Eşim..

Neden yedin dediğimde sofra ortadaydı gel dediler ben de iki tane sarma attım ağzıma dedi zaten müdürüyle tartıştığı için eminim fazla yememiştir iştahı morali olmayınca hemen kesilen biri

Gerçekten çünkü biliyorum bağırdığımda o da bapıracak aabahtan akşama kadar seni bekliyorum neden yedin dedim sakin bi şekilde zaten gözlerim doldu bide özel günündeydim çok duygusalım

Demek istedigim size gore sakince soylemis olabilirsiniz ama ben sabahtan aksama kadar diye sikayete baslayinca konunun devami sakinlik olmamis. Annesinde yesin ne var? Gelir yaniniza oturur bir sey yemeden gununuzu degerlendirirsiniz. Verdiginiz tepki gereksiz olmus.

Öfkeyle söylemiştir. Patlamış. Olur böyle şeyler bence. Devamlı her dk söylese ciddiye alırdım ben olsaydım tabıkı. Ama bu ofke parlaması belli ki. Sakinleştikten bu cumlesıne cok ıçerledğınızı, kırıldığınızı ve sizi düşündürdüğünü söyleyin. Birdaha söylerse sonunun nereye gıdeceğını düşünmeli.

Bence de öfkeyle söyledi bazen tartışmalarımızda söylüyor kızlar eşim yastığım dikse onu bile yatıran biri ben yatağa gelmeden öyle söyleyim yastığımı bile ben indirmiyorum o kadar nazik biri ki

Adamin ailesini sevmediğiniz icin krize girmissiniz.

Buyutulcek bir sey yok bana gore, bazen boyle durumlar olabilir, tmm askim diyip oturun yiyin yemeginizi, karnin tok ama bana eslik edebilir misin biraz askim diyin, ne var yani? Hep bi saldirma, canavarlasma var bizim kadinlarimizda

İlk başta sen hatalısın.
Şöyle ki ne var annesinde yediyse. Sürekli olmuyorsa tatlı bir sitem edip sonra da afiyet olsun deseydin.
Son eşin çıtayı yükseltip evliliğine lanet etmiş.
Bence kendini doldurup kinlenme. Belki de gerçekten kötü bir gün geçirdi. Bira anlayış bekledi. Gelip özür dilerse sen de kibar karşıla. Abartılacak bir sorun yok

Ne kadarlik evlisiniz? 3 gunluk dunyada boyle gereksiz tartismalara gerek var mi? Karsilikli yukselmissiniz. Iste sorun yasamis diye yazmistiniz galiba belki gergindi siz de ben sabahtan aksama kadar..diye baslayinca iyice gelirlmissiniz.

Gerçekten böyle taktik bilmeyi çok isterdim ya da bana mı taktik geliyor bilmiyorum keşke böyle biri olavilseydim .. her şeyi açık açık söyleyeceğim illa ahdhaha

Ne kadarlik evlisiniz? 3 gunluk dunyada boyle gereksiz tartismalara gerek var mi? Karsilikli yukselmissiniz. Iste sorun yasamis diye yazmistiniz galiba belki gergindi siz de ben sabahtan aksama kadar..diye baslayinca iyice gelirlmissiniz.
8 aylık evliyim . Yemek yedim diyince benim modum düştü WC ye felan girip yanıma Geldi bana ne yaptın günün nasıl geçti siye sordu ben de iyi geçti neden yemek yedin vs diye öyle devam ettim

‘haklıyken bu kadar haksız duruma nasıl düşülür’ temalı bi konu olmuş resmen
Çok abartılı bi tavır olmuş. Tatlı dille uyarsaydınız bi daha aynı hareketi yapmazdı bence..
Eşim şöyle biri. Evet uyarırdım ama yine kavga ederdik ama bidaha yapmazdı ahdhs bazen gerçekten beni sevmediğini düşünüyorum geçen iki defa yine kavga edip yatak ayırdım sonra yanına gidip yattım sarıldık uyuduk beraber ama bu sefer ben gitmek istemiyorum

Gerçekten böyle taktik bilmeyi çok isterdim ya da bana mı taktik geliyor bilmiyorum keşke böyle biri olavilseydim .. her şeyi açık açık söyleyeceğim illa ahdhaha
Taktik olarak bakmayin olaya, su dedigimi yapsaydiniz suan ikiniz de mutlu mutlu oturuyordunuz. Adamların anasiyla danasiyla uğraşmak anca evin icindeki huzuru kaçırıyor bence. Siz de annenize ugramak zorunda kalsaydiniz bir sebeple, bi lokma yemez miydiniz?

Özür dileyeceğini sanmıyorum gelse zaten direkt affederdim duş alıp oturdupu oday gittim yanıma gelir diye bekledim ama gidip yattı bu arada kıyafetlerini de toplamış salondan yerden

Yerdim tabi. Ama sadece bu konu değil işle ilgili şeyleri ailesinin yanında anlatıyor ama bnim yanımda konuşmuyor pek ya da denk gelmiyor mu bilmiyorum bazen beni ti ye aldığını düşünüyorum bişe paylaşmayarak aşırı içine kapanık birisi . En çok konuştuğu insan benim öyle söyliyim

Abartmissiniz cok gereksiz olmus yani o da tabi ben burda bisiler atistiricam vs diye haber verebilirmis de belki de ayakustu cidden agzina atti bisiler vs .. gerci ne onemi var ki bende bugun annemde atistirdim mesela bisiler hic sorun olmadi bizde sonrasinda esyasini atmak filan gereksiz olmus, boyle yaparsaniz sacmasapan cekilmez biri olursunuz onun icin

Bunun için taktiğe gerek yok ki. Sinirlenecek kavga edecek bir şey yok ortada ki taktiğe ihtiyaç olsun
Sıradan bir şeyi abarttikca abartissiniz

8 aylık evliyim . Yemek yedim diyince benim modum düştü WC ye felan girip yanıma Geldi bana ne yaptın günün nasıl geçti siye sordu ben de iyi geçti neden yemek yedin vs diye öyle devam ettim

Simdi bir dahakine boyle yuksek tepkiler yerine keske haber verseydin ben de seni beklemez yerdim deyin. Madem ki karnin tok o zama bana eslik et tek basima yemek yemekten hoslanmiyorum diyebilirsiniz. Boylece esiniz yemek yemese bile masada oturur sohbet edersiniz.

Teşekkür ederim dikkate akacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…