Eşime çalış dediğimde sinirleniyor

Adam çocuk gibi zaten bu adama çocuk yapılmaz bu çocuğunda hakkına girmek olur çocuk kesinlikle aileyi kurtarıcı bir etken değildir.Adamda sorumluluk bilinci olsa önce karısına bakar anasına muhtaç etmez belki sorumluluk bilinci gelişir diye çocuk yapılmaz! konu sahibi sakın çocuk yapma ! karısına bakamayan adam baba yapılırmı yaa. Haaa çocuğuyla birlikte çalışmıyor adam zaten parka marka giderler evde evcilik mevcilik oynarlar konu sahibinin iki çocuğu olmuş olur o ayrı tabi ohh mis gibi bir hayat mis gibi bir tavsiye gerçekten yazdığınıza inanamıyorum!

Ünlemleri parantez içine koyarak aslında yazdığının tam tersini kastettiğini anlatmak istemiş aslında.

Ben parantez içindeki ünlem işaretlerini atlayarak yazınıza cevap verdim geri silmek istedim ama mümkün olmadı kusura bakmayın yazınızı gerçek gibi algılayarak cevap yazmıştım

Ben parantez içindeki ünlem işaretlerini atlayarak yazınıza cevap verdim geri silmek istedim ama mümkün olmadı kusura bakmayın yazınızı gerçek gibi algılayarak cevap yazmıştım
Estağfirullah önemli değil (!) ironi anlamına geliyor.

Bakın benim de evliliğimin ilk aylarında böyle oldu. Kaçmadım. Düğün yapmadık nikahla hallettik çünkü her iki ailede de durum yoktu. Eşim o dönem iş arıyordu. Çabalıyordu. Çalışıyordu da marketten çıkma nedeni de kavga ettiği için. Cabuk sinirleniyor, haksızlığa gelemiyor. Ben çalıştım o dönem. Günlük tekstil işinde hem de. Ne azarlar işitiyorduk. Ama hemen bırakmadım çünkü paraya ihtiyacımız var. Babası çalışıyordu kayınvalidem çalışıyordu. Bu durum onu tembellestirecekti. Ben de zorlamaya başladım. Annesi de babası da çok konuştu. Şu an eşim iyi bir pozisyona geldi muhasebeye çabaladı. Böyle bana gelip ben çalışmayacağım annemin parasını yiyeceğim deseydi net onu boşardım. Çünkü çocuk olur o çocuğun bezi mamasını kim alacak? Hem ne kadar işe geç başlarsa emekliliği uzayacak. Yaşlı olduğunda da işten çıkarsa zor iş bulacak. Yazınızı çok okuyamadım uzun diye eşinizin mesleği yoksa açıktan bari okusun da bir bölüm ona göre işe başlar belki. O arada da markete falan girsin çalışsın. Sizin de çalışmanız lazım. Rahat edemiyorsanız ikiniz ele ele verip çalışıp eve çıkacaksınız. Kayınvalidenizin durumu belli zaten. Ha adam tembelse hâlâ diretiyorsa o size eş olmaz baba da olmaz. O zaman boşanmakta haklısınız.

Ayyy,içim şişti ,bir de napim diye soruyorsunuz,bence çocuk yapın,tek eksik o gibi görünüyor.Kardesim bu adam asla asla çalışmaz,yol yakınken dön,yoksa yıllardır annesi bakmış.bundan sonrada sen çalışıp bakarsın ,üstelik bı de çocuk olur takılıp kalırsın artık.

Burakilerie cemkirdiginiz gibi kocaniza da her seferinde cemkirseydiniz belki bı şeyler olmuştu.Tek yapacağın bu parazitten kurtulmak.Ben bugüne kadar tembel olup,calismayip ,asalak yaşayan hiç bir adam görmedim,sonrasında bir işe girip düzgün çalıştigini.bı şekilde birilerinin sırtından geçiniyorlar ama asla calismiyorlar

Arkana bile bakmadan son sürat kaç bu evlilikten,hemen hemen boşanmalısın..daha 24 yaşındasın kendine sil baştan bi hayat kurabilirsin..bi de annesinin 3 bin TL nasıl emekli maaşı oluyor anlamadım

Bu cevabınızdan bencillik ve cahillik akıyor. Eşim çalışmıyor ben niye çalışayım ne demek yahu siz rahatsızsanız önce siz kendi düzeniniz için çaba sarfedin eşim çalışmamı istemiyor diyorsunuz eşiniz sizin üstünüzde nasıl böyle bir hakimiyeti var. Çalışmak isteyip kendi kendinize istediğinizi alıp yaşamak varken sığınmışsınız ve evlendiniz diye de kocadan her şeyi bekliyorsunuz. Koca bugün olup yarın olmayabilir kenara bişi atın mutsuzsanız boşanın siz de çabalayın ya da en kötü ihtimalle bişi olup da tek başınıza kalırsanız başlayacak bir noktanız dayanağınız olsun.

Çocuk yapma bu rezillige

Hala eşim diyebiliyorsunuz bide?

Sanki iki tane 10 yaşında çocuk evlenmiş gibi. Siz evli falan değilsiniz, daha doğrusu eşiniz kendine ev arkadaşı almış sıkılmamak için siz de bunu evlilik sanıyorsunuz. Her detaya ayrı ayrı girmeyeceğim çünkü anlattığınız her şey yanlış. Tek söyleyeceğim şu ki; çok acil bir şekilde BOŞANIN bu çocuk adamdan. Aşk, sevgi karın doyurmaz.

Ya yazdığın cevapları okumadan iyi niyetle yorum yapmıştım sana ama bu üslubu, saldırganlığı gördükten sonra bir daha yazma gereksinimi duydum. Kocanın işsiz güçsüz tembel bi ergen olmasının kabahatlisi burada sana akıl verip yardım etmek isteyen kadınlar mı ki böyle çemkiriyorsun? Hepimiz doğru okumuşuz, doğru anlamışız, hiç bir şey yapmadan mız mız mız şikayet etmeyi seçen sensin. İş yok, güç yok, ev yok yangından mal kaçırır gibi evlenmişsin, ne bekliyordun? Madem çok seviyorsun kocanı, kocana laf edilince çıldırıyorsun o zaman şikayet yok, çalışıp kocana ve anasına bakacaksın veya kadının 3 kuruş maaşı ile içinde yaşanmayacak kadar kötü evinizde mutlu olmaya çalışacaksın. Ha yok ben kendime değer veriyorum, mantıklı birisiyim, yaşamayı seviyorum diyorsan da bu adama yol vereceksin kendine düzgün bir hayat kuracaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…