Eşimi ve ailesini affedemiyorum

Çok agır ithamlarda bulunmuşlar. Yüzlerine bakılacak insan değiller mis. Lütfen kendinizi yipratmayin. İnanın hic kimse için uzulmeye değmez. Yarın çok geç olabilir. İç sesinizi dinleyin. Kalbinizle değil mantiginizla düşünün. Kimse gecen günleri geri veremez. Unutmayın ki hayat önünüze çıkardığı engelleri aşınca düzlüğe ulaşır. Hayatinizdaki tüm engelleri Aşın. Nacizhane fikrim düşüncelerim bunlar. Allahım sabir,,güç kuvvet versin.

gelde bosa deme!
neyi yapamiyorsun arkadasim ya...
adam senide kizinida gormek istememis ki 5 gun gelme gelme diyor.geldigin gunde ailecek sana kin kusuyolar.daha ne duymayi bekliyorsun.acikcasi ailenede anlam veremedim.benim kizimin namusuna laf edecek adamin.................
hala neyi affediyolar .bunlar nasil diyaloglar

Ne sacma bir eşin varmış kusura bakma lütfen..
Bu arada burada ne diyor ? Bosluklara bir cok harf yerleştirip anlamaya calistim ama anlam çıkmadı

y…masaydın al…ına,

Aynen katılıyorum kvdem namusuma laf edecek annem benden önce bogazını sıkardı valla ailenizde iyi sabır etmiş pislik kadına ama tüm suç eşinizde gelme gelme ne demek dünden razıymış anasının dolduruşuna gelmeye yetmezmiş gibi onca olanlar bide ailesiyle yağ bal olmanı bekliyor terbiyesiz çok üzücü gerçekden yenilir yutulur bi laf değil gerçekden haklısın unutmamakda sadece evladın için katlanıyorsan inan değmez canım bugün yarın onuda doldurur bu pislik kadın en ağır darbeyide ondan alırsın bırak kendini düşün koptuğu yerden kopsun tek taraflı evlilik yürümüyor malasef iki kişi atıyoruz o imzayı madem öyle herkes taşın altına sokacak elini he ben sokmam dersede kimse kimsenin kölesi değil eşinde bunu öğrenmeli

konu fake degil inanmasi zor ama tamamen gercek. keşke yalan olsaydı.
yarım ağızla özür diledim dedim ama hiçbirşey de eskisi gibi olmadı. zaten çok samimi bir ilişki yoktu aramızda, olması gerektiği kadardı. sonrasında da görüştük ama sırf çocuğumun hatrı için, sabırla bekledim hemen yıkıp dökmemek için. ama hiçbirşeyi içim almıyor. yüzlerine bakınca midem bulanıyor, zaten zorunlu olmadıkça bakmıyorum da. bir de kabahatleri yetmezmiş gibi bana hala dış kapının mandalı muamelesi yapılıyor. çocukla ilgili ne bir danışma ne bir durum anlatma. hep eşime bakarak anlatılıyor gün içinde neler yaptığı. eşime diyorum bunları görmüyor musun diye, adam hala iyi geçineceksin derdinde.iyice midem bulandı, eşimden de iyice soğudum. zaten konuşmalarımızda bu iş olmayacak galiba, bitirelim tarzı doğru düzgün konuşmaya başladık. sanırım çok uzamadan bitecek bu iş.

eşim yurtdışında 1 haftadır. ertesi günü kv kpeder, kaynım toplaşıp antalyaya gittiler, evleri var !!! benim annem geldi bizde kaldı kardeşimle, kızıma baktılar. bakım sırası onlarda değil ya, gerisini hiç nasıl yapacak diye düşünmediler. çok şükür ihtiyacım yok da, lafa gelince torunları için ölüp bitiyor olmaları, ilk fırsatta da koştur koştur kaçıyor olmalarına kızım adına üzüldüm. ona bakmak bir görevmiş gibi, sırasını savınca gerisini düşünmüyor.

eşim giderken de tembihlemişti bizimkileri ihmal etme, ara halini hatrını sor diye. ben de geçen gün aradım ve tabii ki telefon açılmadı. sonrasında da ne aradılar ne sordular. ben de bir daha aramadım.

bugün eşim taa yurtdışından mesaj yazıyor, annemler gelmiş sabah kızı bırakacakmışsın diyor, bilmiyorum beni kimse aramadı dedim. insanlar onun için geldi farkında mısın yazmış. tamam bırakırım dedim. sonra babası aradı biz geldik sabah sizi alırım diye. kv bakacak kişi olmasına rağmen hala kendi aramıyor, kocasına aratıyor. iyice tepem attı, hem suçlu hem güçlü.

yorumlarınız ne kadar rahatlattı beni anlatamam.
kızımı düşündüğüm için bitirmiyorum diyorum ya sanırım yanlış. kızımı düşünüyorsam bu evliliği bitirmeliyim. kızım beni rol model alacak, ben bir kız evladı yetiştireceğim, şaka değil. kızımın onurlu gururlu olması için bitmeli. benim bu ithamlara maruz kaldığıma tanık olmamalı. görürse normalleştirir. normal kadın erkek ilişkisi bu zanneder. kızıma bir başkasının bunun milyonda birini yapmasını istemem. bu yüzden kendi önümüze bakmalıyız.

Ne sacma bir eşin varmış kusura bakma lütfen..
Bu arada burada ne diyor ? Bosluklara bir cok harf yerleştirip anlamaya calistim ama anlam çıkmadı

y…masaydın al…ına,
ben burda yasaktır diye açık açık yazmamıştım ama bir arkadaş yazmış ben de yazayım, "yatmasaydın altına" !!!!
yoksa yazmaya çekindiğimden değil

İnsan sevisirken dayak mi yiyor da morluklar aldatma iziymis..
O sacma mantiga gore butun cinsel acidan aktif olanlar mosmor geziyor..
Cahil insanla ugrasmak zor.. Ben sanirim ozur dileyemezdim.

Siz, size yasatilanlara izin verdiğiniz için önce bir kendinizden özür dileyin.
Ve esinizle, saygideger kayinvalidenizi bir silkeleyip hadlerini bildirin.

Yanlis anlamada suc sende ve senin ailende! Okadar lafa ragmen annen seni tutup goturmemis. Sende okadar lafa ragmen oturup evinde o manyagi beklemissin!

Dovdumu??
Tum bunlari besbelli kayinvalideniz yapti.
4 5 gun ne guzel durmayip oturmayip esinizi doldurdu bi guzel girdi aklina.
Ve sonuc bu.
Erkeklerde neden bu kadr beyinden yoksunki ya, her soylenilene inanirlar.
O kayinvalideyi daha eve almamak ister gonul ama.
Yine size kalmis.

Çok merak ettim ne cevap verdiğini :)

Hala anlamıyorum hala, eşin olacak tuhaf adam ne yüzle sana bizimkileri ihmal etme diyebiliyor, ve sen nasıl hala onun sözünü dinleyip o kadını arıyorsun? Ben böyle birşey yapsam kendimden utanırım kusura bakma lütfen ben böyle güçsüz gibi görünen, 5 paralık insanlar için gururunu ayaklar altına alan kadınlar görünce çıldırıyorum. Hala o evde durup adamı beklemişsin. Şaka gibi ya. Birde hala sözünü dinliyorsun.

Eğer çocuğunu düşünüyorsan bu evlilikten vazgeç, ben zaten bu mantığı anlamıyorum çocuğum için boşanmıyorum, çocuğun böyle hakaretlerin, saygısızlığın havada uçuştuğu bir ortamda çok mu mutlu olacak sanıyorsun? Yarın birgün aklı erdiğinde kocanın ruh sağlığı bozuk davranışlarından o da etkilenecek. Babası annesine hakaret ediyor, babanne desen gene aynı. Baba anneye sen beni aldatıyorsun (ki ben olsam bunu söylediği an ayrılırdım) diyor vs. vs.
Ayrıca senin hayatın, onurun, kişiliğin ne olacak? Oyuncak etmişsin ellerinde. Lütfen biraz kendine gel, silkelen. Kocan adam olsa annesine o lafı söyletmezdi, söylese bile tepki verirdi üzgünüm.

Canım çocuğum için dediğin için boşan diyemeyorum elbet. Ama bu fijirlede ilişki zor. Ayrıca bu tür durumlar kıskançlık değil güvensizliktir ve bu çok iğrenç bir durumdur evlilikte. Cevap vermediğin iyi olmuş. Neden dersen boşuna onlar ne dil kesmeden nede yedirmeden anlar. Eşin çaşışmıyır sanırım günlerce yatakta. Kayınvaliden veya kayınpederine karşı bundan sonra saygı belki ama sevgi asla gösterme. Tavrını koy ama küsüm dargınım vs deme. Bu onlara verilecek en güzel cevap içten içtem yanarlar emin ol. Koy tavrını yanındalarken sözünü esirgeme. Darılırsa darılsınlar. Onuda umursama. Laftan anlamayana özürün bile değeri anlaşılmaz. Senin adına üzüldüm. Ben kayınvalidemi artık hiç takmıyorm iyi desede kötü desefe. Zaman sonra baktıki tınlamıyorum şimdi usturuplu konuşuyor. Ama eşim bizim ilişkimize karışmaZ. Ya böyle annelere gerçekten kızıyorum( ya nedn oğlunun yuvasına çomak sokuyorsun yapıcı olsana. Canım hakkında hayırlısı gönlünğ ferah tut. Kalbın güzek olsun herşey yoluna girer. sen ister duy ister duyma bunların cezasını elbet veriri yaradan onlara. Sen çocuğuna kendine sahip çık. bu dünyada senin için senden ve çocuğundan değerlisi yok. Dilerim herşey gönlünce olur canım...

Allah mekanını bildiği gibi etsin canım. pek bi üzüldüm.

Yuh ya o nereden biliyor ki sizin şehir dışına gittiğinizi? Hadi bilse de ne haddine yani ! Sizin özeliniz canım ! Ay ALLAH sizi o kadının şerrinden korusun.

sen neden özür diledin ki kadın sana o demiş resmen .. birde benimde cildim çabuk morarım nereye çarptığımı hatırlamam bile bunu bile başka şeye çevirmişler zihniyete bak

benim anlamadığım eşiniz neden 4-5 gün eve gelmenizi istemedi? gerçekten hastalıktan mı?

Kusura bakmadan canım niye sen hala o evdesin esin annesinin bütün söylediklerine hak vermiş zaten kendi de öyle düşünüyormuş nasıl eşinin yüzüne bakarsın hala kaynananın olacak kadından nasıl özür dilersin aklım hafsalam almıyor ailenin arkandaysa durma bu evlilikte sevgi saygı kalmamış resmen namusuna çamur atmış ama bu kadar konuşmalarına sen zemin hazirlamissin bir morluktan bunları çıkaran adam bence paronayaktir bide hala kızını o kadinami birakiyosun pes
Kirdiysam kusura bakma ama ben bile sinir oldum

Ne zaman kayınvalideler ve çocukları çok sık bir araya gelseler altından hep böyle pislikler çıkar. Yazınızın başını okurken sonunu tahmin ettim zaten. Onun ailesine saygı duymak zorunda değilsiniz artık. Saygı göstermeniz daha çok taviz vermektir. Çok zor bir durumdasınız umarım en doğru kararı verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…