- 1 Ekim 2024
- 184
- 36
-
- Konu Sahibi bisusaysun
Tamam ama siz söylemişsiniz bunda bişw yok ki. Benim eşim söylemedi dahi eve gelince söylüyor ister isterçmez zoruma gittiYaşınız kaç? Tepkileriniz çok fazla.
Eşim geçen gün ailesine gitti annende ye gel ben bişeyler atıştırdım dedim annesinde yediği yemekten banada getirmiş abartmayın bunlar çok basit şeyler
Aynen böyle bir evliliğim vardı benim de,asla sorunları konuşarak halledemedik. Ben konuşmak istedikçe o üstünü kapattı. Ve bitti sürmez böyle ilişkiler çok üzgünüm ama malesef böyle.Gerçekten iletişim sorunumuz çok fazla olayları halı altına süpürme eşimde çok fazla ben konuşup halletmeyi istiyordum ama asla eşimi buna alıştıramıyorum beni de kendine benzetti ben de halı altına süpürüp içime atıyorm bu beni çok yoruyor konuşmak istemem de kavga ediyoruz zTen uysal konuşsam da olmyuro
Keşke benim de eşim sinirliyken dahi konuşsa zaten hemen barışan bi tipim. Etrafında bakıyorum herkesin eşi küs durmuyor etmiyor benim eşim kadın gibi küs uyuyabiliyor anlayamıyorum yaniYani canım benim 8 ayda üç kere yatak sen neden ayiriyosun ne gerek var bırak yatağa gir dön arkanı, uyu gitsin sen kızdığın zaman odayı terk et ay ben sinirden banyoya gidip bir iki aglamistim eşim ne oldu yine ağlama noktana mi gidiyosun demişti parcalicaktim o an onu
kızlar içim çok daraldı buraya yazmak istedim. Ben mi abartıyorum bilmiyorum. Dün akşam kaynanamlara gittik orada eşimin bir şeyini unuttuk. Ertesi günü getiririz dediler. Getirmediler. O da işten çıkışta gidip alacağını söyledi . Evimizin arasında 15 dk yürüme mesafesi var. Eve 45 dk felan geç geldi. Ben de yemeğe onu bekliyordum. Geldiği gibi ben annemlerde bişeyler atıştırdım aç değilim dedi. Ben de ben seni bekliyorum sen orada yemek mi yedin dedim. O da iki sarma attım ağzıma sadece dedi. Sonra tartışma başladı ben sabahtan akşama kadar onu beklediğimi yemek için onu beklediğimi (akşam 6da çıkıyor) söyledim sakin bi şekilde o ise bana bapırmaya başladı bugün müdürüyle kavga etmiş benle mi uğraşsınmış işle miymiş.onun gibi neden umursamaz olamıyormışum bana bunu söylüyor ben sen değilim dedim
Sonra seninle evlendiğim güne lamet olsun dedi bana. Ben de asıl bana yazıklar olsun ki ailemi bırakıp senin gibi biriyle evlendim dedim. Yastığını kıyafetlerini yatak odasından dışarı atıp gidip bi duş aldım kahvemi yaptım tv izliyordu bi hışımla kumandayı alıp tv yi değiştirdim 15 dk daha oturup ayrı bi odaya yatmış. Ben mi abarttım yoksa eşim anlayışsız mı bilmiyorum nolur yardım edin burada çok yalnızım o yüzden bazı şeylere aşırı tepki verebiliyoru. Ama eşimle de sakin hiçbişe konuşamıyorum
Konuşuyoruz ama anlaşamıyoruz bilmiyorum sonra gelip özür diliyor ama o da zorla ama bşdaha asla o yaptığı hatayı yapmıyor böyle de bi iyi huyu varAynen böyle bir evliliğim vardı benim de,asla sorunları konuşarak halledemedik. Ben konuşmak istedikçe o üstünü kapattı. Ve bitti sürmez böyle ilişkiler çok üzgünüm ama malesef böyle.
8 ayda üç kere değil ya bi 10 kere felan ayırmışımdır ahdhjajaYani canım benim 8 ayda üç kere yatak sen neden ayiriyosun ne gerek var bırak yatağa gir dön arkanı, uyu gitsin sen kızdığın zaman odayı terk et ay ben sinirden banyoya gidip bir iki aglamistim eşim ne oldu yine ağlama noktana mi gidiyosun demişti parcalicaktim o an onu
Ya ins sakadir8 ayda üç kere değil ya bi 10 kere felan ayırmışımdır ahdhjaja
On yıllık evli bir ablan olarak diyorum. Çok yanlış yoldasın.8 ayda üç kere değil ya bi 10 kere felan ayırmışımdır ahdhjaja
Ama siz de hatalısınız bu konuda. Tamam adamda iletişim sorunu var ama eşyaları fırlatıp atmak nedir? İletişim kurmadıkça sinirleniyorsunuz anlıyorum aynısını bende yaşıyordum öfke kontrolümü kaybettim bir süre sonra. Ama böyle yapmayın.çözüm önerim malesef yok ama siz de sinirlerinize hakim olun bir terapist ile görüşün çift terapistine gidin.Konuşuyoruz ama anlaşamıyoruz bilmiyorum sonra gelip özür diliyor ama o da zorla ama bşdaha asla o yaptığı hatayı yapmıyor böyle de bi iyi huyu var
Bana biraz fazla nazlı geldiniz.
Yalnızken yemek bile yiyememek nedir?
Biz de evlendik bambaşka üstelik pek yaşanası olmayan bir şehre atandık. Bazen eşim nöbetçi de olurdu. Aç açıkta ölüme yatmazdım kendi başımın çaresine bakardım.
Siz bir yetişkinsiniz. Kimseye muhtaç değilsiniz. Kimsenin ilgisi olmazsa ölmezsiniz. Kendinize bakmakla yükümlü olansınız.
evli bir kadın olarak biraz daha olgun olmanız lazım
Valla kimse kimsenin sürekli nazını çekmez.Kızlar eşleriniz küs duran erkeklerden mi? Nefret eidyorum ya ne küs durması gel küs uyumam yok sana desin zorla gönlümü alsın istiyorum nazlanmak istiyorum
Ben annem ve kız kardeşinle her sabah kahvaltı yapardım şuan annemin bizi kaldırırkenkş sesini bile özlüyorum hasretlerine dayanamıyorum eşim de gönlümü almadıkça daha hırçın biri oluyorum umurunda bile değilim benceBana biraz fazla nazlı geldiniz.
Yalnızken yemek bile yiyememek nedir?
Biz de evlendik bambaşka üstelik pek yaşanası olmayan bir şehre atandık. Bazen eşim nöbetçi de olurdu. Aç açıkta ölüme yatmazdım kendi başımın çaresine bakardım.
Siz bir yetişkinsiniz. Kimseye muhtaç değilsiniz. Kimsenin ilgisi olmazsa ölmezsiniz. Kendinize bakmakla yükümlü olansınız.
evli bir kadın olarak biraz daha olgun olmanız lazım .
Bak fazla aşk asik usandirir öyle bir şey, çok nazlisin o konuyu sineye çekmiş sen kumanda filan alıp hırsını alamamissin bu sana da zarar verir sağlıklı evlilik olmaz sonunda üzülürsünKızlar eşleriniz küs duran erkeklerden mi? Nefret eidyorum ya ne küs durması gel küs uyumam yok sana desin zorla gönlümü alsın istiyorum nazlanmak istiyorum
Aynen öyleBak fazla aşk asik usandirir öyle bir şey, çok nazlisin o konuyu sineye çekmiş sen kumanda filan alıp hırsını alamamissin bu sana da zarar verir sağlıklı evlilik olmaz sonunda üzülürsün
Bak ne kadar sanslisin bekarken güzel hayatın varmış, insan nelere alışıyor bir bilsen şimdi eskiyi düşünme yeni hayatina odaklanBen annem ve kız kardeşinle her sabah kahvaltı yapardım şuan annemin bizi kaldırırkenkş sesini bile özlüyorum hasretlerine dayanamıyorum eşim de gönlümü almadıkça daha hırçın biri oluyorum umurunda bile değilim bence
Eşim bana söz vermişti her şeyi konuşup halledeceğiz diye ama yapmıyor gerçekten bıktım usandım artık yoruldum bittimAma siz de hatalısınız bu konuda. Tamam adamda iletişim sorunu var ama eşyaları fırlatıp atmak nedir? İletişim kurmadıkça sinirleniyorsunuz anlıyorum aynısını bende yaşıyordum öfke kontrolümü kaybettim bir süre sonra. Ama böyle yapmayın.çözüm önerim malesef yok ama siz de sinirlerinize hakim olun bir terapist ile görüşün çift terapistine gidin.
İncir çekirdeğini doldurmayan bir olay nasıl bu kadar büyüdü ? Yurumeyle 15 dk olan mesafedeyse iki dk uğrayıp alıp gelseydiniz kocanizin gitmesini istemiyorsaniz. Eşiniz de başkasına yapamadığı erkekliği size yapmasın siz de hemen yatak döşek firlatmayin !kızlar içim çok daraldı buraya yazmak istedim. Ben mi abartıyorum bilmiyorum. Dün akşam kaynanamlara gittik orada eşimin bir şeyini unuttuk. Ertesi günü getiririz dediler. Getirmediler. O da işten çıkışta gidip alacağını söyledi . Evimizin arasında 15 dk yürüme mesafesi var. Eve 45 dk felan geç geldi. Ben de yemeğe onu bekliyordum. Geldiği gibi ben annemlerde bişeyler atıştırdım aç değilim dedi. Ben de ben seni bekliyorum sen orada yemek mi yedin dedim. O da iki sarma attım ağzıma sadece dedi. Sonra tartışma başladı ben sabahtan akşama kadar onu beklediğimi yemek için onu beklediğimi (akşam 6da çıkıyor) söyledim sakin bi şekilde o ise bana bapırmaya başladı bugün müdürüyle kavga etmiş benle mi uğraşsınmış işle miymiş.onun gibi neden umursamaz olamıyormışum bana bunu söylüyor ben sen değilim dedim
Sonra seninle evlendiğim güne lamet olsun dedi bana. Ben de asıl bana yazıklar olsun ki ailemi bırakıp senin gibi biriyle evlendim dedim. Yastığını kıyafetlerini yatak odasından dışarı atıp gidip bi duş aldım kahvemi yaptım tv izliyordu bi hışımla kumandayı alıp tv yi değiştirdim 15 dk daha oturup ayrı bi odaya yatmış. Ben mi abarttım yoksa eşim anlayışsız mı bilmiyorum nolur yardım edin burada çok yalnızım o yüzden bazı şeylere aşırı tepki verebiliyoru. Ama eşimle de sakin hiçbişe konuşamıyorum
O zaman evlenmeyecektin oturacaktın annenle kızkardeşinle.Ben annem ve kız kardeşinle her sabah kahvaltı yapardım şuan annemin bizi kaldırırkenkş sesini bile özlüyorum hasretlerine dayanamıyorum eşim de gönlümü almadıkça daha hırçın biri oluyorum umurunda bile değilim bence