Eşim..

Sürekli orda yese tamam da her gün eşiyle zaten. Ben ailemi birak komşuya uğrasam eve davet etse o ara konuşur ve varsa birseyler yerim. Ne var bunda. 45 dakika çok da değil. Çok kalmamis

Sürekli orda yese tamam da her gün eşiyle zaten. Ben ailemi birak komşuya uğrasam eve davet etse o ara konuşur ve varsa birseyler yerim. Ne var bunda. 45 dakika çok da değil. Çok kalmamis
Haftada iki defa felan yemeğe gidiyoruz ailesine zaten. Kalsın yaa yatılı da kalabilir bundan sonra umurumda değil açıkçası. Bugün mesaiye kaldı mesela. Ben sıkılır bunalırdım açtım tvmi yaptım kahvemi.
Kitaplarımı aldım camlı derslere de katılacağım öyle bi umursuzluk çöktü ki üstüme anlatamam artık takmıyorum şimdi o peşimde

Gerçekten eşimi bekleyerek geçiyo ve ona muhtaç oldukça benden soğumaya başlıyor öyle düşünüyorum artık
Kendinizi bu düşüncelerden arındırın olan olmuş zaten size kendinizi daha da kötü hissetirmenin anlamı yok. Tepkiniz biraz fazla oturup siz beklerken yemek yemiş karnını doyurmuş olsaydı kızardım açıkçası kendi eşime de kızarım madem öyle haber ver bari sofra hazırlamıyım kendime kadar yapar yerim sizi anlıyorum bu konuda. Yastık ve kıyafetlerini atmanız da kavganın getirisi olmuş sinirlenmişsiniz. Haklı olarak tek olduğunuz için tek destekçiniz eşiniz empati yapmasını bekliyorsunuz ama erkekler empati yapamıyorlar maalesef. Sizden soğursa soğur böyle detaylara asla ama asla takılmayın derim ben tavrınızın arkasında olun, o gün sizi sinirlendirmiş ve orada yatması gerekmiş bitti nokta neyse ne üzerinde durmayın ve geçin gitsin kendinizi de ona aşırı muhtaç pozisyonlara sokmayın

Kesinlikle çok haklı ve yerinde bi yorum olmuş. Soğursa soğur dediğiniz gibi.. çok şükür aramız çok iyi o kavgadan sonra ve söz verdik konuşarak halledeceğimize. İnanıyorum

Kesinlikle çok haklı ve yerinde bi yorum olmuş. Soğursa soğur dediğiniz gibi.. çok şükür aramız çok iyi o kavgadan sonra ve söz verdik konuşarak halledeceğimize. İnanıyorum
Bence de hallolmayacak bir konu değil zaten, ikinizin de ters bir gününe denk gelmiş, siz de biraz daha anlayışlı davranın abartmayın bazı konuları yiyedebilir annesi sonuçta yabancı bir yer değil isteseniz siz de gider yersiniz böyle düşünün, bir süreden sonra her şey normalleşiyor zaten anasında mı yemiş danasında mı yemiş çok takmıyorsunuz açıkçası

Aynen öyle dün akşam mesaideydi eskiden bira böyle içim tedirgin olurdu böyle ay hemen gelse de beraber vakit geçirsek felan derdim ama dün nedense sevindim keyfime baktım

Ben de ilk evlendigim de isimi ailemi birakip, uzak bir ulkeye gitmistim esimin yanina. Onun da o vakitler calisma saatleri biraz degisikti, cok fazla vakit geciremiyorduk.
Annesinin evinde bir kac birsey atistirdiysa size mesaj atip ben 15 dk gec kalicam haberin olsun demesi gerekiyordu bana gore. Cunku artik onu evde bekleyen biri var ve bu sorumlulugu almasi gerekiyor.
Siz biraz fazla tepki vermissiniz. Bunu da tamamen gun icindeki issizliginize ve kimsenin olmayisina bagliyorum. Kendinize hobi edinin bir an once. Bir kursa mi gideceksiniz, ise mi gireceksiniz ne yapacaksaniz yapin bu sekilde vakit gecmez.
Ben o zamanlar bildginiz eve kapanmistim. Evde kucucuk temizlik yapsan hemen bitiyor. Butun gun bos bos kahve falan takiliyordum. Hic saglikli degil.
Sizin gununuzu en yakin surede doldurmaniz sart. Kafayi yersiniz, ustune kocanizin kafasini yersiniz.

ohooo abartmışsınız çalışmıyor musunuz? Bunlar hep işsizlikten

Çalışmıyorum özür dilerim ilginizi çekecek bi derdim olmadığı için
hayır çalışmadığın için eşine sarıyorsun sorun orada boşluktan oluyor hep işsiz başıboş kalan insan başkasına sarar bir hobi edinin yalnız olacağınızı zaten biliyordunuz evlenmeseydıniz madem öyle annenlerin yanında kalaydın

maşallah..sevginiz huzurunuz daim olsun

Sürekli orda yese tamam da her gün eşiyle zaten. Ben ailemi birak komşuya uğrasam eve davet etse o ara konuşur ve varsa birseyler yerim. Ne var bunda. 45 dakika çok da değil.

Evet bence mesele de yemek değil zaten. Biriken şeyler olmalı orada

e ergeni. İnsanlar yaşayarak öğreniyor bazı şeyleri. Siz anadan doğma terapist doğdunuz herhalde. Neler yaşadınız Allah bilir şimdi söylemesi kolay geliyor can sıkmayın tahinli helvanızı yiyin siz
Bakın aslında siz de farkındasınız iyi iş yapmadığınızın. Bizim burda bi arkadaş vardı, kocasının sevgisi tahammülü sabrı bitmeyecek sanıyordu, çocuk doğdu adam yüzüne bakmıyo şimdi. Allah biliyo ya çocuğu da alsın eline oyalansın diye bilerek yaptı bence adam, çocuk doğdu doğalı eski primi vermiyor kadına. Ayak falan öpmeyi de okudum, dikkat edin aman aman. Gördüğümüz onca örnekten sonra ayağının altını öpmek istiyorum cümlesi bize canına okucam senin hele bekle gibi geliyor, Tahin Helva da eminim aynen böyle düşündü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…