- 17 Haziran 2024
- 1.458
- 6.873
- 33
Borellus80 inşallah o üç hafta sular seller gibi geçer de rahat edersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çalışan kadınlar erkek yetiştiremiyor mu?Bir erkek yetiştirmek daha önemli buluyorum
Erkek yetiştirmek derken?Bir erkek yetiştirmek daha önemli buluyorum
Tövbe deGelmiş ama pir gelmiş olmadı taşınsın tövbe ya
Dedim dedim merak etme TÖVBELER TÖVBESİ inşallah tez zamanda geçer kızıl goncam inşallah daha erken giderTövbe de
Sizde ben hamileyken annem baksın dediğimde kabul etmedin şimdi ne değişti kusura bakma bende şuan kimseye emanet edemem deyin. Kreş yaşına gelsin kreşe veririz bende çalışırım dersiniz. Kaynana mesafe koymadıkça eşin onlardan çıkmaz baştan ipi ellerine vermeyin.Kocamla 4 senelik evliyiz 1 buçuk yaşında oğlum var kaynanam gil memlekette yaşıyor doğuma felan çocuğu görmeye hiç gelmediler bu sene tek geldiler oda ben çok söyleniyordum ondan çünkü insanlar soruyordu kayınvaliden gil gelmedimi diye neyse geldiler burdan ev almayı düşüyorlar evide büyük oğlunun üzerine yapacaklarmış buraya yerleşmeyi düşünüyorlar belliki benim eşim her yıl yıllık izninin tamamını köye ailesinin yanına giderek kullanır orda onlara yardım eder çok düşkün onlara olsunda anası babası tabi ama bana dönüp annemler buraya taşındığında sende gidip çalışırsın annemde çağana bakar demesi ne kadar doğru ben bunu kabul edemem şunu biliyorum onlar buraya geldiğinde bizim huzurumuz olmayacak sürekli orda olmak isteyecek eşim bende bunu istemem ne yapacağımıza bilmiyorum
Benim gibi sakin bir insanı da delirtiyorsa artıkDedim dedim merak etme TÖVBELER TÖVBESİ inşallah tez zamanda geçer kızıl goncam inşallah daha erken gider
Annenmlerin evinde mi calisirsin, ise mi donersin demek istedi ?Kocamla 4 senelik evliyiz 1 buçuk yaşında oğlum var kaynanam gil memlekette yaşıyor doğuma felan çocuğu görmeye hiç gelmediler bu sene tek geldiler oda ben çok söyleniyordum ondan çünkü insanlar soruyordu kayınvaliden gil gelmedimi diye neyse geldiler burdan ev almayı düşüyorlar evide büyük oğlunun üzerine yapacaklarmış buraya yerleşmeyi düşünüyorlar belliki benim eşim her yıl yıllık izninin tamamını köye ailesinin yanına giderek kullanır orda onlara yardım eder çok düşkün onlara olsunda anası babası tabi ama bana dönüp annemler buraya taşındığında sende gidip çalışırsın annemde çağana bakar demesi ne kadar doğru ben bunu kabul edemem şunu biliyorum onlar buraya geldiğinde bizim huzurumuz olmayacak sürekli orda olmak isteyecek eşim bende bunu istemem ne yapacağımıza bilmiyorum
Yazuklar neyim olsun püüüüüüBenim gibi sakin bir insanı da delirtiyorsa artık
Sen kendisini bana gönder, ikinci çaya kalmaz gider suratıma tahammül edemez sen narin kibarsın beybim bana gelsinnbbb kammonBenim gibi sakin bir insanı da delirtiyorsa artık
Bildiğin bütün kaynanaları unut, konu neydi bu arada ya huYazuklar neyim olsun püüüüüü
İyi ki oğlunuz olmuş, kız olsa yetiştirmek önemli olmazdı.Bir erkek yetiştirmek daha önemli buluyorum
Basbayağı kolları ayakları bir de beton yetmeyen neyini anlamadınız?Erkek yetiştirmek derken?
Allah muhafaza ya erkek değil de kız olsaydıBasbayağı kolları ayakları bir de beton yetmeyen neyini anlamadınız?
Onu da kolu bacağı olurdu. Ama betona gerek kalmazdıAllah muhafaza ya erkek değil de kız olsaydı