Boşanmalımıyım ? Lütfen bir akıl verin . Bir türlü karar veremiyorum.

E peki geldiğinde nasıl davranıyorsunuz birbirinize? Siz yüzde yüz haklısınız ama yüzsüz insanlar utanmadan gelir. O yüzden ablası gelince bir kavga çıkarıp görüşmeyin. Geldiği zaman iş mi yapmıyor, eli boş mu geliyor, tabağını mı kaldırmıyor bir bahane bulun.
Ben kesinlikle yüz vermiyorum , konuşmuyorum asla . İnanın ki , dediklerinizin hepsini yaptım . Yazın çok çok büyük bir kavga çıkardım . O günden sonra şimdiye kadar gelmedi evime ama şimdi tekrar gelmek istiyor 🤦🏼‍♀️

İyi günler .
O kadar doluyum ki , sırf bu konu için üye oldum . Bir türlü karar veremiyorum. O yüzden sizlerden fikir almak istedim .

Konu eşimin ailesi. Eşimle 7 yıldır evliyiz ( çocuk yok ve asla da düşünmüyorum ) ve kavgalarımız hep 3cü kişiler yüzünden oluyor . Tahmin edersiniz ki , bu kişiler annesi ve ablası .Ailesine toz kondurmaz eşim. Söyledikleri iğneleyici laflari bile duymazdan gelir.

2 sene önce görümcemle aramda çok büyük bir kavga oldu. Namusuma kadar laf etti görümce kişisi. Eşim benim tarafımda durdu , beni korudu . Sonradan özür diledi görümce ama ben affedemiyorum . Herşey de affedilmez . Tartışmanın bile bir adabı vardır . Ağıza alınmayacak laflar etti.

Şimdi asıl sorunlardan biri ben bu kızın evime gelmesini kesinlikle istemiyorum. Eşime sen istersen görüş ama evime gelmesin diyorum ama eşim kabul etmiyor. Barışın artık diyor ama ben istemiyorum . Namusuma laf söyleyen insanın evime gelmesini istemiyorum. Görümcem abartısız her ay gelir , 3-5 gün kalır evimde . Kendisi başka bir ilde yaşıyor , buraya iş için gelir . Evimi otel gibi kullanıyor yani .

Sırf bu yüzden boşanmak istiyorum . Ama kesin karar da veremiyorum .

Yuva yapmak zor yıkmak kolaydır.Boşanınca mutlu olacak mısın onu da düşün ama anladığım kadarıyla görümce mutlu olacak.Eşinle otur konuş sorunlarını onunla çözmeye çalış ve görümceyi muhatap alma.Rabbim herkesin yuvasına huzur mutluluk versin 🙏

Ya konunun başında yazsanıza o zaman geldi diye. Siz onu eve aldıysanız daha niye konu açıyorsunuz anlamadım. Aldım da şimdi istemiyorum demek çok saçma, baştan alacak kadar içiniz aldıysa şimdi de alın.
Ben almadım , o zaman da istemiyordum gelmesini amma edep yok işte , geldi . Sonra sağlam bir cinnet geçirdim . Bir süre gelmedi , şimdi yine başladi aynı konular devam

Hayir sey de cok cirkin, namusuna dil uzattigi kadina kendini affettirmek icin ugrasma amaciyla gelip gitmiyor, maddi cikari icin geliyor, cebinden 5 kurus cikmasin ama gelinin huzuru kacsin kimin umrunda?

Esinize tatli bir dille sindiremediginizi anlatin, kardesinin gönlü olsun diye ugrasmak istiyorsa otel masrafini karsilasin, kardeside evinize girmesin.

Anlamıyor maalesef . Sana hak veriyorum , çok haklısın , sana iftira atan ….. diyor ama sonra da ablam işte , silip atamam ki diyor 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Kocanizin yerine kendinizi koyun atsan atılmaz satsan satilmaz bı durum ben Allah korusun öyle birşey yapmış olsam evime almam eşim de buna saygı duya en başta cozginizi net bir şekilde çekip özür dilediğinde hayır ben bunu hazmedemem sindiremem deyip duvarı orseydiniz keşke eşinizin ablası ama sizin değil kayinvalidelerimizin annemiz olmadigi gibi yani belli bir sınır cercevesinde gorusulebilir lakin evime gelsin istemem bende gitmem evine ama bu yüzden de boşanma olmaz istediği odur belkide senin mutsuz olman zaten bunu istiyor bunu ona verme Allah'a yönel çok çok ya Darr zikrini oku sana haksızlık yapan kendi hakettigini bulacak merak etme

Annesi yani kv olayları biliyor . Kv başka bir level. Kızını inadına gönderiyor , oğlunu dolduruyor , ablana sahip çık , senden başka kimsesi yok diye 😣

Kendisi sahip çıksın kızına aynı zamanda oğluna da sahip çıksın yoksa sorunlu kızı oğlunun evliliğini de bitirecek. Birde her ay başka şehirden nasıl geçebiliyor hiç yorumluyor mu nasıl bir şey bu görümce?

Hayir sey de cok cirkin, namusuna dil uzattigi kadina kendini affettirmek icin ugrasma amaciyla gelip gitmiyor, maddi cikari icin geliyor, cebinden 5 kurus cikmasin ama gelinin huzuru kacsin kimin umrunda?

Esinize tatli bir dille sindiremediginizi anlatin, kardesinin gönlü olsun diye ugrasmak istiyorsa otel masrafini karsilasin, kardeside evinize girmesin.
İnanın ki , aynen dediğiniz gibi konuştum ama nafile . Otelde kalsın ve ya ev tut orda kalsın dedim . Artık nasıl doldurduysa kv . Kabul etmiyor

İnanın ki , aynen dediğiniz gibi konuştum ama nafile . Otelde kalsın ve ya ev tut orda kalsın dedim . Artık nasıl doldurduysa kv . Kabul etmiyor
Peki gelince size nasıl davranıyor yani göstermelik iyi davranıp arkadan iş mi çeviriyor yoksa gerçekten pişman mı yani çözüm ayrılık değil emin olun ve yuvanizda o olmadan mutlu huzurlu iseniz onun için buna değmez

Aileniz sizle aynı sehirdeyse, gorumce geldiginde siz ailenize gecin, baci kardes gozgoze otursunlar.

Ya da evden çıkmam o gidecek diye dusunuyorsaniz, kalmaya geldigi günleri ona dar edin, yanlislikla ustune cay, meyve suyu ama ozellikle lekesi cikmayacak bisey dokun, ne bileyim onun tabağını servis etmeden once tabagina fazla tuz dokun, banyoya girdiğinde şampuan yerine krem verin, icine yağ koyun, yataginda bocek bulsun gibi gibi pislikler yapin. Ayaklarini uzatmis otururken elektrik supurgesini ayaklarina vura vura yeri supurun, su istediginde kirli bardakla ikram edin. Yani sizi suclayamayacagi pislikler yapin, huzuru kacsin.

Ya da direkt olarak geldiginde ben seni evimde istemiyorum deyin ama bunun sonucunda esinizin tepkisini kaldirabilir misiniz, bosanmaya cesaretiniz var mı bunu siz tartmalisiniz.

Peki gelince size nasıl davranıyor yani göstermelik iyi davranıp arkadan iş mi çeviriyor yoksa gerçekten pişman mı yani çözüm ayrılık değil emin olun ve yuvanizda o olmadan mutlu huzurlu iseniz onun için buna değmez
Ben o kızdqn artık her şeyi beklerim . Samimiyetine inanmıyorum kesinlike , herşeyi beklerim ondan .
Eşime de gıcık oluyorum ablam gelecek dediği zaman .

Yahu sizin ağzınız yok mu? Ben eşime dümdüz diyorum, ben yaşadığım sürece baban buraya gelemez diye. Hayır gelecek derse ararım gelmeyin derim.
Siz de ya arayın gelme diyin yada gelince benim namusuma laf söyleyip gelecek yüzü bulmandan hoşlanmıyorum dersiniz. Sonra top eşinizde ya o boşanmak ister yada bundan sonra size saygı duyar kardeşini getirmez.

Ben o kızdqn artık her şeyi beklerim . Samimiyetine inanmıyorum kesinlike , herşeyi beklerim ondan .
Eşime de gıcık oluyorum ablam gelecek dediği zaman .
Haklı olarak gıcık olursunuz tabi ki iyi düşün ama 7 koca sene geçmiş üzerinden bu durumu eşinizle birlikte cozebilirsiniz ona söyleyin ben bu şekilde devam edemem deyin belki o zaman fikri değişir yada en kötü ihtimalle nasıl istersen benim ablam bu eve gelecek derse o zaman bakarsınız ama iyi düşünün

İyi günler .
O kadar doluyum ki , sırf bu konu için üye oldum . Bir türlü karar veremiyorum. O yüzden sizlerden fikir almak istedim .

Konu eşimin ailesi. Eşimle 7 yıldır evliyiz ( çocuk yok ve asla da düşünmüyorum ) ve kavgalarımız hep 3cü kişiler yüzünden oluyor . Tahmin edersiniz ki , bu kişiler annesi ve ablası .Ailesine toz kondurmaz eşim. Söyledikleri iğneleyici laflari bile duymazdan gelir.

2 sene önce görümcemle aramda çok büyük bir kavga oldu. Namusuma kadar laf etti görümce kişisi. Eşim benim tarafımda durdu , beni korudu . Sonradan özür diledi görümce ama ben affedemiyorum . Herşey de affedilmez . Tartışmanın bile bir adabı vardır . Ağıza alınmayacak laflar etti.

Şimdi asıl sorunlardan biri ben bu kızın evime gelmesini kesinlikle istemiyorum. Eşime sen istersen görüş ama evime gelmesin diyorum ama eşim kabul etmiyor. Barışın artık diyor ama ben istemiyorum . Namusuma laf söyleyen insanın evime gelmesini istemiyorum. Görümcem abartısız her ay gelir , 3-5 gün kalır evimde . Kendisi başka bir ilde yaşıyor , buraya iş için gelir . Evimi otel gibi kullanıyor yani .

Görümce kişisinin iması oldukça ağır olmuş. Eşiniz de bu sebepten arkanızda durmustur çünkü bir yerde ona da dokunuyor ucu. Onun dışında eşinizin size karşı davranışları nasıl? Mutlu musunuz eşinizle önemli olan bu. Ailesini kimse secemiyor. Eşinizle tekrar konuşun ablan bu eve geldikçe benim huzurum kaçıyor, bu da evliligimizi olumsuz etkiliyor deyin. Ciddi bir konuşma yapın ki eşinizin tavrını da görün. Ona göre hareket edersiniz.

İyi günler .

çocuk düşünmediğin bir evliliğin içerisinde durmak zaman kaybı. zaman kadınlara acımıyor. görümce bile olsa kimse kimsenin evini otel gibi kullanamaz. evlenince anasının evine bile rahat girip çıkamıyor insan çüş yani.

İyi günler .

Görüşebilir ama evine gelemez haklısın kesinlikle

Sen gorumcene evinde kalmasini istemedigini soyle ne demek kabul etmiyor esinizde mal galiba acikca spyleyin seninle gorusmek istemiyorum diye kardesimin evi derse hayir ikimizin evi birimizin istemedigi biri gelemez vs esinde durumuna bakarsin sana kotu davraniyorza acarsin davani

Görümce kişisinin iması oldukça ağır olmuş. Eşiniz de bu sebepten arkanızda durmustur çünkü bir yerde ona da dokunuyor ucu. Onun dışında eşinizin size karşı davranışları nasıl? Mutlu musunuz eşinizle önemli olan bu. Ailesini kimse secemiyor. Eşinizle tekrar konuşun ablan bu eve geldikçe benim huzurum kaçıyor, bu da evliligimizi olumsuz etkiliyor deyin. Ciddi bir konuşma yapın ki eşinizin tavrını da görün. Ona göre hareket edersiniz.
Bu konular dışında eşimle sorunum yok . Bu yüzden zaten karar veremiyorum . Tabi ki kimse dört dörtlük değil , arada fikir ayrılıklarımız tabi ki oluyor ama genel olarak mutluyuz.

X