- 25 Kasım 2020
- 2.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.733
- 83
Evli misiniz bilmiyorum? Evli iseniz eşiniz naif birisi ise şu anlattığım olay yaşanmaz zaten. Ben eşimle severek evlendim aşık oldum. Ancak evlilik birliği yorucu bir de ikimizde aşırı sitresli mesleklerde çalışıyoruz. Evde genel itibari ile hır gür olmaz eşime de haksızlık etmem adil davranımın ancak ola ki bana öyle hakaret vari konuşacak ya da hak etmediğim bir haksızlıkta bulanacak kimse kusura bakmasın hakkımı savunurum. Benim de duygularım yok öyle haksızlığa uğrayıp alttan almak. Ben nasıl incitmek istemiyorsam o da bana beni incitmeden davranmak zorunda. Konu her ne olursa olsun.Böyle karşılıklı intikam duygularıyla gerçek bir sevginin birarada olabileceğine inanıyor musunuz gerçekten? Yarım yamalak bir ilişki de yeter diyorsunuz demek ki.
Siz buna ister karşılıklı intikam diyin ister farklı bir şey ben hakların eşitliğinden yanayım. Bu gün eşime karşı hakkımı savunmazsam yarın başkası gelir tepeme biner. Konunun sevgiyle alakasını anlayamadım. Birbirimizi seviyoruz diye kavga etmeyelim mi böyle bir ilişki çeşidi mevcut mudur?