• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden beklentim

Şu an sadece o çalışıyor. Ama normalde ben de çalışıyordum. Bizim çocuğumuz yok ama onun annesi ile yaşayan bir çocuğu var. Güçsüz değilim istediğim an çıkıp gidebileceğimi biliyor. Ama kolay kolay gitmeyeceğimi de biliyor. sekiz yıllık beraberliğin ardından evlendik daha 4 aydır evliyiz. Evlenince değişmedi daha önce de tartışmalardan sonra hep ben giderdim. En büyük hatada buydu zaten. 🥲
Kendisi boşanmış ve çocuklu yani. Siz hiç evlendiniz mi peki? İkiniz kaç yaşındasınız? Velayet kimde eşinizde mi? Hep mi babaanesinde kalıyor? (Sanırım yanlış anladım onun annesiyle yaşıyor derken eşinizin ilk evlilikten çocuğu , annesiyle mi yaşıyor?) Aranızda tartışma olduğunda sanırım hep siz yanına yaklaşmış affetmişsiniz . Erkekleri bazı durumlarda süründürmek lazım. Hemen affedince nasıl olsa affediyor bir şey demiyor moduna geçiyorlar. Hazır çocuk yokken ve 4 aylık evliyken bence boşanmak en iyisi. Size hakaret eden adamla aynı yatağa girmek kendinize saygısızlık olur. Sizi sindirmesine izin vermeyin.

Evet kendisi boşanmış ve çocuklu idi bende bekardım. Çocuk annesi ile yaşıyor velayet her ikisinde de değil. Ama daha bize gelmisligi yok çocuğun. Babam çok karşı çıktı evlenmemize. Seviyorum dedim başka bir şey demedim. Seviyorum da gerçekten tartışmalar dışında çok iyidir. Hatta harikadir. Ama sinirlenince böyle yapar. Bana kendimi bir çöp gibi hissettiriyor. Ömür boyu böyle hissedemem ya.

Eşim ile oynuyoruz bazen. Oyun oynarken bir hata yaptım ve oda bana bagirdi zekam ile alakalı şeyler söyledi. Buna çok üzüldüm ve bıraktım sonra geldi hadi gel oynayalım vs gibi şeyler söyledi bende ona bunun beni çok üzdüğünü gururuma dokunduğunu bunu sürekli yaptığını belirttim. Daha sonra beraber evde uzun süredir bozuk olan bir yeri yapalım dedim. Yaparken de kendimce şöyle yapsak olur mu böyle yapsak olur mu gibi şeyler söyledim ve o yine benim zekama hakaret etti. Ben yine uyardım ama devam etti. Onun yanindan ayrıldım o yapmaya devam etti (gün sonunda iyice bozmuş) sonra içeride beni ağlarken aynı odaya geldi ve Facebook da videolar izledi yaklaşık yarım saat kadar. En son en ağlayıp duruyorsun dedi. Bende öyle istiyorum dedim. Daha sonra da sen burada yatacaksın herhalde iyi geceler dedi bende iyi geceler dedim. Ama çok üzüldüm. Geri gelmesini çok bekledim en sona uyuyakalmışım oda gelmemiş. Akşam eve geldiğinde yemek yedi ve şu an video izliyor. Ben mi cok degersizim? Kendimi çok değersiz hissettiriyor. Ve ben gidip konuşmak istemiyorum. O gelsin beni üzdüğünün farkına varsin istiyorum
Vicdansız adam. Ben olsam ağlamaz enerjisini çeker alırım. Hiç eziklenemem zamanında fark etmedin mi sen benim zekamı da şimdi dert mi oldu der bir de en alasından ben onun zekasına laf eder gider kahvemi yudumlardım.

İşin açığı benim eşiminde acıma duygusu yoktur. Saatlerce ağla kütük gibi durur bir özür dilemez. Bende bunu bildiğim için ağlamam ama içime de atmam. O bana öyle davranıyor ise benim söyleyeceklerimi ve davranışlarımı kaldırmak zorun. Yoksa enerjisini gtünden çekerim felçli gibi gezer

Ben eğer hata yoksa gerçekten karşı tarafın küs veya ağlamana izin vererek uyumasını merhametsizliğe ve sevgisizliğe bağlıyorum. Ben eşim hatalı değilse ve üzülüyorsa öylece onu bırakıp uykuya dalamam.. Vicdanım asla izin vermez.

4 aylık evlilikte zekanınıza hakaret eden kcoa biraz daha zaman geçince neler der artık.
Yalnız ben bu ağlama, sızlama işlerini çocukça buluyorum bir yerden sonra. Eşiniz size hakaret ettiyse anladığı dilden cevap vermeniz gerekir. Ağlayınca onun tarafında bir aydınlanma olmasını beklemeyin boşuna, aksine sıradan bir şey oluyor üzülmeniz. Biraz daha güçlü, kendisinin hakettiği şekilde tavır almanız lazım.

Vicdansız adam. Ben olsam ağlamaz enerjisini çeker alırım. Hiç eziklenemem zamanında fark etmedin mi sen benim zekamı da şimdi dert mi oldu der bir de en alasından ben onun zekasına laf eder gider kahvemi yudumlardım.

İşin açığı benim eşiminde acıma duygusu yoktur. Saatlerce ağla kütük gibi durur bir özür dilemez. Bende bunu bildiğim için ağlamam ama içime de atmam. O bana öyle davranıyor ise benim söyleyeceklerimi ve davranışlarımı kaldırmak zorun. Yoksa enerjisini gtünden çekerim felçli gibi gezer
Düzenleme

Evet kendisi boşanmış ve çocuklu idi bende bekardım. Çocuk annesi ile yaşıyor velayet her ikisinde de değil. Ama daha bize gelmisligi yok çocuğun. Babam çok karşı çıktı evlenmemize. Seviyorum dedim başka bir şey demedim. Seviyorum da gerçekten tartışmalar dışında çok iyidir. Hatta harikadir. Ama sinirlenince böyle yapar. Bana kendimi bir çöp gibi hissettiriyor. Ömür boyu böyle hissedemem ya.
Çok ilginç bu duruma şaşırdım. Velayet neden ikisinden birinde değil? Velayet nasıl babaanneye verildi ve eşiniz neden boşanmıştı? Bence eşinizi harika biridir diye güzellemeyin. Size bildiğiniz hakaret ediyor, psikolojik şiddet uyguluyor. Kesinlikle korunun çocuk falan yapmayın. Ne yazıkki aileniz bu evliliği istememekte haklıymış. İnsanlar tartışma anında öfkeliyken gerçek yüzünü gösterir. Eşinizin dilinin ayarı yok ,saygısız birisi. Boşanmayı düşünmüyor musunuz ?

Yani soru sahibi eşiniz su katılmamış bir hıyar. Seni kırmak istemem ama maalesef öyle. Bir insan sinirlendiğinde gerçek yüzü ortaya çıkar. Tartışmada adam gerçek yüzünü gösteriyor sizi paramparça ettikten sonra harika biri olmasının da anlamı yok.

Bu adamdan zaten olmazmış, başından beri belliymiş. Insan canından, kanından olan evladına bile bakmazken, evine getirip keyifli vakit geçirmezken, evladına bile merhameti yokken size olur mu? Bir adamın önce evladına nasıl davrandığına bakmalıydınız, çocuğuna üzülmeyen size hiç üzülmez, merhamet etmez.
Gerçekten insana en büyük kötülüğü yine kendisi yapıyor.
Tavsiyem ise terapi alın ve bu toksik ilişkiden kurtulun. Ve lütfen bu vasıfsız, odun herifi bir kez daha baba yapmayın, korunun.

Bak canım erkekler malesef ağlayıp herşeyi sorun eden herşeye üzülen kadınlardan pek hoşlanmazlar ...heleki bazilari nazik ve narin tiplerden hiç hazetmez...kabaliktan aynı dili konuşan meşrep kadınlardan tirsarlar hep ...
Şahsen ben balık burcuyum ilk evlendigimde her lafına oturup ağlar gelmesini beklerdim birkac kereden sonra kaale bile almadığını hatta aglamamla alay ettiğini bile gördüm
Yıllar geçtikçe bunun boş olduğunu da anlamış oldum...
Şimdi o bana birşey söylerse ben ona iki söylüyorum hatta küfür bile ediyorum adamın hoşuna gidiyor resmen istediği buymuş meğer...kavga esnasında dümdüz küfür ediyorum mesela gülüyor ve yumuşuyor kavga kendiliğinden bitip benim istediğim oluyor suçlu olsam bile özür dileyen hep o oluyor ...
Narin değilim artık eşime karsi hatta aşırı cazgır bı tıp oldum da diyebilirim ..ama hakkından geldim önemli olan bu..su an 20 yıllık evliyim ve hergun kendime şu aklımla 20 yaşında olsam neler yapardım diyorum ...koca yada ailesini idare etmek neki dünyaya hukmederdim heralde🤣

Benden 7 yaş küçük kardeşimle 2013 yılında ettiğimiz max kavga.

Eşim ile oynuyoruz bazen. Oyun oynarken bir hata yaptım ve oda bana bagirdi zekam ile alakalı şeyler söyledi. Buna çok üzüldüm ve bıraktım sonra geldi hadi gel oynayalım vs gibi şeyler söyledi bende ona bunun beni çok üzdüğünü gururuma dokunduğunu bunu sürekli yaptığını belirttim. Daha sonra beraber evde uzun süredir bozuk olan bir yeri yapalım dedim. Yaparken de kendimce şöyle yapsak olur mu böyle yapsak olur mu gibi şeyler söyledim ve o yine benim zekama hakaret etti. Ben yine uyardım ama devam etti. Onun yanindan ayrıldım o yapmaya devam etti (gün sonunda iyice bozmuş) sonra içeride beni ağlarken aynı odaya geldi ve Facebook da videolar izledi yaklaşık yarım saat kadar. En son en ağlayıp duruyorsun dedi. Bende öyle istiyorum dedim. Daha sonra da sen burada yatacaksın herhalde iyi geceler dedi bende iyi geceler dedim. Ama çok üzüldüm. Geri gelmesini çok bekledim en sona uyuyakalmışım oda gelmemiş. Akşam eve geldiğinde yemek yedi ve şu an video izliyor. Ben mi cok degersizim? Kendimi çok değersiz hissettiriyor. Ve ben gidip konuşmak istemiyorum. O gelsin beni üzdüğünün farkına varsin istiyorum
Çevremde gördüğüm erkeklerde bu çok var. Sen pasif agresif kaldığın ters söylediği bi lafa yaptığı harekete sessiz kaldığın için bunu yapma cesaretini gösteriyorlar. Tahminimce ağzını açsan 100 tane eksisini salaklığını sayarsın. Huzur kaçmasın diye susuyorsun sanki. Ama bu tipler en ufak şeyde bile huzursuzluk çıkartırlar. Benimde başıma geldi. Ağlardım beklerdim üzerinden zaman geçer affederdim. Değmiyor. 1 mi söyledi 3 söyleyeceksin o zaman. Asla içinde tutma hiç bir şeyi. Kocanda olsa vazgeçilmez değil. Söyle söyleyeceğini onun huzuru kaçsın sen niye dert ediniyosun kendine? Gayet değerlisin biriciksin kimsenin seninle böyle konuşmasına izin verme. Zekanı düşük mü görüyo gitsin kendi zekasında birisini bulsun madem ne işi varmış senle? Ve seni üzdüğünün gayet farkında sadece umrunda değil büyük ihtimalle zaman geçsin unutur diye bekliyor. Canı cehenneme ne halt yerse yesin de geç. Düzelecek kendine çeki düzen verecek adam halden anlar. Anlamıyosada yürüsün gitsin pşt.

Seni güzel baskılamış kocan. Aptal olduğuna alttan alttan inandırmışki değersiz hissetmene sebep olmuş. Narsist biriyle evlisin. Bir köşede ağlamak sana hiç birşey kazandırmaz ki adamın umurunda olmamışsın. Böyle tipler ne yazık ki ona olan düşkünlüğünüzün farkında olarak böyle yapıyorlar. Yaşadığınız bu olayda Kocanızın yerine kendinizi koyun ve uzaktan bir kendinize bakın. Gerçekten bunu hakediyor musunuz? Madem üzüldüğünüzün farkında değil sizde aynı şekilde davranın. Sen anlamazsın diyin mesela yaptırmayın bir şey. Onunla birşeyler yapmak yerine siz hobi edinin , biraz bireysel takılın. Alın kitap okuyun mesela bir köşede. Yalnız kalsın odak noktanızın değiştiğini farketsin.

Size sarf ettiği cümleleri sizde ona kullanın belki o zaman anlar.

Adamın poposunu kaldırmışsın ondan olmuş. Boşanmış çocuklu üstelik baba da olamamış. Bana baktıysa demek ki zeka seviyesi bu kadar diyordur. Aileni de karşına alacak kadar kör kütük aşık olmuşsun demek ki. Ben de bile adam her ne yaparsa yapsın kopamaz duygusuz oluşturdun. Şu saatten sonra nasıl düzeltirsin bilmem ama böyle gitmeyeceği kesin

Daha çok beklersiniz bu şekilde.
Anlamıyorum kadınları, zekan ile dalga geçecek madem, niye evlenmiş seninle?
Bu tarz hakaret yaklaşımlarına benim hiç tahammülüm yoktur.
Evliliğimde eşim bir kere dahi bu tarz bir şeyde imada bulunsa, taş üstünde taş bırakmam herhalde.

Her insanın belli başlı konularda yatkınlıkları farklıdır.
Bu zekasız olduğun veya başkasının dalga geçmesini gerektiren bir mevzu değil.
Bir de değersiz hissettiriyor diyorsunuz, sen değerini bildireceksin, sana bu şekilde davranamayacağını görecek ki, özür dileyecek, sana davranması gerektiği gibi davranacak.
Yoksa dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış.

Böyle karşılıklı intikam duygularıyla gerçek bir sevginin birarada olabileceğine inanıyor musunuz gerçekten? Yarım yamalak bir ilişki de yeter diyorsunuz demek ki.

Bak canım erkekler malesef ağlayıp herşeyi sorun eden herşeye üzülen kadınlardan pek hoşlanmazlar ...heleki bazilari nazik ve narin tiplerden hiç hazetmez...kabaliktan aynı dili konuşan meşrep kadınlardan tirsarlar hep ...
Şahsen ben balık burcuyum ilk evlendigimde her lafına oturup ağlar gelmesini beklerdim birkac kereden sonra kaale bile almadığını hatta aglamamla alay ettiğini bile gördüm
Yıllar geçtikçe bunun boş olduğunu da anlamış oldum...
Şimdi o bana birşey söylerse ben ona iki söylüyorum hatta küfür bile ediyorum adamın hoşuna gidiyor resmen istediği buymuş meğer...kavga esnasında dümdüz küfür ediyorum mesela gülüyor ve yumuşuyor kavga kendiliğinden bitip benim istediğim oluyor suçlu olsam bile özür dileyen hep o oluyor ...
Narin değilim artık eşime karsi hatta aşırı cazgır bı tıp oldum da diyebilirim ..ama hakkından geldim önemli olan bu..su an 20 yıllık evliyim ve hergun kendime şu aklımla 20 yaşında olsam neler yapardım diyorum ...koca yada ailesini idare etmek neki dünyaya hukmederdim heralde🤣
Gerçekten en iyi erkek bile ağlayan kadından hiç hoşlanmıyor.

Back
X