Eşim..

Kızlar bana oradayken ben atıştırdım sen de ye yemesi mi daha iyi olurdu yoksa gelince söylemesi mi
Bilmiyorum

Gerçekten tek kahvaltı bile yapamıyorum bunu biliyor her gün kahvaltını güzelce yap aç kalma diyen birisi nasıl bana lanet olsun dedi aklım almıyor kızlar bazen öyle dengesiz davranıyor kim hangisi gerçk eşim blmiyrm

Birbirinizin beklentilerini bilirseniz hic boyle tartismalar olmaz. Uzmeyin kendinizi.
Çok teşekkür ederim gerçekten kendimi çok üzüyorum iki gündür uyku uyuyamıyorum ağrımdan dolayı değil günlerim çok ağır geçiyor bari ona rağmen beni alttan alabilirdi diye düşünüyorum

Gerçekten çok bunaldım ikide bi görümcem gelmek istiyor uzağa evli 10 gündür burada sürekli gelmek istiyor bunaldım eşim bana soruyor gelsinler mi gidelim mi diye ama ben birazda eşimle yalnız kalmak istiyorum bilmiyorum ben mi abartıyorum

Bence abartmissiniz, yastığı kıyafeti fırlatmak filan sonrasında bir hısım kumanda alıp TV degistirmek resmen sana rahat yok der gibi olmuş. Keşke iş yerinde de stresli olduğunu söylediği zaman siz bir odaya çekilip sakinlesmeyi bekleseydiniz olay fazla büyümüş ufacık bir olaydan yatağı ayırmak bence kötü olmuş

Evet keşke ayırmasaydım pişman oldum sonradan ama yine de yanıma gelebilirdi ya

Niye sabahtan akşama kadar eşinizi bekliyorsunuz sizin kendinize ait bir hayatınız yok mu ? Eşiniz nöbetini tutmak için mi yaşıyorsunuz? Ailesinin evinde atıştırmis olabilir bu niye kriz haline gelmiş anlayamadım. Zihniyetiniz çok yanlış ailemi bıraktım geldim demişsiniz evlilik böyle bişey değil. Eşinizi akşama kadar beklediysenjz bu kadar aşırı eşinize düşkünseniz iş stresiyle eve gelen adamı bu kadar darlamamaniz gerek.

Kahvaltı bile yapamıyor musunuz ? Pardon da neden
15 dk mesafeden git gel düşünsel yarım saat yol e adam 15dk durmuş anasında bir zahmet de dursun görsün sohbet etsin anasının yemeğini yesin ya abartmayın bu kadar evlilik evcilik oyunu değildir. Adam yataktan atmışsın bi de. Bu kadar yükselmeyin yani ortada bir şey yok niye bağımlı gibi davranıyorsunuz? Ailenizden uzak olmanız sizin tercihiniz değil mi evlenirken bilmiyor muydunuz? Ayrıca lütfen herşeye özel günü de bahane etmeyin rica edicim.

annesinin evin önünden geçiyor servis oraya yürümedi de. Biraz oturmuştue işte ben ondan eşim bekler ben gideyim demesini beklerdim

Bence siz çocuk yapmayın, evliliğiniz adam gibi otursun. Bence atanmayida beklemeyin, bir işe girin ve çalışın bu şekilde eşiniz sizden uzaklasir kaçar yani, bu beni itiyor kızıyor ben gönlünu alayım demez tüm gün stres üstüne uğraşamam der

annesinin evin önünden geçiyor servis oraya yürümedi de. Biraz oturmuştue işte ben ondan eşim bekler ben gideyim demesini beklerdim
Kabul et üstünden zaman geçince sana da yaptıkların komik geldi dimi Bazen bana öyle anlık bi cinnet geliyor sonra oturup gülüyorum ama anne olduktan sonra oldu bu bana

Öyle diyor zaten. Hiçbir konuda gönlümü alma çabası yok birkaç gün geçtikten sonra hiçbir ommaış gibi sarılmaya felan başlar

Kabul et üstünden zaman geçince sana da yaptıkların komik geldi dimi Bazen bana öyle anlık bi cinnet geliyor sonra oturup gülüyorum ama anne olduktan sonra oldu bu bana
Gerçekten öyle oldu ama o da huyumu biliyor keşke yanıma gelseydi sakinleştin mi diye bunu bekledim hadhhsh cinnnet geçirdim vallahi küfür dahi ettim

Ben mi abarttım yoksa eşim anlayışsız mı bilmiyorum nolur yardım edin
Bazen biraz susmalıyız B bisusaysun evet ailenden ayrı olmak yasadıgın yere alısamamak zor ve sen aksama kadar esini beklerken onun 45 dk rotarlı gelip üzerine yemek yedim demesi senin patlamana neden olmus ama tepki verdiğin kısımda eşinden anlaşılmayı bekleme.Onun aklında bu hep iki sarma yedim diye yastığımı kıyafetimi fırlattı olarak kalacak.Anlasılmak istiyorsun sadece anlıyorum ama bu yöntemle üzülürsün.Biraz sakinlik iyidir bir de kendine mesgale bul esine bagımlı olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…