Eşimin ailesine olan aşırı bağımlılığı

Erkek evlat doğurmak gurur kaynağı ama kız evlat inanılmaz değersiz
Aynı bölgelerden 2 arkadaşım var. Biri 1 yıl oldu doğum yaptı, kızın annesi tüm oğullarının çocuklarına baktı bununkine ben yoruldum yeter dedi :KK70: Ve bu kız erkek kardeşlerine göre çok iyi yerlere gelmiş, okumuş biri. Annesini alır arabayla gezdirir, Vakko'dan eşarbını falan alır, hiç elini üstünden çekmez. Erkekler de gelir yapılan yemeği yer, anne çay versene diye seslenir. Ama günün sonunda onlar kıymet görür.
Bir diğer arkadaşım da ilk evlendi iş bulamadı, eşi de normal bi maaş alıyordu ama kira, yeni evlilik masrafları derken zorlandılar. Kızın ailesinin apartmanı var 2 erkek evlat orda yaşıyor, yiyor içiyor evlerine çıkıyorlar. Aile işleri var oradan iyi paralar kazanıyorlar ama kıza çıkarıp 5 kuruş vermediler zor zamanında.

Haklısınız şuan tamamen öyle olmuş gibi, ancak haklı iken haksız duruma düşmemek için biraz daha sabredeceğim. Bir gelişme görmezsem güzel bir şekilde eşimle konuşacağım.. umarım ters tepmez
Hiççç öyle tatlı tatlı konuşma.direkt aynılarını yap.ayna taktigini uygulamadan hayatta düzelmez bunlar.baktin haftada iki gün annesine gidiliyor.sen de haftada 2 gün kendi ailene götür.baktın o telefonla konuşuyor sen de en özel en güzel anınızda telefonla konuş.baktin para veriyor sen de kendi ailene ver.para kalmazsa eee sen veriyorsun ben niye vermeyeyim dersin.baslarda sende zorlanırsin ama ben bu şekilde kaç erkeği düzelttim.

Benim eşimde öyle maalesef sanki ailesini daha önce görmemiş gibi davranıyor bazen eşime madem ailene bu kadar bağlıydın evlenmeseydin diyorum asla yanlız kalamıyoruz nereye gitsek illa annesi yada kardeşleri illa biri gelir
Onlar da benim ne işim var karı kocalar demiyor.kimsenin kendi özel hayatı yok.milletçek ne kadar sorunlu insanlar yetiştiriyoruz.

Malesef benzer bir sebepten ötürü boşanma yaşadım ben de. Hiç bir zaman eski eşimin önceliği olmadım. Her zaman annesi ve kız kardeşi vardı dusunmesi gereken. Boşanmadan önce bebek konusunda ne düşündüğünü sorduğumda kızkardeşi kendi ayakları üzerinden durur hale gelene kadar çocuğun sorumluluğunu alamayacağını söylemişti. Öncelik her daim anne ve kardeşti. Ben veya biz olmadık hiç… bu zihniyetler maalesef değişmiyor..
Ohh nasıl sevindim.o ateşli geceleri de kardeşiyle anasıyla yaşar artık.bu tiplerde hiç libido dalan da yok heralde.ben seks için herşeyi yaparim valla.öyle zevkli birşey.

Çok sevinirim sağolun
Öncelikle ister cok seksi ol ister cok guzel ister aşkla evlenmiş ol 3 çocuk yap..Bir erkek değişmez kolay kolay hele ki aile bağı denen konu cidden imkansız gibi. Ailesinden ciddi bir darbe alacak ancak ve diyecek ki kan bağım olan bile bunu yaptı ama esim gönül bağı olan insan ve hatta ailesi bana yapmadı bunu..Ha bir de şu var bunları yaşasa bile ana baba hakkı var olsun affetmek lazım..kol kırılır yen içinde kalır mantığı falan güdüp kardeşi ya da annesi bile hata yapsa içine atıp ama size de prim vermemek için bunu normal bile karşılayabilir.

Yani ne kadar sabrınız var ne kadar sevginiz yıprandı eşinizin karakteri.... hepsine bağlı değişken bir surec bu aslında ama sansliysaniz zamanla azalır belki diyerek size umut verebilirim ancak

Şu an tepki verirseniz suçlu olursunuz vefat çok yeni olduğu için biraz daha kendinizi sıkın sakin kalın bir kaç ay sonra tatlı dille rahatsızlığınızı hafif hafif söylemeye başlarsınız

X