Kocam ailesine çok düşkün

Bir erkek yetiştirmek daha önemli buluyorum
Siz çalışırken cocuk yetiştirme sorunlulugundan feragat etmiyorsunuz ki. O yine sizin çocuğunuz. Siz kayinvalidenizin bakmasını istemiyorsanız orası başka ama çalışan anneler de gayet güzel çocuk yetiştiriyorlar.

Kocamla 4 senelik evliyiz 1 buçuk yaşında oğlum var kaynanam gil memlekette yaşıyor doğuma felan çocuğu görmeye hiç gelmediler bu sene tek geldiler oda ben çok söyleniyordum ondan çünkü insanlar soruyordu kayınvaliden gil gelmedimi diye neyse geldiler burdan ev almayı düşüyorlar evide büyük oğlunun üzerine yapacaklarmış buraya yerleşmeyi düşünüyorlar belliki benim eşim her yıl yıllık izninin tamamını köye ailesinin yanına giderek kullanır orda onlara yardım eder çok düşkün onlara olsunda anası babası tabi ama bana dönüp annemler buraya taşındığında sende gidip çalışırsın annemde çağana bakar demesi ne kadar doğru ben bunu kabul edemem şunu biliyorum onlar buraya geldiğinde bizim huzurumuz olmayacak sürekli orda olmak isteyecek eşim bende bunu istemem ne yapacağımıza bilmiyorum
Canım çocuğunu kendin büyütmek istiyorsan elbette ki kendin büyüt çalışmak istiyorsan çalışırsın ama iş
Hayatına devam etmek istersende yardımcı olabilirler daha sonrasında çalışmak istersen 4 5 yıl ara verdiğinde daha sonrasında iş bulmak o kadar zorlaşıyor ki iş bulamıyorsun bebişin annesi sensin onlar yardımcı olsa da merak etme elbette annesi sensin ne olursa olsun senin büyüttüğün gibi olacak ama aklın kalacaksa ve huzursuz olacaksan sen büyüt sen bak eşinde ailesine çok düşkün olabilir fakat aile kavramı olarak sen ve çocuğu ilk gelir daha sonrasında onlar bunun farkına varmalı

Üç hafta var daha, aramızda kalsın ama ç

Erkek yetiştirmek derken?
Oğlum onunla ilgilenmek onu sağlıklı bir birey olarak yetiştirmek bütün ilgimi sadece ona vermek zamanımı sadece ona harcamak daha mantıklı geliyor bir kadına nasıl davranması gerektiğini en önemlisi beyfendi yetiştirmek günümüzdeki kadın cinayetlerinden haberiniz vardır dimi hepsi erkek aslan kaplan diye yetiştirildiği için

Oğlum onunla ilgilenmek onu sağlıklı bir birey olarak yetiştirmek bütün ilgimi sadece ona vermek zamanımı sadece ona harcamak daha mantıklı geliyor bir kadına nasıl davranması gerektiğini en önemlisi beyfendi yetiştirmek günümüzdeki kadın cinayetlerinden haberiniz vardır dimi hepsi erkek aslan kaplan diye yetiştirildiği için
Demek istediğinizi anladım ama başta erkek yetiştirmek derken cümleyi o kadar antipatik kurdunuz ki farklı bir anlam çıkarmıştım. Bu konuda yanılıp, günahınızı aldıysam kusura bakmayın.
Çocuğunuzu evde kendiniz yetiştirmekte bir tercihtir ama çalışarak oğlunuza örnek olurken aynı zamanda ekonomik özgürlüğünüzü de kazanmış olursunuz.

Kocamla 4 senelik evliyiz 1 buçuk yaşında oğlum var kaynanam gil memlekette yaşıyor doğuma felan çocuğu görmeye hiç gelmediler bu sene tek geldiler oda ben çok söyleniyordum ondan çünkü insanlar soruyordu kayınvaliden gil gelmedimi diye neyse geldiler burdan ev almayı düşüyorlar evide büyük oğlunun üzerine yapacaklarmış buraya yerleşmeyi düşünüyorlar belliki benim eşim her yıl yıllık izninin tamamını köye ailesinin yanına giderek kullanır orda onlara yardım eder çok düşkün onlara olsunda anası babası tabi ama bana dönüp annemler buraya taşındığında sende gidip çalışırsın annemde çağana bakar demesi ne kadar doğru ben bunu kabul edemem şunu biliyorum onlar buraya geldiğinde bizim huzurumuz olmayacak sürekli orda olmak isteyecek eşim bende bunu istemem ne yapacağımıza bilmiyorum
Valla duskun mu bilmem ama size büyük zarar geliyor kapıda boşanmayacaksin katlanacaksin çünkü ortada elle tutulur sebep henüz yok.

Aşkım bunları çalışan kadınlar zaten yapıyor bunun için çalışmamaya gerek yok ki . Senin sıkıntın acaba sürekli inatlaşma olabilir mi ?

Gerçekten anlayamıyorum bu kaçıncı ailesine düşkün koca konusu. Hayır yani ailen olmadan duramiyorsan nedir bu evlilik isteği, evlenip de eşlerinin huzurunu bozuyorlar. Bazı kadınlar burda doğum zamanı kv geliyor diye şikayetçi. Seninki gelmemiş işte ne güzel. Umarım evine yakın taşınmazlar. Ana kuzusu erkeklerden gına geldi ya. Boşanma sebebimden sadece bir tanesi ana kuzusu olmasıydı.

Demek istediğinizi anladım ama başta erkek yetiştirmek derken cümleyi o kadar antipatik kurdunuz ki farklı bir anlam çıkarmıştım. Bu konuda yanılıp, günahınızı aldıysam kusura bakmayın.
Çocuğunuzu evde kendiniz yetiştirmekte bir tercihtir ama çalışarak oğlunuza örnek olurken aynı zamanda ekonomik özgürlüğünüzü de kazanmış olursunuz.
Gerçekten çalışmak isterim ama daha çok küçük 1 yaşında kimseye bırakamam

Hepimiz ailemize düşkunuz ha esiniz sizi ezip sürekli taraf tutsa o zaman yorumum farklı olur esinizin ailesi size değer veriyorsa bence sıkıntı yapmayın hic birseyi esiniz ile ailesi arasında bozgunculuk yaparsaniz esinizin gozundende dusersiniz empati kurma denen birsey var lutfen kurun

yorumlar da bir garip gerçekten. kadın kayınvalidesinin çocuk yetiştirme şekline güvenmeyebilir ya da sırf kendi istediği için ‘kendi’ çocuğuna ‘kendisi’ bakabilir. Ne kadar normal şeyler garipsenir olmuş. benim de iki çocuğum var, ben de kendi çocuklarımı kendim büyütmek istediğim için onlar belli bir yaşa gelene kadar çalışmıyorum. Ki kayınvalideme de çok güvenirim benim dediklerimin dışına çıkmaz bu konularda. He bir başkası da çok daha farklı sebeplerle çalışmayı tercih eder, o şekilde mutlu olacaksa kadın çalışır, ama kendi istediği için. Çocuğuna o şekilde daha faydalı olmak istediği için. Burda kadın istemediği halde kocası böyle bir plan yapıyor. Sapla saman karışmasın.
Kadın çocuğunu kendisi yetiştirmek isteyebilir ancak bundan eşinin de haberi olması gerekmez miydi ?

Birkaç yıl boyunca tek bir kişinin geliri ile geçinilmesi planlanıyorsa, çocuk sahibi olmadan önce birkaç yıl birikim yapmayı tercih ederdi belki adam.

Ha su kısmı atlamışım ben oglumu okuldan almak icin bebegimi bırakacak insan bulamıyorum bu sağuk havada battaniye ye dolayıp günde iki defa okula gidiyorum aslında olumlu yönden bakarsanız siz cok sanslısınız egerki kaynananız bakıcaksa öpun elini başınıza koyun😂birde isten gelince kaynanadan hazır temiz yemek varsa deymesin keyfinize😉

Kadın çocuğunu kendisi yetiştirmek isteyebilir ancak bundan eşinin de haberi olması gerekmez miydi ?

Birkaç yıl boyunca tek bir kişinin geliri ile geçinilmesi planlanıyorsa, çocuk sahibi olmadan önce birkaç yıl birikim yapmayı tercih ederdi belki adam.
kadın zaten kendisi bakıyormuş çocuğa. çocuk 1 buçuk yaşına gelmiş. Adam annesinin yanlarına taşınma ihtimali üzerine planı değiştiriyor. Kaldı ki bir kadın anne olduktan sonra da fikrini değiştirebilir. Öncesinde başkasının bakmasını isteyebilir ama çocuğu olduktan sonra ondan ayrılamaz, kendi bakmak isteyebilir vs. Bu konuda erkeklerin baskı yapmasını doğru bulmuyorum. Maddi açıdan üç beş yıl belki çok rahat olmazlar ama huzurlu olur kadın. Zaten o maddi zorluğu bir tek adam çekmeyecek, ailecek göğüs gerecekler. Ama tabi adam illa çocuğu bırakıp çalışacaksın kafasında bir adamsa ona göre öncesinde planlamak lazım dediğiniz gibi.

evi neden kendi üstlerine yapmıyorlar da, büyük oglunun ustune ?

ilerde miras vs cok sorun yasanıyor, kendı esım kardeslerı ıle yasıyor cunku

sızın calısmanızı mı ıstıyor maddı acıdan ? ya da sızı zorluyor mu bu konuda anlamaıdm yanı annemler gelır ve ıse baslarsın demesı hıc dogru gelmedi...

X