- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.192
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annemin arayıp herşeyi anlaticam. Direk boşanmak istedigimi ve arkamda durursaniz yanınıza gelicem, eğer pskolojik baskıda bulunursanız kadın sığınma evine gideceğimi soyluyecegim. Ve şuanda 1ay kadar bekleyip eşim le olgili kanıt toplayacağım , şiddet uygularsa polise gidip darp raporu alicam. Dün gece olduğu için evden çıkamadım.
Mantığınızıda mı yitirdiniz anlamadım. Ben şuna içimi dökmek istedim diyin bari.Annemin arayıp herşeyi anlaticam. Direk boşanmak istedigimi ve arkamda durursaniz yanınıza gelicem, eğer pskolojik baskıda bulunursanız kadın sığınma evine gideceğimi soyluyecegim. Ve şuanda 1ay kadar bekleyip eşim le olgili kanıt toplayacağım , şiddet uygularsa polise gidip darp raporu alicam. Dün gece olduğu için evden çıkamadım.
Annemin arayıp herşeyi anlaticam. Direk boşanmak istedigimi ve arkamda durursaniz yanınıza gelicem, eğer pskolojik baskıda bulunursanız kadın sığınma evine gideceğimi soyluyecegim. Ve şuanda 1ay kadar bekleyip eşim le olgili kanıt toplayacağım , şiddet uygularsa polise gidip darp raporu alicam. Dün gece olduğu için evden çıkamadım.
Bu tarz kadınların amacı ayrılmak degil bir kez daha anlaşılmış oldu. Zaten eşleri gelip 2 canım dese hemen barışır bu tip kadınlar ama dayak yemeye de devam eder. Çok var. Kendilerine bunu reva görüyorlarsa ne desek boş. Vakit kaybı.Şimdi gitsen hastaneye zaten darp raporu alırsın.
Kanıttan kastın ne? Kemiklerini kırması mı, yolunmuş saç mı ya da topal ayağın mı?
Darp raporu alınAilem eşimin bana el kaldirdigina asla inanmaz. Hatta esimi siz görseniz siz bile inanmazsiniz
Kadın cinayetlerinin artmasının nedeni erkekler değil bu kadınlar işte.Bu tarz kadınların amacı ayrılmak degil bir kez daha anlaşılmış oldu. Zaten eşleri gelip 2 canım dese hemen barışır bu tip kadınlar ama dayak yemeye de devam eder. Çok var. Kendilerine bunu reva görüyorlarsa ne desek boş. Vakit kaybı.
Kesinlikle öyle. Kimse ilk dayakla ölmüyor ki senelerce şiddet gördüm diyorlar genelde. Senelerce şiddet görecegine gir bir asgari ücretli işe tut bir odalı bahçe katı ucuzundan. En azından dayak yemezsin.Kadın cinayetlerinin artmasının nedeni erkekler değil bu kadınlar işte.
Bu kadınlar boşansaydı çoğu sağdı şu an.
,Annemin arayıp herşeyi anlaticam. Direk boşanmak istedigimi ve arkamda durursaniz yanınıza gelicem, eğer pskolojik baskıda bulunursanız kadın sığınma evine gideceğimi soyluyecegim. Ve şuanda 1ay kadar bekleyip eşim le olgili kanıt toplayacağım , şiddet uygularsa polise gidip darp raporu alicam. Dün gece olduğu için evden çıkamadım.
Maalesef.Kesinlikle öyle. Kimse ilk dayakla ölmüyor ki senelerce şiddet gördüm diyorlar genelde. Senelerce şiddet görecegine gir bir asgari ücretli işe tut bir odalı bahçe katı ucuzundan. En azından dayak yemezsin.
Son raddeye kadar aynı evde yaşıyorlar psikopat adamlarla.
Gurur denen birşey kalmamis ben onu anladım.
Polisi arayın demesi bile yeterdi.Ya ağzım yüzüm kan içinde diyorsunuz. Açın kapıyı bağırarak toplayın mahalleyi başınıza bi sürü görgü şahidiz olsun. Gidin ardından bi de darp raporu alın. Neye inanmayacaklar şahit varken kanıt varken? Tabiki böyle şahit kanıt bulmaya çalışmanız çok can sıkıcı ama yapacak bi şey yok. Çok gençsiniz henüz ailenizle kalmak zorunda değilsiniz gidersiniz bi kadın sığınma evine. Hayata yeniden başlarsınız ki zaten 23 hayata başlama yaşı aslında. Yeter ki amalara sığınmayın.
Burada da okuyoruz. Daha geçen gün çocuğunun önünde dayak yiyen ama bosanmali miyim ne yapmam lazım diye soran üye gördüm. Içim yanıyor falan yazıyorlar birde. Annemin evine geldim aramadi diyorlar. Yani aramalarini barismayi bekliyorlar. Onları döven insan yerine koymayan mağara ayılarından bosandiklari için içleri yanıyor. Acınası bir durum. Allah düşürmesin.Maalesef.
Geçen gün bir haber gördüm. Kadın 17 yıllık evli ve ilk günden beri şiddet görüyor. Son olayda kocası başından aşağı demlikteki kaynayan suyu döküyor. Kadının kolu haşlanıyor ve yine de şikayetçi olmuyor. Ailesi ihbar ediyor. Kadın olayı gülerek anlatıyor ve boşanmayı düşünmüyor. Şimdi bu kadını kocası öldürse üzülmem.
Sadece çocuklara üzülüyorum.
Birde böyle kaynanaya karşı kocanla iyi olsan iyice çatlar elinde tutmaya çalış dedi ama yapamazsan da arkandayım dedi.
Senin bosanmani fırsat bekliyo. Üstüne kadına güzelce kendini de savundun. Şuanda kocan arkanda dursa iyice çatlar hiç bişey yapamaz dedi.Annen çok mantıklı kadınmış doğrusu. Nispet yapma zamanın olsun diye, dayak yemeye göz yumman gerekiyor. İyi alışveriş