• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden beklentim

Böyle karşılıklı intikam duygularıyla gerçek bir sevginin birarada olabileceğine inanıyor musunuz gerçekten? Yarım yamalak bir ilişki de yeter diyorsunuz demek ki.
Evli misiniz bilmiyorum? Evli iseniz eşiniz naif birisi ise şu anlattığım olay yaşanmaz zaten. Ben eşimle severek evlendim aşık oldum. Ancak evlilik birliği yorucu bir de ikimizde aşırı sitresli mesleklerde çalışıyoruz. Evde genel itibari ile hır gür olmaz eşime de haksızlık etmem adil davranımın ancak ola ki bana öyle hakaret vari konuşacak ya da hak etmediğim bir haksızlıkta bulanacak kimse kusura bakmasın hakkımı savunurum. Benim de duygularım yok öyle haksızlığa uğrayıp alttan almak. Ben nasıl incitmek istemiyorsam o da bana beni incitmeden davranmak zorunda. Konu her ne olursa olsun.

Siz buna ister karşılıklı intikam diyin ister farklı bir şey ben hakların eşitliğinden yanayım. Bu gün eşime karşı hakkımı savunmazsam yarın başkası gelir tepeme biner. Konunun sevgiyle alakasını anlayamadım. Birbirimizi seviyoruz diye kavga etmeyelim mi böyle bir ilişki çeşidi mevcut mudur?

Çok güzel bir yazı okudum yakında ve gerçekten uygulayınca insanlara işe yarıyor. Biz sanıyoruz ki onun yaptığını yaparsak, misilleme yada intikam, küsme zindan etme, cezalandırma ne ise yapınca karşıdaki yapmaz ya da anlar. Anlamaz. Karşıdaki insana haddini bildirmek için onu yoksaymak gerekiyor. Mesela benimksiinde sinirlendi ve bana kızdı sonra ben hiçbir şey demeden baktım kendi kendine durdu siniri de gitti sonra da ben tepki vermeyince çıktı. Başka birisi daha vardı hep bana kötü davranırdı, haksızlığa gelemem ve onun dediklerini umursamadım. Bişey dediği zaman konuştu konuştu durdu. Bir süre sonra kendisi de sınırını bildi. Tek önerim bu şuan. Siz ona bişey de yardım istediği zaman onun silahını kullanın savunmak için: ben anlamam. Ne diyecek bunun üzerine düşününce? Siz onu kendi haline bırakmış oluyorsunuz ve işin içinde parmağınız olmayınca bütün mesele ona patlıyor. Sonra beceremeyince ona böyle yapmalıydın bişey demek istemedim bilirsin diye de demeyin suç atmak için yer arıyorlar çünkü.

Böyle karşılıklı intikam duygularıyla gerçek bir sevginin birarada olabileceğine inanıyor musunuz gerçekten? Yarım yamalak bir ilişki de yeter diyorsunuz demek ki.
Alakası yok dilini çözmüş en güzeli erkeklere çok yufka olmaya gelmiyor. Dünya hassas kalpler için cehennem

aciz gibi kenarda köşede merhamet beklemeyin onu bu onun vicdansızlığını besler. Rahatınızı bozmayın, niye siz salonda uyuyorsunuz hayır ben odaya geçiyorum sen gelmiyorsun diyin. Biraz daha baskın çıkmak zorundasınız ve umursamamak.
Hakaret edince pasif tepki vermeyin “benimle bu şekilde konuşamazsın” diyin ve o oyunu yerin dibine sokun. Zekana hakaret edip niye evlenmiş madem üstün zeka paşa? Kendisi de parlak değil demek ki. Misal evet sıkıntı büyük seçe seçe seni seçmişim demek lazımmış.
Peşinizden gelmezse de gelmesin. Bulmuş sessiz sakin kadını çıkmış tepesine 4 ayda. Bi de umrunda değil gibi tavırlar.
Peşinden gitmeyin, biraz kinci olup daha sonra da yeri gelince o kini burnundan getirin.

Back
X