Eşimden bosanmak istiyorum AMA.

Bu saatte dışarı çıkamam diyorsan lütfen 183 ara onlar isterseniz polis gönderiyorlar.Lütfen bunu yapın kapıya polis gelince ne yapacak pis herif? Sizi hemen hastaneye götürürler,lütfen kokmayın
Evet 183 u aramasi en mantiklisi. Polisler kapiya dayaninca birsey yapamaz. Onlar goturup hastaneden darp raporu aldirirlar.

Darp raporu alabilir misin ? Bi tavsiye de veremiyorum, ne desem bekara karı boşamak olacak. Valla böyle zamanlarda çok zengin olmak istiyorum, destek olamıyoruz birbirimize, yine akşam akşam kahroldum :KK43: Eğitimin mesleğin var mı? Para kazanman lazım kimseyle muhattap olmamak için
Mesleğim var canm 1sene özelde öğretmenlik yaptım evlenince biraktim

Mesleğim var canm 1sene özelde öğretmenlik yaptım evlenince biraktim
Tamam süpermiş. Geçiş döneminde ailene git, iş bulunca da kendi evini tutarsın, küçücük de olsa yeter sana. Ailendeyken laf edecekler biliyorum ama işin gücün olursa resti çekersin. Elinde darp raporu olsa iyi olur tabi dava için.

Ailenizle anlaşamıyorsunuz diye dayak yemeye razısınız öyle mi? Elalemin adamının kahrını çekeceğime gider ne kadar kötü olursa olsun öz anne babamın kahrını çekerim daha iyi. Ağzım yüzüm kan içinde diyorsunuz sonra diyorsunuz ailem inanmaz. Kendi kendinizi dövdünüz mü zannederler anlamadım? Gidin alın darp raporu kapı gibi rapor elinizde kim beye inanmıyor. Evlenecek olgunluğa geldiyseniz kendi hayatınızı kendini kurabilirsiniz. Bizden ne istiyorsunuz orasını anlamadım sihirli değneğimiz yok ki eşinizi düzeltelim. İlla evliliğinize devam etmek niyetindeyseniz kocanızın elinden telefon almayın da dayak yemeyin hiç değilse. Bir gün eşinizin sizi öldürme ihtimali var fakında mısınız bunun?
İyi niyetli olduğunuzu biliyorum ama olay çok yeni olmuş, şuan sinirleri zaten çok bozuktur arkadaşın. Üstüne gitmeyelim bence. Kolay kaldırılacak şeyler değil bunlar.

Ailem eşimin bana el kaldirdigina asla inanmaz. Hatta esimi siz görseniz siz bile inanmazsiniz

Dudağın patlak değil mi arkadaşım? Yarın git ananın evine göster halini. Git polise al darp raporunu. Çok mu zor?

23 yaşındasın ve önünde koskocaman bir hayat var. Tanışabileceğin, senin değerini anlayacak çok farklı karakterler var.

Hiç çocuğun olmayacak mı hayatın boyunca? Peki çocuğuna baba olarak bu adamı mı seçtin? Çocuğunun gözü önünde dayak yemeyi mi reva gördün yavruna?

Ailenden ve çevrenden görmen olası baskı bunların hiç ama hiç birinden kıymetli değil.
Son olarak şunu da belirteyim ki bu bahsettiklerini bir nebze olsun boşanmamak için bahane ettiğini hissettim konunda.

Yaşlandığında keşke dememek için yaşamalı hayatı...”

Git hemen darp raporu al hastaneden bekleme gerçekten elinde belge olursa ailen herkes inanır.Birde başkalarını inandırmak için kendini kasma mutsuzsun ve şiddet görüyorsun bu hayatı kendin için yasa elalem için değil

Darp alicak kadar şiddet uygulamıyor canm . Şuanda dudağım kanadı. Vücuduma vurdu ama morarma yok.
İlla morarma olması gerekmiyorki yanlış düşünüyorsun dudağın sırtında illa zedelenme oluyor korkma cesaretli ol bu hayatı sadece bir kere yaşama şansın var

Ailem beni asla bırakmaz ama, ben ailemle anlasamam demıssın.
Allah askına su kafa yapısından cıkın.
Bu adamla yasamaktan daha kotu olamaz dı mı ailenle yasamak?
Ailenin arkanda duracağına bu kadar emınken, sag sol ne der. Kime suclu derler vs. Gereksiz seylere takılacagına, genclıgıne acı ve ac Bosanma davanı. Darp raporu al mutlaka.

Çocugun varsa da düşünme yoksa da düşünme. Ailen kötü de olsa sana sahip çıkar elin adamından dayak yiyip oturmaktansa ilçenin kahrını çek canım bnm. Bak ben 32 yaşındayım ben de boşandım. Çevreyi görme duyma sen kendine bak yanlış bişiy yok ortada. Bak genceciksin yapma kendine yazık edersin düzelmez değişmez yapamazsın unutamazsın yaptıklarını. Yarın güzelce o işe gidince doktora git al darp raporunu koy cebine sonra da ilçenin yanın dön. Nolur yap bunu Allah korusun yoksa

Ailem beni asla bırakmaz ama, ben ailemle anlasamam demıssın.
Allah askına su kafa yapısından cıkın.
Bu adamla yasamaktan daha kotu olamaz dı mı ailenle yasamak?
Ailenin arkanda duracağına bu kadar emınken, sag sol ne der. Kime suclu derler vs. Gereksiz seylere takılacagına, genclıgıne acı ve ac Bosanma davanı. Darp raporu al mutlaka.
Eşim evden kovdu ailemin evine gittiğimde. Yuzumu yere egdirdin diyen babam. Bosanirsan kapimizdan itler eksik olmaz diyen annem. Neyin var diye sormayan kardeslerim. Geri eşimin evine postalayan ailem. Güya yuvamı duzeltiyorlar. Akraba çevremi hiç söylemiyorum bosanacigma mezara girerim daha iyi diyen çevrem var. Boşanmak kolay. Ben bosandigimda dimdizlak ortada kalmak istemiyorum. Eşimin elinden teli almadigim sürece , ailesiyle gecindigim ve kahvehanesi ne karismadigim sürece şiddet uygulamıyor. Ailemle yaşarsam ömür boyu pskolojik şiddet hakaret yaşayacağım üstüne akraba laf sözleri . Eşimden çok bosanirsam bunları yaşamaktan korkuyorum.

Eşim evden kovdu ailemin evine gittiğimde. Yuzumu yere egdirdin diyen babam. Bosanirsan kapimizdan itler eksik olmaz diyen annem. Neyin var diye sormayan kardeslerim. Geri eşimin evine postalayan ailem. Güya yuvamı duzeltiyorlar. Akraba çevremi hiç söylemiyorum bosanacigma mezara girerim daha iyi diyen çevrem var. Boşanmak kolay. Ben bosandigimda dimdizlak ortada kalmak istemiyorum. Eşimin elinden teli almadigim sürece , ailesiyle gecindigim ve kahvehanesi ne karismadigim sürece şiddet uygulamıyor. Ailemle yaşarsam ömür boyu pskolojik şiddet hakaret yaşayacağım üstüne akraba laf sözleri . Eşimden çok bosanirsam bunları yaşamaktan korkuyorum.
Bosanmak kolay demezsen daha inandırıcı olur yazdıkların.
Ozaman telefonla takılmasına karısma. Ailesıne boyun eğ. Kahvehaneye gitmesine göz yum.
Dort duvar arasında genclıgını curut. Böylece dovmezmıs seni. Bu dediklerini uygula.

Bosanmak kolay demezsen daha inandırıcı olur yazdıkların.
Ozaman telefonla takılmasına karısma. Ailesıne boyun eğ. Kahvehaneye gitmesine göz yum.
Dort duvar arasında genclıgını curut. Böylece dovmezmıs seni. Bu dediklerini uygula.
Arkamda duran bir ailem olsa boşanmak kolay. Zorluk çekerim ama en azından ailem destek olur diye düşünüyorum . Suanki durumda da eşime daha fazla katlanamiyorum.

Arkamda duran bir ailem olsa boşanmak kolay. Zorluk çekerim ama en azından ailem destek olur diye düşünüyorum . Suanki durumda da eşime daha fazla katlanamiyorum.
Peki bizden beklentiniz ne? Baskıcı bir aile pislik bir kocadan iyidir. Anam babam dersin bari cahil cahil davranırlarsa. Gecersın veya gecmezsın. Neyse. Hayırlısı olsun

Ya derlerse desinler isterlerse küfür etsinler. Sen iyi misin? Ailenin yanına git isin mesleğim de varmış. Mesleğini yap. Zaten sabahtan akşama kadar evde olmamış olacaksın. Arkadaşım sekreterlik bile yapsan 2300 2400 tl maaş veriyolar. En olmadı tutarsın bir bahçekatı ucuzundan alırsın bir L koltuk akşam bir kitap film izlersin bitti bu kadar.
Ne aile şiddeti ne koca şiddeti görürsün.
Biraz hayat için cesaretli ol. Bunları yapan kaç kadın var sen biliyor musun ?
Ama diyorsan ki ben yapamam o zaman kusura bakma ama sende ortalığı karistirmayacaksin. Madem dayak yicrksin ve o evde duracaksin neden oyununa cafesine karisiyorsun. Aç bir film izle kitap oku birak ne hali varsa görsün. Öyle bir eşim olsa allah korusun eve geç gelsin de nereye giderse gitsin derim. Sen aramı cafelerden cagiriyorsun. Seninle muhattap olmayıp oyun oynayan adamla kavga çıkarıp dayak yiyorsun. En azından dayak yememiş olursun. Şaka gibisin gerçekten kusura bakma ama.
Senden olmaz. Sen o evde durup dayak yemeye razı olmuşsun.

Kimseye bişey ıspatlamak zorunda değilsin. 23 yaşında bi çiçeksin. Sana kalkan eller kırılsın. Hemen davanı aç. Hayatın çok daha güzel olacak. Canımsın

aski sevgiyi saygiyi gectim. can guvenligin tehlikede !!! ya sineceksin bu siddetle herseye eywallah diyeceksin ya da demezsen o siddet artarak canina mâl olacak. yolun basindasin demiyorum daha yola cikmamissin neredeyse 23 yas nedir Allah askina. yillar bi bakmissin gecmis ve sen su anina donmek icin neleri vermezdim diyeceksin.

İyi niyetli olduğunuzu biliyorum ama olay çok yeni olmuş, şuan sinirleri zaten çok bozuktur arkadaşın. Üstüne gitmeyelim bence. Kolay kaldırılacak şeyler değil bunlar.

Elbette değil ama birilerinin de üstüne gitmesi lazım ki artık gözünü açıp harekete geçsin. Olay yeni olmuş ama ne yazık ki ilk kez olmamış. Ben kendi adıma üstüme düşeni yaptım artık gerisi kendi kararı zorla kimseyi kolundan tutup karakola götüremem ya. Canına yazık böyle ömür mü geçer?

X