Eşimden bosanmak istiyorum AMA.

Allah aşkın adaya ne kadar kötü olabilir boşansanız.
Zaten insana gibi muamele görmüyorsunuz.
23 yaşındasınız salın gitsin şu salağı.
Başka bi hayat kurun kendinize

Bacim git darp raporu alsana ne demek eşim yapıcı gibi duruyo yapıcı adam karısına el kaldırır mı?

Annemin arayıp herşeyi anlaticam. Direk boşanmak istedigimi ve arkamda durursaniz yanınıza gelicem, eğer pskolojik baskıda bulunursanız kadın sığınma evine gideceğimi soyluyecegim. Ve şuanda 1ay kadar bekleyip eşim le olgili kanıt toplayacağım , şiddet uygularsa polise gidip darp raporu alicam. Dün gece olduğu için evden çıkamadım.

Bu söylediklerinin hepsi bahane, bunu çok iyi biliyorsun. Onu yola getirebileceğine inancın tam, değiştirebileceğini sanıyorsun ama bu hiçbir zaman gerçek olmayacak. Yolun sonuna geldiğinde değişen sen olacaksın.

Annemin arayıp herşeyi anlaticam. Direk boşanmak istedigimi ve arkamda durursaniz yanınıza gelicem, eğer pskolojik baskıda bulunursanız kadın sığınma evine gideceğimi soyluyecegim. Ve şuanda 1ay kadar bekleyip eşim le olgili kanıt toplayacağım , şiddet uygularsa polise gidip darp raporu alicam. Dün gece olduğu için evden çıkamadım.
Mantığınızıda mı yitirdiniz anlamadım. Ben şuna içimi dökmek istedim diyin bari.

Dayak yediğiniz evde bir ay daha durup kanıt toplamak ?? Inşallah beyin kanaması falan geçirmezseniz ya da daha kötüsü tabi yine dayak yeyince kanıt toplarsiniz. Ama gece de dayak yememeniz lazım ki malum dışarı çıkıp darp raporu almıyorsunuz saat geç oldu diye.
O kadar aklı başına kadın akıl verdi. Hala aynısın. Madem ayrılmayacaksiniz bari dayak yiyecek şeyler yapmayın ne diyim yazık.

Şimdi gitsen hastaneye zaten darp raporu alırsın.
Kanıttan kastın ne? Kemiklerini kırması mı, yolunmuş saç mı ya da topal ayağın mı?

Şimdi gitsen hastaneye zaten darp raporu alırsın.
Kanıttan kastın ne? Kemiklerini kırması mı, yolunmuş saç mı ya da topal ayağın mı?
Bu tarz kadınların amacı ayrılmak degil bir kez daha anlaşılmış oldu. Zaten eşleri gelip 2 canım dese hemen barışır bu tip kadınlar ama dayak yemeye de devam eder. Çok var. Kendilerine bunu reva görüyorlarsa ne desek boş. Vakit kaybı.

Bu tarz kadınların amacı ayrılmak degil bir kez daha anlaşılmış oldu. Zaten eşleri gelip 2 canım dese hemen barışır bu tip kadınlar ama dayak yemeye de devam eder. Çok var. Kendilerine bunu reva görüyorlarsa ne desek boş. Vakit kaybı.
Kadın cinayetlerinin artmasının nedeni erkekler değil bu kadınlar işte.
Bu kadınlar boşansaydı çoğu sağdı şu an.

Gerçekten ben anlamıyorum sizin gibi kadınları. Yahu adam şiddete meyilli. Bu belli, öncesinde şiddet göstermiş. Şiddete meyilli olmayan birinin bile çileden çıkacağı "elinden eşyasını zorla almak" eylemini neden yapıyorsunuz? Dayak yemek hoşunuza mı gidiyor zevk mi alıyorsunuz? Bir de hala telefonda oturuyor diye üzülüyorsunuz. Ne bekliyorsunuz pardon? Ağız burun kanatan tekme atan adamın vicdanı olmasını mı?

Boşanacak mısınız, kaçacak mısınız ne yaparsanız yapın. Ancak bunu yapana kadar insan olmayan bir adamı kışkırtmayın. Herhangi bir şekilde insanlık beklemeyin. Muhatap olmayın uzak durun yahu. Bunu yapmak çok mu zor? Aç aslanın kafesine girip "ama ben bana dokunmaz sanmıştım" demek gibi bir durum sizin yaptığınız. Fıtratı belli, dokunur tabi ki. Girmeyin kafese, bırakın ekrana gömülsün kahvede sabahlasın. Boşanmak istiyorsanız kışkırtmadan, beklentiye girmeden boşanın.

Ama yok sizin derdiniz boşanmak değil çünkü. Hala ehilleşmemiş bir yabaniden insan olmasını bekleyip evliliği kurtarma derdindesiniz. Ancak istediğiniz buysa elinden telefon çekmek doğru bir yöntem değil. Beklentinizi yok edecek, şiddet görmemek için suyuna gideceksiniz. Zira bu evliliği sürdürmenin tek yolu bu.

Kadın cinayetlerinin artmasının nedeni erkekler değil bu kadınlar işte.
Bu kadınlar boşansaydı çoğu sağdı şu an.
Kesinlikle öyle. Kimse ilk dayakla ölmüyor ki senelerce şiddet gördüm diyorlar genelde. Senelerce şiddet görecegine gir bir asgari ücretli işe tut bir odalı bahçe katı ucuzundan. En azından dayak yemezsin.
Son raddeye kadar aynı evde yaşıyorlar psikopat adamlarla.
Gurur denen birşey kalmamis ben onu anladım.

adam seni sevmiyor istemiyor anlasana. Şiddetse cabası. Kimse ne der diye düşünmeyi bırak. milet seni suçladığında ya pişman olursam diye düşündüğün için katlanıyorsun belli ki. Ya çıkıp gidip kendi ayakların üstünde duracaksın ya da sesini çıkarmayıp ne yaprsa yapsın konuşmayacakısn dayağını yiyeceksin. Ben olsam ilkini tercih eder kenndime derhal bi iş bulurdum

Ya ağzım yüzüm kan içinde diyorsunuz. Açın kapıyı bağırarak toplayın mahalleyi başınıza bi sürü görgü şahidiz olsun. Gidin ardından bi de darp raporu alın. Neye inanmayacaklar şahit varken kanıt varken? Tabiki böyle şahit kanıt bulmaya çalışmanız çok can sıkıcı ama yapacak bi şey yok. Çok gençsiniz henüz ailenizle kalmak zorunda değilsiniz gidersiniz bi kadın sığınma evine. Hayata yeniden başlarsınız ki zaten 23 hayata başlama yaşı aslında. Yeter ki amalara sığınmayın.

,

eşin yokken git kuzum kararın için çok sevindim
boşanma davanı açmanı yazmanı temenniyle

Kesinlikle öyle. Kimse ilk dayakla ölmüyor ki senelerce şiddet gördüm diyorlar genelde. Senelerce şiddet görecegine gir bir asgari ücretli işe tut bir odalı bahçe katı ucuzundan. En azından dayak yemezsin.
Son raddeye kadar aynı evde yaşıyorlar psikopat adamlarla.
Gurur denen birşey kalmamis ben onu anladım.
Maalesef.
Geçen gün bir haber gördüm. Kadın 17 yıllık evli ve ilk günden beri şiddet görüyor. Son olayda kocası başından aşağı demlikteki kaynayan suyu döküyor. Kadının kolu haşlanıyor ve yine de şikayetçi olmuyor. Ailesi ihbar ediyor. Kadın olayı gülerek anlatıyor ve boşanmayı düşünmüyor. Şimdi bu kadını kocası öldürse üzülmem.
Sadece çocuklara üzülüyorum.

Ya ağzım yüzüm kan içinde diyorsunuz. Açın kapıyı bağırarak toplayın mahalleyi başınıza bi sürü görgü şahidiz olsun. Gidin ardından bi de darp raporu alın. Neye inanmayacaklar şahit varken kanıt varken? Tabiki böyle şahit kanıt bulmaya çalışmanız çok can sıkıcı ama yapacak bi şey yok. Çok gençsiniz henüz ailenizle kalmak zorunda değilsiniz gidersiniz bi kadın sığınma evine. Hayata yeniden başlarsınız ki zaten 23 hayata başlama yaşı aslında. Yeter ki amalara sığınmayın.
Polisi arayın demesi bile yeterdi.

Maalesef.
Geçen gün bir haber gördüm. Kadın 17 yıllık evli ve ilk günden beri şiddet görüyor. Son olayda kocası başından aşağı demlikteki kaynayan suyu döküyor. Kadının kolu haşlanıyor ve yine de şikayetçi olmuyor. Ailesi ihbar ediyor. Kadın olayı gülerek anlatıyor ve boşanmayı düşünmüyor. Şimdi bu kadını kocası öldürse üzülmem.
Sadece çocuklara üzülüyorum.
Burada da okuyoruz. Daha geçen gün çocuğunun önünde dayak yiyen ama bosanmali miyim ne yapmam lazım diye soran üye gördüm. Içim yanıyor falan yazıyorlar birde. Annemin evine geldim aramadi diyorlar. Yani aramalarini barismayi bekliyorlar. Onları döven insan yerine koymayan mağara ayılarından bosandiklari için içleri yanıyor. Acınası bir durum. Allah düşürmesin.

Hanımlar annemi aradım. Annem kızım ben senin ölene kadar arkandayiz , şimdi git tüm bunları kayınvalidem anlat oglunun pisliklerini bilsin dedi. Kaynanama gittim ağlıyorum vücudumdaki morlukları gösteriyorum sanki beni böyle dayak yediğini görmek için fırsat bekliyor gibi oğlumun karşısından çit çır konuşursan dayağı yersin dedi. Bu arada kaynanam melek gibi gözükür şeytanın teki oymuş. Bende bağırdım. Senin kızların da dayak yese böyle mi diycen senin gini bı insana derdimi anlatan da hata dedim. Bana sen ev olmaya değil yuva yıkmaya gelmişsin , biz seni gelin diye aldık 2ayda evimize adım atıyorsun(en geç haftada giderim yapılacak işi varsa yaparim) bir gün temizligimi yaptın mı dedi beni kaynana hesabına koymadın dedi. Bende namazli abdestli kadınsın iftira konuşurken Allah'tan da mı korkmuyosun seni Allah'a havale ediyorum dedim. Oğlunla aramda nezaman problem olsa kendini öne sürüp bizim bosanmamiz için daha çok uğraşıyorsun destek değil köstek oluyorsun dedim. Ayrıca ben oğlundan daha çok ziyaret ediyorum kızlarından daha fazla temizleyemizligni yapıyorum dedim. İnkar ediyor hepsini nankör . Gelin diye aldık Hevesimizi kursagimizda koydun dedi temizlikçiyi bekliyodunuz dedim. Bana oğlumun karşısından konuşursan dayağı hak edersin dedi. Bende sen nekadar vicdansız siz sana bundan sonra anne değil hiç bişey demiyorum dedim. 5tane kızın var hangisinin kaynanası kizlarindan memmunda benden ne bekliyorsun kim dört dörtlük dedim. Senin kızın kocasını evden kovan bir insan hak ettiyse iyi de yapmış eşine kızına dediğim yok bu olayda kızlarının arkasında dağ gibi duruyodun dedim. Kızının kocası ve kayınvalidesi için daha beter olsunlar kızım kovduysa kocası hak etmiştir sen onun yaşadıklarını yaşadın dedi. Bende dayagimi hak ettim ozaman sen kendini dört dörtlük kaynanamı zannediyorsun bizim yuvamizi yıkmaya çalışan sinsi bir insanın tekiymissin dedim. Bana senin ar damarın çatlamış dedi. Kapıyı çarptım eve geldim. Bu arada 3yildir kaynanamın hep nankör olduğunu bilirdim ama kendini öne sürmez ya kocasını öne sürer ya esimi öne sürer benim üstüme salardi. Yüzüme çok ton ton bir kaynana. Bende saygıda kusur etmem asla ve asla karşılık vermezdim bugün ilk defa kendimi savundum biraz saygısızca bir konuşma oldu ama kaynanamın bana kocandir döver hak etmişsin lafı ve benim eşimle aramda problem varken benimle ilgili şikayetlerini sıralaması na daha fazla Susamazdim. Eve geldim annem aradı kızım biz senin ölene kadar arkandayiz , bosanirsan ölene kadar bakarız sana dedi. Birde böyle kaynanaya karşı kocanla iyi olsan iyice çatlar elinde tutmaya çalış dedi ama yapamazsan da arkandayım dedi. Esimi ariycakmis. Eşimde kesinlikle barisacagi varsa bile annesinin gazıyla boşanır. Bakalım evdeyim akşam neler neler yasiyacagim.

Annen çok mantıklı kadınmış doğrusu. Nispet yapma zamanın olsun diye, dayak yemeye göz yumman gerekiyor. İyi alışveriş 👏👏
Senin bosanmani fırsat bekliyo. Üstüne kadına güzelce kendini de savundun. Şuanda kocan arkanda dursa iyice çatlar hiç bişey yapamaz dedi.

X