• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok zor biri

Taahhütüm dolduğunda muhtemelen bende eşinizin söylediği şekilde hat taşıma yapacağım çünkü ciddi fark var ücret açısından. Tabi bu eşinizin size bu şekilde bağırmasını haklı kılmaz, sizde sakinleşin adam sözünü tamamlasın sunduğu çözüm mantıksız ise tepki verin (bende tezcanlıyım genellikle sonunu dinlemeden tepki veririm)

Taahhütüm dolduğunda muhtemelen bende eşinizin söylediği şekilde hat taşıma yapacağım çünkü ciddi fark var ücret açısından. Tabi bu eşinizin size bu şekilde bağırmasını haklı kılmaz, sizde sakinleşin adam sözünü tamamlasın sunduğu çözüm mantıksız ise tepki verin (bende tezcanlıyım genellikle sonunu dinlemeden tepki veririm)
Kendi hattında da aynısını kontorluye gecip sonra tekrar faturali yaptı ama işyerinde wifi cekmedigi icin 50 gb internet olan bi fatura ödüyor ben de demiştim biraz fazla degilmi yoo fiyatı normal bu gb icin demişti. Ee bu faturaya laf etmeyen buna ediyor o yüzden bırak ödeme deyince de sinirlendi..

Kendi hattında da aynısını kontorluye gecip sonra tekrar faturali yaptı ama işyerinde wifi cekmedigi icin 50 gb internet olan bi fatura ödüyor ben de demiştim biraz fazla degilmi yoo fiyatı normal bu gb icin demişti. Ee bu faturaya laf etmeyen buna ediyor o yüzden bırak ödeme deyince de sinirlendi..
Bence sorun ücret değilde daha iyi koşullarda daha az para ödemek istemiş siz 100 liranın lafı mı olur deyince işin seyri değişmiş gibi geldi. Eşim de benim anlam veremediğim gereksiz şeylere dünya para verir ama muhakkak pazarlık yapar, karşı taraf 1 tl indirim yapsa adamın hoşuna gidiyor kendini karda sanıyor

Bence sorun ücret değilde daha iyi koşullarda daha az para ödemek istemiş siz 100 liranın lafı mı olur deyince işin seyri değişmiş gibi geldi. Eşim de benim anlam veremediğim gereksiz şeylere dünya para verir ama muhakkak pazarlık yapar, karşı taraf 1 tl indirim yapsa adamın hoşuna gidiyor kendini karda sanıyor
Evet galiba aynı kafadalar. Ben de böyle abuk sabuk şeylere kolay para harcayan biri oldugu icin sindiremedim gıcık oldum

Ailem ilk eşimle ayrılırken arkamda durdu biraz zor oldu ama cok şükür beni anladılar, şimdi tartıştığımızı bile soylesem olmaz yani biraz sende alttan al neolacak derler e onların da yüzünü kara çıkarmak istemem krizi fırsata cevirmem gerekiyor bu durumda, kalabalık bir aileden geliyorum yapayalnız kalmak benim icin aşırı kötü olur buraya da bu sebeple icimi dökme ihtiyacı hissettim hepinize tesekkur ederim yorumlariniz icin🙏
Ama hayat da sizin hayatınız. Aileniz size laf etse bile o adamla aynı evi yatağı hayatı paylaşan sizsiniz. Benim bir akrabam da sizin gibi bişanmıyor elalem kaygısından vs. Neyse iş buldu çalışıyor. Ehliyet araba aldı. Adam yok gibi yaşıyor hayatını geziyor sosyalleşiyor vs.

Ama hayat da sizin hayatınız. Aileniz size laf etse bile o adamla aynı evi yatağı hayatı paylaşan sizsiniz. Benim bir akrabam da sizin gibi bişanmıyor elalem kaygısından vs. Neyse iş buldu çalışıyor. Ehliyet araba aldı. Adam yok gibi yaşıyor hayatını geziyor sosyalleşiyor vs.
O da onun çözümü tabi iyi geliyorsa iyi yapmış

O da onun çözümü tabi iyi geliyorsa iyi yapmış
Yani boşansa daha iyi ama işte herkes boşanma cesareti gôsteremiyor. İnsanlar çok pislik. En başta kendi ailesi korkutuyor yaşlı biri ile evlenirsin bosanprsan. Yok kimin kocası iyimi yok dul vs mevzusu. Gôzünü korkutuyorlar. E zaten bu zihniyetin elinde büyüyen bir kadın. Haliyle bilinçaltı da korkuyor. Neticede boşanamıyor değer mi değmez.

Yani boşansa daha iyi ama işte herkes boşanma cesareti gôsteremiyor. İnsanlar çok pislik. En başta kendi ailesi korkutuyor yaşlı biri ile evlenirsin bosanprsan. Yok kimin kocası iyimi yok dul vs mevzusu. Gôzünü korkutuyorlar. E zaten bu zihniyetin elinde büyüyen bir kadın. Haliyle bilinçaltı da korkuyor. Neticede boşanamıyor değer mi değmez.
%80nimiz o ailelere mensup.. ama şimdiki nesil daha şanslı tabi küçük yaştan itibaren aile sahip çıkıyor biz cocukken susturulan nesildik televizyon sesi bizden daha önemliydi.

Merhabalar hanımlar, size az önce yaşadığım gerginliği anlatmak (rahatlamak) istiyorum. Eşimle ikimizin de 2.evliligi severek evlendik ben maddi hicbir beklenti icine girmedim, masrafa sokmak istemedim. Sadece ona huzur istedigimi soyledim..

Eşim yapı gereği sesi aşırı gür, yani tartışmaya davet çıkaracak cinsten, benim ses tonum boyle diyor ama bagirmakla ses tonu arasindaki ince cizgiyi ayırt edebilecek zekadayım en azindan.. her neyse şimdi konuya girmek istiyorum..

Daha bir saat önce sacma sapan seyden taristik. Konu şu: telefonumun taahhütüne 17 gün kaldi dedim habire ariyorlar dedim o da once bimcelle gec kontorluye sonra da faturaliya gec falan dedi, ne gerek varki bi oraya bi buraya en fazla 100 tl ustune eklicekler dedim o da yılda 1200 tl yapar dedi az para mı vs. Ben bi kaldım, benimle ilgili mevzularda hesap kitap yapilmasini hazmedemiyorum otomotik talimatı iptal et dedim ben oderim dedim telefonu yuzune kapattim. Wpdan saydırdı babanın parasina mi guveniyorsun birgün onlarda suyunu cekicek dedi(babamdan kalan paralar var hesabimda)
Ben iyice afalladim ve ben de ağır konuştum boyle boyle uzadı bi anda gözü dönüyor karsisindaki kim olursa olsun. Bir de abuk sabuk şeylere para öder mevzu bana gelince bunu soylemesi beni cok bozdu. Normalde cumartesileri calismaz bugun çalışıyor akşam gelince nasil bi minvalde konuşmam gerekiyor kararsız kaldım..
Senelik bin liraya laf etmek😳😳 bu adam nasıl düğün dernek yaptı?

Hergun biyere basvuru yapiyorum kimi yolu sorun yapiyor kimi part time istemiyor vardiyali vs oluyor sanayi bolgesi gibi biyerdeyim hep ağır işler var kendime göre birsey bulamiyorum. Daha uc gun once bayramlik alayim kendime dedim ablamla alisverid yapcam dedim kartini verdi nekadar istersen harca diye ama neden şimdi bunu bukadar mesele yapti kafam dondu:(
Eee sinirli haline denk gelmiş demek ki.boşver o zaman.

Evlenirken aşırı tutumlu olursanız böyle olur işte
Avamlıktan bahsetmiyorum.
Standardınızı düşürmüşsünüz adam da buna ok.
Kendinize biraz harcama yapın alışsın.

Evlenirken aşırı tutumlu olursanız böyle olur işte
Avamlıktan bahsetmiyorum.
Standardınızı düşürmüşsünüz adam da buna ok.
Kendinize biraz harcama yapın alışsın.
Sonra aman odemekte zorlanır evimize de yansır deyip gerek gormedim sadece canım disarda yemek yemek isteyince hemen götürüyor gece 12de pasta isteyesim tutmustu onu da alip getirmişti neye göre kime göre pintiligi tutuyorsa benim bile kafam karisiyor

Back
X