- 1 Ekim 2024
- 184
- 36
-
- Konu Sahibi bisusaysun
Ama eskide kaldı işte eski hayatımı çok özlüyorum keşke evlenmeseydim diyorum bazenBak ne kadar sanslisin bekarken güzel hayatın varmış, insan nelere alışıyor bir bilsen şimdi eskiyi düşünme yeni hayatina odaklan
Yoo asla ailesine laf söyletmez içinde bana karşı hırsları var ama söylemiyor farkediyorum ya gerçekten evliliği kaldıramadı ya da beni sevmiyor artıkİncir çekirdeğini doldurmayan bir olay nasıl bu kadar büyüdü ? Yurumeyle 15 dk olan mesafedeyse iki dk uğrayıp alıp gelseydiniz kocanizin gitmesini istemiyorsaniz. Eşiniz de başkasına yapamadığı erkekliği size yapmasın siz de hemen yatak döşek firlatmayin !
Bu şekilde düşünüyorsan en baştan sen bitirmissin zatenAma eskide kaldı işte eski hayatımı çok özlüyorum keşke evlenmeseydim diyorum bazen
Evliliği kaldıramayan sizsiniz öncelikle.Yoo asla ailesine laf söyletmez içinde bana karşı hırsları var ama söylemiyor farkediyorum ya gerçekten evliliği kaldıramadı ya da beni sevmiyor artık
Ya hu bişey yok dünyanın sonu gibi davranmayın. Olabilir yarın yer yapılan yemeği. İletişim problemden kaynaklı bunlar.Tamam ama siz söylemişsiniz bunda bişw yok ki. Benim eşim söylemedi dahi eve gelince söylüyor ister isterçmez zoruma gitti
Eşinin mi sana karşı hırsı var ? Ailesinin mi ?Yoo asla ailesine laf söyletmez içinde bana karşı hırsları var ama söylemiyor farkediyorum ya gerçekten evliliği kaldıramadı ya da beni sevmiyor artık
Bu ne biçim bi konuşma şekli ya sizin kurduğunuz şuan bi iletişim şekli miO zaman evlenmeyecektin oturacaktın annenle kızkardeşinle.
Çocuk musunuz siz?
Adam neyin gönlünü alacak?
Neymiş prenses yalnız kahvaltı yapamıyormuş. Vah vah.
Bunun neyini nazlanacak da hırçınlaşıyorsunuz? Ayrıca hırçın davranmanın bahanesi olamaz.
Bana böyle davranmazsan dünyayı sana dar ederim demek bir iletişim şekli değildir
Bence eşimin .. ama nedenini bilmiyorum belki de bana öyle geliyorEşinin mi sana karşı hırsı var ? Ailesinin mi ?
İnşallah otururYa hu bişey yok dünyanın sonu gibi davranmayın. Olabilir yarın yer yapılan yemeği. İletişim problemden kaynaklı bunlar.
Yeni evlisiniz zamanla oturur
Nasıl bi tepki vermeliydim sizce bunu söyler misiniz iyi yaptın mı deseydimEvliliği kaldıramayan sizsiniz öncelikle.
Böyle devam ederse de sevgisi biter.
Sevgi sonsuza kadar devam etmez. Böyle mıyır mıyır adamın ömürünü yiyerek sevgi elde edemezsiniz soğutursunuz doğal olarak
Evet evliliği kaldıramıyorum sürekli evliliğin zor olduğunu söyleyip duruyorum. Eşim ise zor değil biz kafa kafaya verirsek diyor. Yanş siyordu eskiden şimdi böyle bi konu geçmedi aramızda ama çok şeyleri içime atıyorum bu da patlak verdi işteEvliliği kaldıramayan sizsiniz öncelikle.
Böyle devam ederse de sevgisi biter.
Sevgi sonsuza kadar devam etmez. Böyle mıyır mıyır adamın ömürünü yiyerek sevgi elde edemezsiniz soğutursunuz doğal olarak
Haber verebilirdin canım, seni beklemiştim. Bana eşlik et yine de derdiniz. Oturur yine masada sohbet ederdiniz.Nasıl bi tepki vermeliydim sizce bunu söyler misiniz iyi yaptın mı deseydim
Hiçbişe yapmadım ama bilmiyorum bu ara mantıklı düşünemiyorum gerçekten mental bi çöküş yaşıyorum. Kahvaltılarımda annemleri arıyorum. Bazen eşim tek yapmak istemezsen annemlere git diyor öyle geçiyor günlerimHaber verebilirdin canım, seni beklemiştim. Bana eşlik et yine de derdiniz. Oturur yine masada sohbet ederdiniz.
Alt tarafı hazır masa görünce oturmuş yemek yemiş.
Ne büyük kabahat.
Siz de annenize uğrasanız annenizin yemeği olsa masada yerdiniz. Normal olan eşinizin yaptığı. Kimse olsa yer.
Siz normal bir tavırla davransanız size belki eşlik de ederdi?
Şimdi kendinize ve evliliğe lanet ettirmekten başka ne yaptınız peki?
Ayrıca benim iletişim şeklini boşverin de bir kendinize bakın bende.Bu ne biçim bi konuşma şekli ya sizin kurduğunuz şuan bi iletişim şekli mi
Beni takmayışına iyi yaptın hayatım deyip sussa mıydım
Çok yorucu bir insansınız kusura bakmayın.Ama eskide kaldı işte eski hayatımı çok özlüyorum keşke evlenmeseydim diyorum bazen
Biz de eşimle evlendik bambaşka şehire gittik yerleştik. Üstelik orada eşim nöbetçi sistemle çalışırdı. Haftanın bir iki gecesi yapayalnız olurdum bilmediğim bir şehirde. Ama hç öyle ay kahvaltımı yalnız yaptım diye ağlamazdım.Hiçbişe yapmadım ama bilmiyorum bu ara mantıklı düşünemiyorum gerçekten mental bi çöküş yaşıyorum. Kahvaltılarımda annemleri arıyorum. Bazen eşim tek yapmak istemezsen annemlere git diyor öyle geçiyor günlerim
Sen fazla şey bekliyor olabilir misin ?Bence eşimin .. ama nedenini bilmiyorum belki de bana öyle geliyor
Bilmiyorum bazen ben neden bu şehirdeyim diyorum dün akşam da ailemi özledim siyip bi anda ağlamaya başladım sarıldık ağlamama izin bile vermedi gözyaşlarkmı sildi sarılarak uyudukBu şekilde düşünüyorsan en baştan sen bitirmissin zaten