Eşim..

İncir çekirdeğini doldurmayan bir olay nasıl bu kadar büyüdü ? Yurumeyle 15 dk olan mesafedeyse iki dk uğrayıp alıp gelseydiniz kocanizin gitmesini istemiyorsaniz. Eşiniz de başkasına yapamadığı erkekliği size yapmasın siz de hemen yatak döşek firlatmayin !
Yoo asla ailesine laf söyletmez içinde bana karşı hırsları var ama söylemiyor farkediyorum ya gerçekten evliliği kaldıramadı ya da beni sevmiyor artık

Yoo asla ailesine laf söyletmez içinde bana karşı hırsları var ama söylemiyor farkediyorum ya gerçekten evliliği kaldıramadı ya da beni sevmiyor artık
Evliliği kaldıramayan sizsiniz öncelikle.
Böyle devam ederse de sevgisi biter.
Sevgi sonsuza kadar devam etmez. Böyle mıyır mıyır adamın ömürünü yiyerek sevgi elde edemezsiniz soğutursunuz doğal olarak

O zaman evlenmeyecektin oturacaktın annenle kızkardeşinle.
Çocuk musunuz siz?
Adam neyin gönlünü alacak?
Neymiş prenses yalnız kahvaltı yapamıyormuş. Vah vah.
Bunun neyini nazlanacak da hırçınlaşıyorsunuz? Ayrıca hırçın davranmanın bahanesi olamaz.
Bana böyle davranmazsan dünyayı sana dar ederim demek bir iletişim şekli değildir
Bu ne biçim bi konuşma şekli ya sizin kurduğunuz şuan bi iletişim şekli mi
Beni takmayışına iyi yaptın hayatım deyip sussa mıydım

Evliliği kaldıramayan sizsiniz öncelikle.
Böyle devam ederse de sevgisi biter.
Sevgi sonsuza kadar devam etmez. Böyle mıyır mıyır adamın ömürünü yiyerek sevgi elde edemezsiniz soğutursunuz doğal olarak
Evet evliliği kaldıramıyorum sürekli evliliğin zor olduğunu söyleyip duruyorum. Eşim ise zor değil biz kafa kafaya verirsek diyor. Yanş siyordu eskiden şimdi böyle bi konu geçmedi aramızda ama çok şeyleri içime atıyorum bu da patlak verdi işte
Adamın ömrünü yemiyorum ama o bu şekilde benim ömrümü yiyor sustukça daha çok üstüme geliyor gibi hissediyorum

Nasıl bi tepki vermeliydim sizce bunu söyler misiniz iyi yaptın mı deseydim
Haber verebilirdin canım, seni beklemiştim. Bana eşlik et yine de derdiniz. Oturur yine masada sohbet ederdiniz.
Alt tarafı hazır masa görünce oturmuş yemek yemiş.
Ne büyük kabahat.
Siz de annenize uğrasanız annenizin yemeği olsa masada yerdiniz. Normal olan eşinizin yaptığı. Kimse olsa yer.
Siz normal bir tavırla davransanız size belki eşlik de ederdi?
Şimdi kendinize ve evliliğe lanet ettirmekten başka ne yaptınız peki?

Haber verebilirdin canım, seni beklemiştim. Bana eşlik et yine de derdiniz. Oturur yine masada sohbet ederdiniz.
Alt tarafı hazır masa görünce oturmuş yemek yemiş.
Ne büyük kabahat.
Siz de annenize uğrasanız annenizin yemeği olsa masada yerdiniz. Normal olan eşinizin yaptığı. Kimse olsa yer.
Siz normal bir tavırla davransanız size belki eşlik de ederdi?
Şimdi kendinize ve evliliğe lanet ettirmekten başka ne yaptınız peki?
Hiçbişe yapmadım ama bilmiyorum bu ara mantıklı düşünemiyorum gerçekten mental bi çöküş yaşıyorum. Kahvaltılarımda annemleri arıyorum. Bazen eşim tek yapmak istemezsen annemlere git diyor öyle geçiyor günlerim

Bu ne biçim bi konuşma şekli ya sizin kurduğunuz şuan bi iletişim şekli mi
Beni takmayışına iyi yaptın hayatım deyip sussa mıydım
Ayrıca benim iletişim şeklini boşverin de bir kendinize bakın bende.
Sizin eşinizle kurduğunuz küsme, trip atma, yatak ayırma bir iletişim şekli değil. Olsa olsa evliliği bitirmek için yapılan hamleler olur. Daha cicim aylarınızda en ufak şeyden olay çıkararak huzurlu bir yuva kuramazsınız

Ama eskide kaldı işte eski hayatımı çok özlüyorum keşke evlenmeseydim diyorum bazen
Çok yorucu bir insansınız kusura bakmayın.
Ailenize bu kadar özlem duyuyorsanız boşanıp ailenizin yanına dönebilirsiniz.
Kusura bakmayın ama 8 aylık evlilikte eşim en az 10 kere yatak ayırsaydı ben bir daha o yatağa asla gitmezdim kimse kimseyi bu kadar nazlamak zorunda değil.
Ayrıca annesinde yemek yemesinde ne gibi bir problem var?

Hiçbişe yapmadım ama bilmiyorum bu ara mantıklı düşünemiyorum gerçekten mental bi çöküş yaşıyorum. Kahvaltılarımda annemleri arıyorum. Bazen eşim tek yapmak istemezsen annemlere git diyor öyle geçiyor günlerim
Biz de eşimle evlendik bambaşka şehire gittik yerleştik. Üstelik orada eşim nöbetçi sistemle çalışırdı. Haftanın bir iki gecesi yapayalnız olurdum bilmediğim bir şehirde. Ama hç öyle ay kahvaltımı yalnız yaptım diye ağlamazdım.
Bence siz üniversiteyi de aynı şehirde okumuşsunuz. Hayata atılmamışsınız.
Ben 17 yaşında yurtta kalmaya başladığımda yalnız kalmaya alıştığım için belki sizin kadar dramatize etmiyorum olayları.
Siz cidden çocuk gibi davranıyorsunuz olgun değilsiniz. Ve çok ajite ediyorsunuz olayları

Eşiniz sizin nazınızdan usanmış bence. Evlilik böyle yürüyen bir şey değil ki. Bakın mesela eşim bugün iş yemeğine gitti 2 saat oturur gelirim dedi ama aylardır evdeydi tahmin ettim geç geleceğini ve öyle de oldu. Biraz önce aradım şarjı da bitmiş muhtemelen sohbet filan derken farkında değil. Ne yapayım şimdi 40 yılın başı adam bir yemeğe gitti diye burnundan mı getireyim? Hele 8 ayda yatak ayırmak filan çok uç, eşiniz diyor ki ne yapacak yine yatak ayırır en fazla. Kendinizi küçük düşürmeyin.

X