İyi günler .
O kadar doluyum ki , sırf bu konu için üye oldum . Bir türlü karar veremiyorum. O yüzden sizlerden fikir almak istedim .
Konu eşimin ailesi. Eşimle 7 yıldır evliyiz ( çocuk yok ve asla da düşünmüyorum ) ve kavgalarımız hep 3cü kişiler yüzünden oluyor . Tahmin edersiniz ki , bu kişiler annesi ve ablası .Ailesine toz kondurmaz eşim. Söyledikleri iğneleyici laflari bile duymazdan gelir.
2 sene önce görümcemle aramda çok büyük bir kavga oldu. Namusuma kadar laf etti görümce kişisi. Eşim benim tarafımda durdu , beni korudu . Sonradan özür diledi görümce ama ben affedemiyorum . Herşey de affedilmez . Tartışmanın bile bir adabı vardır . Ağıza alınmayacak laflar etti.
Şimdi asıl sorunlardan biri ben bu kızın evime gelmesini kesinlikle istemiyorum. Eşime sen istersen görüş ama evime gelmesin diyorum ama eşim kabul etmiyor. Barışın artık diyor ama ben istemiyorum . Namusuma laf söyleyen insanın evime gelmesini istemiyorum. Görümcem abartısız her ay gelir , 3-5 gün kalır evimde . Kendisi başka bir ilde yaşıyor , buraya iş için gelir . Evimi otel gibi kullanıyor yani .
Sırf bu yüzden boşanmak istiyorum . Ama kesin karar da veremiyorum .