konu fake degil inanmasi zor ama tamamen gercek. keşke yalan olsaydı.
yarım ağızla özür diledim dedim ama hiçbirşey de eskisi gibi olmadı. zaten çok samimi bir ilişki yoktu aramızda, olması gerektiği kadardı. sonrasında da görüştük ama sırf çocuğumun hatrı için, sabırla bekledim hemen yıkıp dökmemek için. ama hiçbirşeyi içim almıyor. yüzlerine bakınca midem bulanıyor, zaten zorunlu olmadıkça bakmıyorum da. bir de kabahatleri yetmezmiş gibi bana hala dış kapının mandalı muamelesi yapılıyor. çocukla ilgili ne bir danışma ne bir durum anlatma. hep eşime bakarak anlatılıyor gün içinde neler yaptığı. eşime diyorum bunları görmüyor musun diye, adam hala iyi geçineceksin derdinde.iyice midem bulandı, eşimden de iyice soğudum. zaten konuşmalarımızda bu iş olmayacak galiba, bitirelim tarzı doğru düzgün konuşmaya başladık. sanırım çok uzamadan bitecek bu iş.
eşim yurtdışında 1 haftadır. ertesi günü kv kpeder, kaynım toplaşıp antalyaya gittiler, evleri var !!! benim annem geldi bizde kaldı kardeşimle, kızıma baktılar. bakım sırası onlarda değil ya, gerisini hiç nasıl yapacak diye düşünmediler. çok şükür ihtiyacım yok da, lafa gelince torunları için ölüp bitiyor olmaları, ilk fırsatta da koştur koştur kaçıyor olmalarına kızım adına üzüldüm. ona bakmak bir görevmiş gibi, sırasını savınca gerisini düşünmüyor.
eşim giderken de tembihlemişti bizimkileri ihmal etme, ara halini hatrını sor diye. ben de geçen gün aradım ve tabii ki telefon açılmadı. sonrasında da ne aradılar ne sordular. ben de bir daha aramadım.
bugün eşim taa yurtdışından mesaj yazıyor, annemler gelmiş sabah kızı bırakacakmışsın diyor, bilmiyorum beni kimse aramadı dedim. insanlar onun için geldi farkında mısın yazmış. tamam bırakırım dedim. sonra babası aradı biz geldik sabah sizi alırım diye. kv bakacak kişi olmasına rağmen hala kendi aramıyor, kocasına aratıyor. iyice tepem attı, hem suçlu hem güçlü.