Eşimi ve ailesini affedemiyorum

Yorumlarınız çok değerli, teşekkür ederim hepinize.
zaten şu anda olayı yeni yeni sağlıklı düşünebiliyorum. ben de kızımın bu hastalıklı düşüncelerle büyümesini istemiyorum. eşim yurtdışında bir hafta sonra dönecek, o da ben de çabalasak da bu konu arka planda dönmeye başlıyor. evet gururumu bir kenara bıraktım, bu konuda haklısınız, birşey diyemem. ama hiçbir zaman eskisi gibi olmuyor olmayacak. eşim döndüğünde ciddi bir konuşma yapacağım, ben de bitmesini istiyorum, affedemiyorum...

Düzelir bence büyütmeyin olur evlilikte , hep gülük güllüstanlık olmaz , o konuyu unutun ve konuşmayın , birdaha da ailesi hakkında yorum yapma bence bütün erkek kısmı hep aynı tepkiyi veriyor bilmiş ol

onur gurur gibi kelimeleri literatürden silerek sindirmiş bile sormamız kabahat bence.

Büyük konuşmamak lazım,
konu sahibinin şartlarını, psikolojisini bilemeyiz ama,
yapılan şey çok çok ağır ve karı koca arasında yaşanmamış ailelerde girmiş araya ..
Ben bile boğazımda bir düğüm hissettim okuyunca ..
Konu sahibinin diğer konularını da biliyorum az çok ..
Eşinden ayrılmayacaksa da ciddi bir gözdağ vermeli ..
O Edepsiz kv den bir de özür dilemiş, çok üzücü ..

şartları bilemediğimiz hakkında çalışıyorum ve geçinebilirim beyanatı var gücü varmış ama yapamıyormuş..ya kocasından boşansın ayrılsın demiyoruz illa ama özür dilemek ne demektir bir hafta boyunca sakın buraya gelme diye sinirlenip telde kızmak ne demektir..bunu sindirebilen bir insanda ben bir şey düşünmüyorum kesinlikle..çok içlendiğim mevzulardır kadınların horlanması..feminist değilim ,zaten eşi erkeklik yapmamış ..........yapmış orayı doldurmayacağım.

her şeyi anladım da sen neden kayınvalideden özür diledin onun o söylediğine karşı ömür boyunca konuşmasan yeri var
niye kendini çiğnedin

Yalnız kaynana tehlikeli bir insan
onunda kızı yok mu ? Kızına bu lafı söyleseler ne yapardı acaba!

O noktalama işaretlerini eğer doğru yorumladıysam nişanlıyken yatmasaydın altına demiş ? Ailenize karşı ? Eşinizde hiçbirşey dememiş ?
Eşinizle barışabilirsiniz , hiçbirşey yokmuş gibi devam edebilirsiniz , yada unutamayabilirsiniz hepsini anlarım.
Ama tatsızlık olmasın diye çocuğunu böyle beş para etmez bir kadının yanına bırakmanı anlayamam.
Hatta çocuğum annesine bunlar söylendiğinde sesini çıkarmayan bir baba ile aynı evde büyüsün diye bir çaba bile sarf etmem..

Bence en çirkini eşinizin olan biten her şeyi annesine anlatıyor olması...
Nişanlıyken neler yaptığınızı bile anlatmış...
Öyle bir söz ki, değil kavgada kanlı bıçaklı olsanız bile söylenmez...
Allah gerçekten utanma duygusunu yitirmemiş insanlarla karşılaştırsın...

kesinlikle her şeyi geçtim çocuğu o zehirli kadının eline bırakmasın
onun yanında büyümesin gerekirse dadı tutulsun
ben de bir adım değil yarım adım bile atmazdım bana bunları yaşatan adama

valla çok gerildim bende çok ama çok terbiyesizlik etmişler. benim kvdem ablama salak dedi diye 1 sene konuşmadım. eşimede asla laf sokmadım konuyu açmadım ama. bidaha benim yanımda destursuz konuşamaz oldu. eşini fena doldurmuş kvden. benim eşim benim yanımdaydı ama bende annesine karşı asla doldurmadım onu. benden sana tavsiye çok net koy tavrını senden vazgeçersede geçsin. şimdi koymazsan tavrını bunun önüne geçemezsin asla..

Evet konu sahibi belki biraz daha baskın olabilse, eşinin her horlamasına, bağırıp kızmasına, sinmese
çok daha farklı bir hayatı olacak ..
Ama belli ki gözünü karartamıyor konu sahibi ..
Ben de kadınların böyle adamlara kuzu gibi davranmalarına dayanamıyorum ama bazen sadece maddi
şartlar değil psikolojide çok etkiliyor insanı ..
Konu sahibi keşke şu hödük adamın bir güzel burnunu sürttürebilse en azından ..
Tepkilerde kararlılık olmadığı için eşi emin olun haksızlığına bile ikna olmuş durumda değildir .

kv sizin namusunuza dil uzatıyor siz nasıl özür diliyorsunuz ???? eşinize de o lafları yedirin ki bir daha söyleyemesin

Namusuna dil uzatan, çirkeflikte sınır tanımayan insanlardan ne maksatla özür diledin?
Terbiyesizliği yapan eşin ve ailesiyken niye karşılıklı özür dileniyor gerçekten anlamadım.

Ayrıca annen bunlar olurken sadece konuşmakla mı yetindi yani? O morluk öyle olmaz böyle yapılır diyemedi mi?

Kocasına bağlı bu sanki anakuzusu gibi birde evlilikte oturmamış gibi , eşin annesine yüz veriyor ne yapabilirsin ki oda onun torunu ,ama kaynana seni hiç sevmemiş içindeki kini sana kusmuş , hep bu kadın senle uğraşacak , onca laftan sonra vaziyet bu

kesinlikle her şeyi geçtim çocuğu o zehirli kadının eline bırakmasın
onun yanında büyümesin gerekirse dadı tutulsun
ben de bir adım değil yarım adım bile atmazdım bana bunları yaşatan adama

Bana da benzer bir cümle söylendi ama verdiğim cevapla sanırım hala kendine gelememiştir(üzerinden 6 ay geçti). Ağzı gözü yamuldu hiç beklemediği anda gayet kendimden emin verdiğim cevapla. Keşke cevabını verseydin içinde büyümezdi bu. Eşine iyi dayanıyorsun çoktan evden kovmuştum. Sana alttan al diyemiyorum çünkü ben yapmam. Yapmadım da. Tebrik ederim emin adımlarla ilerlemek benim gibi fevri olmaktan iyidir. Eşinle konuş bence, bu sözleri hatırlat bakalım ne diyecek. Kv ile nasıl hala konuşuyorsun yine gıpta ettim.

Bu nasıl bir terbiyesizliktir. Resmen sana hakaret etmişler, namusuna dil uzatmışlar. Eşin erkek olarak nasıl bakıyor senin yüzüne. İğrendim adeta. Hem sen neden onun ailesinden özür diliyorsun? Eşin gerçekten şüpheci davranmış, sakın gelme falan... Bence eşinin ailesi onu iyi bir doldurmuş. Kv nin sana söylediklerinden belli. Eşin evliliği yürütmek istiyorsa önce kendisinin ve sana uzatılan çeneleri kapatsın.

öyle zaten ana kuzusunun önde gideni her şeyi geçtim utanmamış annesiyle cinsel hayatını konuşmaya
bunlar nasıl anne oğul böyle
tabi adam bu kadar ana kuzusu annesi de bu kadar kötü niyetli ve kendini bilmez olunca ortaya bu manzara çıkıyor
uğraşır bence de hiç çekinmez bir de yarım ağız bile olsa özür özürdür kabullendi anlamına gelir malesef

Valla namusuma dil uzatan insan kim olursa olsun paralamadan içim rahat etmezdi benim. Keşke iyi bir karşılığını verseymişsiniz, sessiz bulmuşlar resmen.

Ağzının payını veremiyorum arkadaşlar. Onlar o kadar baskın ki, sonunda ben cevap verip terbiyesizlik yapmakla suçlanıyorum hep. Saygısızlık eden, surat asan ben oluyorum. Müthiş bir laf kalabalığı var, yetişemiyorum. Sessizim ve çok fena kullanıyorlar maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…