile gomer. madem esinle gecinmek istiyorsun, onlarla yasamaya alis. yok say. gitti de seni mi zorla götürdü. evinde kafa dinle kocanla dalasana kadar.
bunca sene bunca kavga dovus sana ne fayda getirdi de bundan sonra getirsin?

Ask değil o ne bak biliyor musun, kabul etmedigi icin icten ice seviniliyor, kavga cikaracak, adama fistekleyecek bir sey oldugu için eller ovusturuluyor şöyle bi, sen simdi naneyi yemedin miiii diye hayaller kuruluyor, geri tepince de boyle adam yalniz gidiyor naparsan yap diyor.
Derdim var konularinda bu kadar ilimli olumlu yorum yapan siz ve mihrimah kullanicisini gordum
Ben de boyle yaklasimli yorum yaptigimda buradaki hanimlar istedikleri cevabi alamadiklarindan beğenmediler.
Her yazdiginiz asiri mantikli ve dogru. Takdir ettim sizi,boyle dusunmemiz gereken yerde hemcinsimizi fiseklemeye bayılırız.

Derdim var konularinda bu kadar ilimli olumlu yorum yapan siz ve mihrimah kullanicisini gordum
Ben de boyle yaklasimli yorum yaptigimda buradaki hanimlar istedikleri cevabi alamadiklarindan beğenmediler.
Her yazdiginiz asiri mantikli ve dogru. Takdir ettim sizi,boyle dusunmemiz gereken yerde hemcinsimizi fiseklemeye bayılırız.
Gereken yerde ben de fisteklerim aslinda ama bu konuda mesele edecek bir sey yok, bazi kadinlar evlendikten sonra eslerin ailelerini silmesini, sadece onlara bagli olmasini vs istiyor, bu mumkun değil, kimse kimse icin ailesini silmemeli, gecinmeye gönlümüz var ise de biraz alttan almak ya da taktiksel davranmak zarar vermez bana gore.
Adamla mutluysam, anasını da idare ederim yani, ha adam da ise yaramaz bir seyse anasiyla beraber def ederim😂

Kızlar merhaba ;
Keşke bende kaynanamdan ayrı otursam. Biz altlı üstlü yüz 6 yıldır evliyim. Cekmedigim işkence. Görmediğim hakaret olmadı ve üstüne eşim onlara çalışıyor para onlarda 3 çocuğum var hamileyim ve size anlatsam varya kitap olur hakimi helal etmiyorum ona eşimde kötü davraniyordu bana aldatmalari. Başka şeylerde var biraz düzeldi ama. Sabır herşeyin ilacıdır . Sen bide uzakta oturuyorsun. Daha iyi. Bazen git. Otur ye iç çatlasın oda bütün Kaynanalar öyle sabır canım benim

Keşke bende kaynanamdan ayrı otursam. Biz altlı üstlü yüz 6 yıldır evliyim. Cekmedigim işkence. Görmediğim hakaret olmadı ve üstüne eşim onlara çalışıyor para onlarda 3 çocuğum var hamileyim ve size anlatsam varya kitap olur hakimi helal etmiyorum ona eşimde kötü davraniyordu bana aldatmalari. Başka şeylerde var biraz düzeldi ama. Sabır herşeyin ilacıdır . Sen bide uzakta oturuyorsun. Daha iyi. Bazen git. Otur ye iç çatlasın oda bütün Kaynanalar öyle sabır canım benim
Maşallah bütün kötü özelliklerin olduğu evlilikte 6 yılda 4.ye hamilesin. Kocan aldatmış kaynana melek olsa nolur. Bide sabret diye tavsiye veriyorsun

Boşanamıyorsam her sene doğurup imtihanımı dahada zorlaştırırım diyorsun
Öyle değil işte dedimya eşim biraz düzeldi. 2 kızımız 1 Oğlumuz var 1 erke olsun istiyoruz yine. Belirtigim gibide. Eşim parayı kendinde yada bende saklamıyor anmasında. Ve onlara çalışıyor aynı evdeymisiz gibi. Biriz yükü çoğalsın da biraz bize harcasin. Am eşim gercekten değişti benide seviyor . Bosansamda yine evlendir3cekler. Ve çocuklarımı goremicem. Kaynanam olmasa herşey çok güzel

Vallahi yorumları kaydırırken gözüm takıldı. Sizin evliliği sürdürme aşkınız beni benden aldı.
Tek problem kaynana mı sizce?
Size hakaret edilmiş boşanmamışsınız
Evinize gelen rızık size danışılmadn harcanıyor , boşanmamışsınız
Üstüne teşekkür için sanırım 3 çocuk artı gebelik var🤷🏻‍♀️
Eşiniz size kötü davrandığı halde çocuk doğurmaya devam etmişsiniz
Bonus olarak adam yetmemiş sizi aldatmış defalarca
Daha söylemediğiniz şeyler de varmış
Ama birazcık düzelmiş sabır her şeyin ilacı demişsin
Sabır değil de sen eziyet ve köleliğe alışmış olmayasın iyi misin bacım sen?
Kaynana değil baş sorunlu kocan.
Maalesef aşiret olduğumuz için boşanma biraz zor buda benim imtihanim insalha geçerim
Boşanamıyorsam her sene doğurup imtihanımı dahada zorlaştırırım diyorsun
Türk Medeni Kanunu aşiret olunca geçersiz mi oluyor?
agustos72 agustos72 haklı.

Son düzenleme:
Öyle değil işte dedimya eşim biraz düzeldi. 2 kızımız 1 Oğlumuz var 1 erke olsun istiyoruz yine. Belirtigim gibide. Eşim parayı kendinde yada bende saklamıyor anmasında. Ve onlara çalışıyor aynı evdeymisiz gibi. Biriz yükü çoğalsın da biraz bize harcasin. Am eşim gercekten değişti benide seviyor . Bosansamda yine evlendir3cekler. Ve çocuklarımı goremicem. Kaynanam olmasa herşey çok güzel
Bacım sen kendine sahip çıkamıyorsun ne demeye doğurup duruyorsun. Yarın çocukların kaderi de senin gibi olsun diye falan mı?

2 kız 2 erkek olsun eşitlensin çok romantik. Kaynana ölsün diye dua edelimmi. Eşin o zaman tamamen düzelir bence.

Bacım sen kendine sahip çıkamıyorsun ne demeye doğurup duruyorsun. Yarın çocukların kaderi de senin gibi olsun diye falan mı?
Okadarda değil. Sahipsiz değilim ben. Bende suspus durmadım savaştım. Birazad olsa eskisinden iyi. Birde eşimin kardeşi seneye evlendimi. Rahatız yani. Ben evlendigimde 16 yaşındaydım saygısızlık olmasın diye konuşmadim. Ama şimdi. Susmuyorum. Sadece eşimin annesi kötü eşim arkada durruyo yani. Benim gördüğüm teşekürler yorumun için

X