Eşim ve annem arasında kalmaktan bitkin düştüm..

Bir ihtimal da konu sahibinin güzel manipüle edildigi. Yoksa eli ayaga saglam olan adamin calismamasina toplumda kimse sicak bakmaz.
Katılıyorum. Ama konu sahibi de arkadaşım gibi düşünce yapısına sahipse ki birbirimizi seviyoruz demiş. Çalışmasına bile takılmıyor. Daha coook tek başına yük alır omuzuna. Adamın manipüle etmesine bile gerek kalmaz. Annesi tamamen bundan dolayı sarmış. Diğer şeyler de tuzu biberi olmuş.

Yani ben anneyi %10000 haklı buldum, konu sahibesi asalak işsiz güçsüz bir Suriyeliyi eve getiriyor ben bununla evlenicem diye. Adam sırtını iyi yere yaslamış yiyip içip semiriyor konu sahibesi de onu besliyor. O annenin yerinde olsam yastığı alır kendi kafama basıp kendimi boğarım yeminle. Yazık o kadına.

Bir ihtimal da konu sahibinin güzel manipüle edildigi. Yoksa eli ayaga saglam olan adamin calismamasina toplumda kimse sicak bakmaz.
Ya ev süpürmeyen kadına dünyanın lafı ediliyor, bir gün yapmasın yemek kaynana dizlerini dövüyor oğlum aç geziyor diye. Çalışmıyor madem ver çocuğu eline baksın. Erkekler kadınlara bu kadar bedava sunmuyor her şeyi, adamdaki bal kimsede yok, karın çalışacak, çocuğa kaynana bakacak, kendi keyfine göre bugün getirecek yarın Allah kerim. Tek kalsa bu kadar rahatı olmazdı. Lafı da duyunca alınıyor laf da söylenmeyecek. Şu krallığı görüyor musunuz?

Yorumumu geri alıyorum, ben şok

Bu gerçek mi çok şaşırdım

Ay bir de konu sahibine saydıranlar olmuş adamı savunmuyomuş, adam onu boşamalıymış. Yahu kadın adamı prensesler gibi yaşatıyor. Eve para getirmesini beklemiyor, çocuğu doğurunca anasına baktırmayı düşünüyor. Daha ne yapsın bu adam için? 6 yıl boyunca çalışmayan kocasını prensesler gibi yaşatırlar mıydı kendileri acaba çok merak ettim

Bu gerçek mi çok şaşırdım

Değil mi yani, konu sahibesi cicişçe benim param yettiği için işçi olarak çalışmasını düşünmedik yazmış. Eee İsveçli adam niye gelip Türkiyede işçi olsun, yabancıysa ve sadece işçi pozisyonlarında çalışabiliyorsa muhtemelen güzide mülteci takımındandır.

Mülteci istemeyenler, isteyenler evlerine alıp beslesin diyorlar ya ... var işte besleyen bir vatandaş o da konu sahibesi

Aynen, adam edebinden değil kaynanayı sallamadığından ağzını açmıyor, karısı sahip çıkıyor çünkü.

Aynen, adam edebinden değil kaynanayı sallamadığından ağzını açmıyor, karısı sahip çıkıyor çünkü.

Yazık bu anneye gerçekten, büyüt okut memur et sonra da uyanık bir asalağı koluna takıp ben bunula evlenicem diye eve getirsin Adamın mülteci falan olmasını da geçtim, alınteriyle çalışsa eyvallah o da bir noktaya kadar kabul edilebilirdi ama adam uyanık bu kızı kandırıyor seviyorum meviyorum diye paralarını yiyor işte.

Kadın size bize danışmıyor bu konuyu, kendisi memnunsa sorun yok.

Konu sahibi gelip hic cevap verecek mi acaba? Turkiyede yaşıyor gibi açılmış profil ama bana kullanılan cümleler ve bu durum olay avrupada geçiyor izlenimi verdi. Almanyada mesela yabanciyla evlenip erkeği gecindiren kadınlar, işçi olarak fabrikalarda çalışmak istemeyen erkekler coook fazla. Aşırı da kıymetli oluyor bu adamlar. Bir şekilde güldürmese de öldürmeyecek kadar tek maaş da yetebiliyor. Kızlar zaten aşırı saf.

Annen haklı konu sahibi, eşine az bile ediyor. Ben olsam eve de almam. Boyle konuları görünce iyi ki cocuk yapmamışım diyorum ya.

Kadın size bize danışmıyor bu konuyu, kendisi memnunsa sorun yok.
Yoo gayet de sorun görüyor. Yazının sonunda boşanmayı düşündüğünü ama kararsız olduğunu söylemiş. Ayrıca annesi ve eşinin kavgasını anlatmış biz de haklı bulduğumuz tarafı söyledik. Ki konu sahibinin sorun görmediği şeyleri bizler sorun görüp bunu dile getirebiliriz. Dayağı, aldatmayı sorun görmeyen de var, evli bir erkekle beraber olmayı sorun görmeyip burda konun açan da var neticede. Konu sahibinin neyi sorun görüp görmediği bizi bağlamaz.

Son düzenleme:
Zehirli ebeveyn sadece erkek anneleri olmuyor sizin anneniz de zehirli ebeveyn

Bu arada evet bu konuda laf yiyen erkek değil de kadın olsaydı yorumlar tabiyki farklı olurdu. O zaman kaynanaya sallardık. Böyle yazan bir sürü kişi olduğu için söylüyorum. Çünkü erkeğin çalışmamasıyla kadınınki bir değil. Çalışmayan kadın-çalışan erkek ikilisinde adam eve geldiğinde sıcak yemek, temiz ev buluyor. Kadın çocuk doğurmuşsa ona da bakıyor. Çalışmayan kaç tane erkek yapıyor bunları? Konu sahibi eşi evde olmasına rağmen şimdiden bebek için annesini çağırma planları yapıyor. İşten eve gelince kaç kere hazır sofraya oturmuştur acaba? Çalışmayan kaç erkek haftasonu bir günü temizliğe ayırıyor? Veya misafir geldiğinde yemeğini, servisini yapıyolar mı? Ancak kadınlar çalışsa da çalışmasa da yapıyor bunları. Şartlar eşit olmadığından tabiyki yorumlarımız da eşit olmayacak.

Valla 6 sene çalışmayan ve evlendiği kadının maaşıyla g...t büyüten herife kimse saygı duymaz , annesi haklı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…